Отговори
# 570
ще си чакам до последно и ще отида направо готова за родилна - изколамаскирана, изклизмена - както си му е редът   Flutter

Joy  Joy  Joy
Аз сега прочетох, че пише, че не трябва да се използват при кървящи хемороиди. Ами ако имаш вътрешни и не знаеш?  newsm78

# 571
vesy_evi,  и аз така си мислех, че е време вече ... ама пуст страх да не родя по-рано. Спирам ги и да става каквото трябва.

За клизмата в Шейново ми казаха, че дори и да им кажеш, че вече си взела мерки, те се презастраховат и пак ти правят ... та мисля да не се вкарам в излишни филми и да се ЧИСТЯ по два пъти. А и аз мисля, че клизмата е най-малкия проблем, който трябва да ни тревожи. Просто май звучи по-гадно, отколкото е в действителност ...

# 572
Привет на всички които са 2в1 и 2+1!  
Благодаря ви много за пожеланията към мен и бебка Мая. newsm51
Честито на всички, които скоро за станали мами, а на тези които предстои не се страхувайте, раждането минава и идва най-голямото щастие на земята.
От неделя следобяд сме си в къщи и сме добре. Гушкаме се и се кърмим.
Обещавам да пиша повече и да кача снимка на малката сладурка в най-скоро време.
Сега бягам, че се събуди и иска да суче! Най-сърдечни поздрави на всички.  lovekiss

# 573
grix, добре дошла!!!  Hug

talktoher, и аз си мислех, че някои лекари не биха се доверили на тези свещички и пак биха настояли за клизма. А пък моя приятелка, която роди каза, че клизмата не е нито гадна нито нищо. Малко водичка в дупето и хоп на тоалетната.

# 574
Ехаааа, честити нови бебенца на всички днешни мами, да са им живи и здрави и да ги радват постоянно Heart Eyes Hug

Страхотно е, че дойде момента да имаме по няколко новини на ден Grinning

Аз днес бях на фризьор и сега изглеждам доста по-добре, съвсем ми беше отишла на кино прическата. Боядисах се с безамонячна боя обаче за всеки случай, заради кърменето.

Мама на Део, дано скоро спрат безсънните ви нощи! Откога ви почнаха коликите? Аз всеки ден треперя и се ослушвам кога ли ще е и нашия ред  ooooh! Кърма и аз имам достатъчно и се надявам и занапред да си е така.

# 575
Честито на Калина, Uli04 и ivcho81 да са ви живи и здрави мъничетата и много да ви радват!

Мама на Део, дано скоро спрат безсънните ви нощи! Откога ви почнаха коликите? Аз всеки ден треперя и се ослушвам кога ли ще е и нашия ред  ooooh! Кърма и аз имам достатъчно и се надявам и занапред да си е така.
Дано Данна, ама като знам че продължават поне 2-3 месеца  Rolling Eyes направо не ми се мисли. На Део му почнаха още от първия ден след изписване, а на Ема от 3 ден след изписване. Но при различни дечица е различно. Дано при вас минават леко. Относно кърмата и аз съм като теб, силно се надявам да й стига, поне засега е така де. Peace Чао засега, отивам да си взимам акта за раждане от общината и се връщам да храня малката маймунка. Wink

# 576
Грикс, радвам се, че се появи...да знаем, че всичко с вас е наред!!! Айде гушкайте се и папкайте, то какво друго да правите  Laughing Ще чакаме снимки и разказ как е минало раждането  Hug
Ох, днес цял ден само ни спират и пускат водата и аз тъкмо стана да свърша нещо и айде пак няма вода....писна ми.

А като стана въпрос за актове за раждане, знаете ли те от коя община се взимат, в смисъл аз и мъжа ми сме в различни, аз съм от Варна, той от София...от където кажем, че искаме ли ще е, където е родено бебето ли...как ли?!

# 577
Цитат
А пък моя приятелка, която роди каза, че клизмата не е нито гадна нито нищо. Малко водичка в дупето и хоп на тоалетната
.

И на мен така си ми казвали. Просто самата идея. че някой ти вкарва нещо в дупето е гадна и неприятна и всява ужас  Peace

# 578
акта за раждане мисля се взима в общината където е родено бебето.
самата клизма не ме плаши, а това че трябва да съм там по-рано отколкото аз искам, за да ми я правят - предният път се отървах - отидах с 8-9 см разкритие  Mr. Green
а аз не искам да отида прекалено рано - предпочитам да си изчакам разкритието на спокойствие, в удобна за мен поза, а не да ме подмятат насам -натам. та просто за улеснение на лекарите ще си направя процедурата вкъщи, не че ми пука ако стане някакъв фал  Sick

# 579
На мен са ми вкарвали маркуче за преглед, така че клизмата не ми пречи.  Crazy

# 580
Първата клизма, която ми правиха преди раждането не я и усетих даже. За съжаление на 3-ти ден след раждането ми правиха втора, тъй като не можех да отида до тоалетна въпреки лекарствата. Тя ме боля доста, имам предвид вкарването на накрайника, така и не разбрах защо.

# 581
Аз мисля,че клизмата ще мине бързо, а пък и докато си шашната и мислиш за предстоящото раждане, изобщо няма и да рабереш какво става. Докато почне и ще си в тоалетната вече и ще свърши. Но пък аз все се чудя как ще разбра,че раждам,ако не ми изтекат водите. Дано да изтекат,че иначе хич не ги разбирам кое са контракции, кое не, дали пък няма да са подготвителни.Дано не изпусна нещо и да отида навреме, че както ще съм и самичка в къщи другата седмица, да не почна да раждам в нас , че сме в нов блок и съседи няма Mr. Green

# 582
  • у нас
момичета сега се прибирам от прегледа- отивам в болница Confused и аз като deskutu отивам за проследяване, а може да се прибера и с бебе Confused знам че така е по-добре да съм там, да ме следят, но ми се реве newsm45

# 583
Tommelise, спокойно мила... Hug
сама си казваш, че е по-добре така... а това, че ти се реве е от предродилната депресия  Wink

# 584
deskutu доколкото разбрах аз отиде да си ражда...нали ще и дават хапче...
Tommelise, кофти е че се налага, ама знаеш, че така е по-добре за вас двечките  Hug Дръж ни в течение доколкото можеш...УСПЕХ

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 16:00 от vesy_evi

Общи условия

Активация на акаунт