БУРГАС - дъждовно и студено, време е за винот

• 35 123
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Днес в Хипо ще има 25% намаление.
Значи ще се възползваме !   bouquet

# 631
  • Бургас
Аз вече минах Wink
Наистина всичко е -25% Но доколкото разбрах са прибрали Hot Well и още някакви марки защото са отказали да участват в промоцията
А едното което трябваше да вземам беше точно на HotWell  Sad

# 632
Аз вече минах Wink
Наистина всичко е -25% Но доколкото разбрах са прибрали Hot Well и още някакви марки защото са отказали да участват в промоцията
Е хайде сега, измислици премислици. Пак българска работа, като ще е намаление да е пълно.  Crossing Arms Точно писта на Hot Wheels  исках да взема.  Outta Joint

# 633
  • Бургас
Аз вече минах Wink
Е хайде сега, измислици премислици. Пак българска работа, като ще е намаление да е пълно.  Crossing Arms Точно писта на Hot Wheels  исках да взема.  Outta Joint
Да и аз се очудих. Вчера ходех и всички писти на Hot Wells имаше и днес обикалях търсех и  накря ги питах и те казаха че са им отказали да участват в промоцията Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 634
  Аз пък накупих всики подаръци вече  Laughing Погрижих се за имиджа на Дедо ни Коледа, и за имения и рождения ден ги осигурих. Изтървах прИмоцията. За Hot Wheels до сега ги купувах от Бонжур /жалко, че го заТриха/ и в Карфур има някои неща и поне миналата година бяха на далееееч по прилични цени от Хипото. Последната писта я взех лятото от Кауфланд, също беше по-евтино. Не, че ме пита някой, но да си кажа  Laughing

# 635
Ivss направо ти завиждам, то и аз от месец насам се опитвам да купя подаръци за големия, че има и РД на 03.01, ама през половин час си сменя исканията и снощи даже вече му се скарах .  Crossing Arms

# 636
 Лаленце, моят по принцип е много последователен в мераците си, но в случая му се и събират трите повода в един месец. Разпределил е всичко, което иска за всеки един повод на баби, лели, вуйчовци и други близки и далечни роднини и познати та общо взето не остана с какво да сменя  ooooh! И не мога да не се похваля, аз минах най-тънко  Joy

# 637
  • Бургас
И при нас е така ,като се заточи от Коледа до 02,01  РД.И аз трябва да почвам вече с подаръите ,но и нашия списък много се променя / увеличава ,ако трябва да сме точни  Twisted Evil/ .

Вече започнах да се чудя и за РД ,това ми е най-голямото главоболие ,къде да го направим? Споделяйте,нещо ново като за по-големи /6г./ да са открили наскоро   Wink  Сашко иска пак в Тити Тайс ,по -новия ,но там с тая лудница ако пускат пак външни деца  Thinking Той иска пързалки ,а освен 3 -Мола,Тити Тайс и операта не се сещам .

# 638
 Николай иска в Мола и смятам да му угодя този път  Rolling Eyes Там му било най-забавно.

# 639
Николай иска в Мола и смятам да му угодя този път  Rolling Eyes Там му било най-забавно.
Моят не харесва такъв тип забавления. Били му тъпи.  Rolling Eyes Обикновено празнуваме в къщи с приятели и дечицата им. Та в този ред на мисли не мога да споделя впечатления от детски клубове.  Peace
Иве, той и моят е от последователните, ама май нямаме толкоЗ голяма рода, та ще трябва да се ограничи.  Joy

# 640
Здравейте момичета.От скоро съм в Бургас, по конкретно жк Изгрев . Ще ми е приятно ако мога да вклуча във вашите редици.
Приятен уикенд  bouquet

# 641
  • Бургас
ДОбре дошла.  Hug

# 642
Добре дошла geripetrowa:)))
И аз да се изкаже по въпроса с подаръците. Моя син е много последователен искал голям автобус е намира ли се някъде това нещо и динозаври естествено щото имаме малко.
Малката е на 2 г и половина тя пък с коне се занимава. Не и били достатъчно 4 коня.

# 643
Благодаря за посрещането.

# 644
  • Бургас
Голям автобус съм виждала в МЕТРО

Общи условия

Активация на акаунт