Отговори
# 585
Аууу, заради кръвното ли? Иначе нали нямаш разкритие, изгладена шийка...?

# 586
  • София
Здравейте и от мен.

Честито на новите мами Simple Smile То не е бебевалеж, а потоп направо Simple Smile

Нашата кака пак успя да се събуди по-рано от очакваното. Сега съм сама с нея и лудвам. Не знам с 2-мата какво ще превя след известно време ... сигурно ще мина на успокоителни.

Прегледа ми мина добре, тонове, кръвно и т.н. Успяха да ми вземат кръв от вената този път - да не повярваш, че на мен много трудно ми ги намират - тънки вени, които са надълбоко. Дано вече урината да е чиста, че 3-ти АБ не ми се пие.

Оф, дъпра ме за грозде, отивам да храня чавето. Все се надявах като изляза болничен да имам време да чета и пиша по-редовно, но пропуснах фактора Лора.

Надявам се довечера да се включа набързо пак - поне да видя дали има още бебчета  Wink

# 587
Tommelise  Hug, стискаме палци всичко да мина добре!
NKl, мисля че контракциите не могат да се сбъркат - на равни интервали са и са болезнени, за разлика от подготвителните.

Ако мога да ги опиша - усещаш как просто се надига болката, започвайки от кръста и постепенно ти сковава все едно целия таз и преминава в корема.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 16:13 от E.L.

# 588
NKl, мисля че контракциите не могат да се сбъркат - на равни интервали са и са болезнени, за разлика от подготвителните.

И аз това щях да кажа. Не мисля, че може да ги сбъркаш. Няма неразбрала раждаща жена.  Crazy

# 589
Tommelise, всичко ще бъде наред. А това, че ти се реве те разбирам прекрасно!!!!! Стискаме палци и ти пожелаваме много кураж и по-малко нерви, а сълзите ако ги има да са само от щастие!!!  Hug Hug Hug Hug

Е.Л., ами ако са постоянни болките ??? Само подготвителни ли са??? Защото и аз вече не знам какво имам.

NKI, аз пък съм се вкарала във филма, че даже няма и да разбера дали са ми изтекли водите, да кажеме ако точно по това време пишкам .... или въобще като "злодействам" в тоалетната  newsm78 newsm78  Laughing Laughing Laughing

# 590
  • у нас
довечера ще ме прегледа вагинално и ще видим до къде съм с зрялостта на родовите пътища. Иначе тя ме вкарва заради високото кръвно и повръщането от киселините и това че не мога да се храня Confused съмнява се и за прееклампсия Confused  ако кръвното се нормализира и спра да повръщам ще полежа някой ден и ще се върна тук да си чакам родилна дейност Peace, но ако видят и най-малката причина за родоразрешение- ще се прибираме двама.
Мен ме боли кръста, а като слушаха ДСТ бях и с контракции Rolling Eyes
ошашках се както пише по дебелите книги ooooh!

# 591
NKI, аз пък съм се вкарала във филма, че даже няма и да разбера дали са ми изтекли водите, да кажеме ако точно по това време пишкам .... или въобще като "злодействам" в тоалетната  newsm78 newsm78  Laughing Laughing Laughing

smile3532 Стига дееее, ама ти верно си се вкарала в страшен филм.   Joy

# 592
Рали,не се колебай и не се тревожи,отивай си в болницата,всичко ще мине,после ще са ти бели кахари!Сега най малко трябва да се вкарваш в депресии,дай го малко по мъжки!По добре в ръцете на лекарите и под техен контрол ,отколото вкъщи в невидение!Ние сме с теб и те подкрепяме напълно!  Heart Eyes  Peace  Hug Hug Hug!Ще чакаме само добри новини!  Hug

# 593
Честито на ivcho81!   bouquet

Tommelise, стискам палци!  Flowers Four Leaf Clover

# 594
  • у нас
аз ще ви следя да знаете Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 595
Яни4ка, ооо, знам си. Ама неизвестността  не ме плаши, ами ме направо иска да си ме вкара в лудницата.  Joy

# 596
Рали няма да се панираш,все пак ти си от техния отбор и знаеш идеално какво предстои,ако те задържат повече от 4 дена най-вероятно ще се засечем,но ти пожелавам скоро да се върнеш без проблем ималката госпожица да си излезе когато тя си иска Hug

# 597
Честити бебенца на всички родили през последните дни да са живи и здрави (такъв бебевалеж.......  bouquet  bouquet  bouquet)

Бързо възстановяване на мамите и скорошно завръщане по домовете  Hug

# 598
  • София
Честити рожби на Ember, Kalinastamatova, Uli 04 и ivcho81! Да са живи, здрави, щастливи и с късмет малките ви съкровища! Да растат безгрижни и жизнерадостни, сред усмивки и обич!   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

grix, добре дошла!!! Дано скоро намериш време и ни разкажеш как мина раждането!

може ли по някакъв начин Арниката да повлияе негативно върху плода. Нямам представа каква е разликата в т. нар. "потенции" и се чудя дали 200 не е много
В България хомеопатията има две разновидности – класическа хомеопатия и хомеопатията на фирма Боарон. Лекарствата на Боаран са с потенции до 30С и могат да се купят от обикновените аптеки. Тези ниски потенции лекуват на физично ниво,  последиците при неправилна употреба не са толкова страшни и може да се приемат многократно (както в случая с раждането 1 месец по-рано). По-високите потенции лекуват на духовно ниво, предписват се от класически хомеопат и обикновено се приемат по-нарядко (в моя случай 1 хапче с потенция 200 С преди и 1 след раждането).

nels1, не се притеснявай, понякога бебчетата се обръщат и в последния момент. И аз тръпна да видя в понеделник как ще е застанал моя юнак, защото имам чувството, че ме подритва не където трябва. За себе си съм решила да се пробвам да родя нормално, дори и да е седалищно. Разбира се със съгласието на лекарите. 
deskutu, успех! Hug  Май скоро ще чакаме новини!
Tommelise, дано всичко да е ок!!! Успех и стиснати палчета!  Hug Hug Hug
Kirra,  документите, които ще ти трябват за приемане в болницата са: лична карта; обменна карта; направление за хоспитализация; кръвна група и други изследвания, които са ти правили през бременността. Лично аз съм си ги приготвила в една папка, да са подредени.
alexa-smile Честит ти рожденник! Да бъде опора на мама и само поводи за гордост и радост да ви носи!   bouquet
vesy_evi според мен акта за раждане трябва да се вземе от общината по твоя постоянен адрес, но все пак питай дали не може по служебен път да ти го изпратят в общината на таткото. Няма значение в коя община е родено бебето, това съм сигурна. Нощница за кърмачки на Vienetta Secret, може да поръчаш от тук-  http://www.arnicagroup.com/vienetta-secret/damska-noschnitsa-s-kopcheta (моята е същата и цената й е както на сайта), а сутиени за кърмачки има в повечето он-лайн магазини за бебешки стоки, например в Данет - http://shop.danet.bg/categories.php?CategoryID=218
toniN1,Pozitive ,добре дошли в нашия отбор! По-добре късно, отколкото никога. А и тепърва ще има интересни неща да си споделяме и да сме си полезни една на друга.     Grinning

# 599
Tommelise, стискам палци за лек болничен престой, щом лекарката така е преценила, влизай и не му мисли  Peace Аз точно 37 седмица и 2 ден родих, така че вече и да родиш оттук нататък, не е проблем. По-добре да си те наблюдават на място обаче.

Общи условия

Активация на акаунт