Отговори
# 600
  • София
Честити рожби на Ember, Kalinastamatova, Uli 04 и ivcho81! Да са живи, здрави, щастливи!  Hug  bouquet Heart Eyes

Tommelise  Peace Hug

Аз бях и днес при малките!
Спинкаха си идвете Simple Smile
Вики опитвала да засмуква ама заспивала и тежи 1860 кг. а Валя си е в кувьоз  и с кислород по 1 л.  и тежи 1620 днес с 50 гр по малко от вчера но ми казаха да не се притеснявам! Rolling Eyes

# 601
  • у нас
Danna_2010 и тя така мисли, а аз и имам 100% доверие Peace може да отнеса и ножа- аккто и да е, важното е да е наред бебето Praynig

# 602
Tommelise, стискаме ти палчета всичко да е наред! Не се шашкай излишно и мисли позитивно  Peace

Благодаря ви, момичета! Не се бях замисляла , че пътя може да усложни нещата  Confused Цялата бременност си изкарах "по пътищата" както се казва и сега дори не се замислих.
Одеве легнах да почета книга и съм заспала... Сега се чувствам по-добре. Може би съвсем ще отшумят контракциите  Praynig Но дори и да отшумят, мисля да ви послушам и да говоря с доки преди да тръгна на път след всичко това.

# 603
Мирка благодаря за изчерпателния отговор  Hug

# 604
  • София
grix, добре дошла! Радвам се, че двете с Мая сте добре и се кърмите. Зная, че за теб това беше много важно.  Hug

alexa-smile, честит рожден ден на баткото. Да ти е жив и здрав и много да ти помага с малчуганите!

Tomelisse, това с болницата не е много весело, но най-важното е ти и бебето да сте в добри ръце, да следят състоянието ви и да стигнете до края живи и здрави, да се гушнете щастливи. Стискаме палци всичко да е наред!

Мирка, благодаря ти за отговора.   bouquet Аз сама си "предписах" Арниката, а дозата ми определи фармацевтката (поне се надявам да е такава). Това, което ми каза тя е да вземам всеки ден до раждането (термина ми е след 18 дни) два пъти по 1 гранулка, а след дамото раждане 5-6 пъти по една гранулка през половин час. Това ми се струва убийствена доза в сравнение с това, което ти каза 1 гранулка преди раждането и 1 след. Предполагам, че става въпрос за еднократна доза, а не за ежедневна. Извинявай, че те заливам с въпроси, но не познавам нито един хомеопат, с който да се консултирам, а в нета има най-различна информация и не мога да и се доверя напълно.

# 605
NKI, аз пък съм се вкарала във филма, че даже няма и да разбера дали са ми изтекли водите, да кажеме ако точно по това време пишкам .... или въобще като "злодействам" в тоалетната  newsm78 newsm78  Laughing Laughing Laughing

Ти остави като си в тоалетната,ами аз се притеснявам като съм в банята, тъй като от топлите душове, знам ли да не предизвикам нещо и лошото е,че тогава покрай водата съвсем може да не се разбере,ако изтекат,особено ако не са много.

# 606
NKl,
1. ще разбереш за контракциите - бъди сигурна  Joy
2. относно водите - и да не разберем, ще дойдат контракциите и се връщаме към точка 1  Joy Joy Joy

това в кръга на шегата, а сега сериозно - ти специално трябва да почакаш поне още 4-5 дни, нали после трябва да разкажеш какво да очаквам във Вита  Crossing Arms

# 607
Оооо, нямаш проблеми, като го гледам бебето, изобщо няма намерение да мърда оттам засега. Ще разкажа,ако не родиш преди мен  Grinning

# 608
попаднах на сайт с хронометър за засичане на контракциите
http://www.contractionmaster.com/

# 609
Оооо, нямаш проблеми, като го гледам бебето, изобщо няма намерение да мърда оттам засега. Ще разкажа,ако не родиш преди мен  Grinning

Joy Joy Joy tooth tooth

ще върна услугата бре - ще разказвам аз  smile3532 smile3532 smile3532

# 610
  • София
brilliant, аз не съм голям специалист в хомеопатията, затова се и съветвам със специалист, но това, което ти е казала фармацевтката ми се струва подходящо за по-ниска потенция, а не за 200 С. Доколкото знам във форума на Часът на мама (Денят е прекрасен) има един д-р Михайлов, който дава съвети за лечение с хомеопатия, от които много мами са доволни. Ако бях на твое място бих се доверила на неговите препоръки.  

# 611
  • София
Tommelise  Hug
стискам ти силно палчета ,ти и бебка да сте добре и всичко да се нареди!

Оооо и аз страдам от паника ,че ако ми изтекат водите няма да разбера какво става или няма да разпозная контракциите , всичките филми и на мен ми минават през главата ,че и още отгоре.Сега така съм се наплашила ,че си самопредписах но-шпа и само да ми се стегне корема си пиивам от него.Аз съм от тези дето не бързат да раждат  Mr. Green ,дано бебе ме слуша и не ми направи изненада ,дано си устиска до датата на секциото  Praynig !

# 612
Момичета, гледам, че НОИ са ми превели някакви пари по сметката  Rolling Eyes А аз дори още не съм си дала болничния за раждане на счетоводителката, нито е обработен, нито е подаден. За какво са тогава тези пари, идея си нямам  newsm78

А, сега проверих - това била частта за м. Юли от 45-дневния болничен  Peace

# 613
Danna_2010, НОИ изплащат болничните по календарен месец, а не като цял болничен
ако имаш в предаден вече болничен, дни от юли месец, сега е точно момента когато плащат за тях

п.с. докато съм писала, ти сама си си намерила причината

# 614
Аз се бях настроила, че ще получавам някога си поне след месец, затова се учудих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт