Свидетел съм на тормоз от осиновителка

• 3 410
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Хе, хе и аз си го помислих Simple Smile

Убедена бях, че писаното от златото е плод на злоба и добре, че не се вързах да давам съвети. А на колежката осиновителка вярвам, но в подробности защо не ми се влиза. Авторките са съвсем реални.

Предлагам при подобни теми да изчакваме със съветите, преди да разберем цялата история, защото може да извадим очи вместо да изпишем вежди.

# 16
  • София
Всички знаем, че на осиновителите се гледа строго от комшии и всякакви други подобни. Наскоро мой познат ми направи забележка, че много съм се карала на баткото  Shocked и това при положение, че аз почти изобщо не му се карам, само нормалните "... недей да удряш колите" и др. подобни, докато малкото ми е все в устата (то тя е в такава възраст, че е в постоянни бели). Та такива ми ти работи...

# 17
Малее, какви неща стават в това село...Ми там май хората си нямат друга работа освен да се бъркат в живота на околните. А ако не се лъжа лично познавам Цвети и семейството й от срещата в Коман, девойката е нормално буйничка, но и доста слуша в сравнение с моята хала Laughing Поне това съм забелязала за ден и половина.

А, че съседите гледат през лупа отношението ни към децата, си е вярно. Една моя съседка, на която даже не знам името преди време беше казала на детегледачката ми (не на мен лично, забележете) да не съм се карала на детето толкова, защото съм давала лош пример на внуците й Shocked А тя милата се шири в тристаен, пък внуците й живеят над нас в две стаи барабар с майката и таткото и кучето даже. Та такова вмешателство ще има, важното е, че Цвети или която й да е от нас се чувства уверена и не се притеснява от подобни "доброжелатели". Ами такива "благородни хора" да ни дадат личен пример да видим от първа ръка как се гледа осиновено дете, пък тогава да ни говорят Mr. Green

# 18
По себе си ли садиш кои е грамотен и кои не,явно тебе маи само това те валнува ,да следиш на хората правописа.Има много по големи човеши болки от това дали пишеш правилно или не Фоксче #2gunfire

# 19
  • София
Да, има много по-големи човешки болки от това да си неграмотен, но когато чета форум, в който се предполага, че пишат майки, направо се хващам за главата - на какво ще научиш детето си ти, когато стане първи клас (ако още не е станало)? Например на това, че буквата "ъ" не съществува в българския език? Затова се възмущавам - учете, бе жени, учете, че от вас зависи бъдещето на децата ви  #Cussing out

# 20
Осиновителката тормози детето от осиновяването. Но от 4 дена всяка вечер крясъците към детето са в мое присъствие/коствено/. Каква е процедурата това дете да не получи следващата порция "Виновно за всичко"
newsm78 , за малко да си помисля ,че тази " доброжелателка " е съседката ми отдолу .
cveti_68 , познава ме се , виждала съм теб и децата ти и мога да потвърдя за другите , който не те познават , че си една съвсем обикновена майка  , за да станеш "злодей" както се наричаш , ще трябва доста да се потрудиш .

# 21
Осиновителката тормози детето от осиновяването. Но от 4 дена всяка вечер крясъците към детето са в мое присъствие/коствено/. Каква е процедурата това дете да не получи следващата порция "Виновно за всичко"
newsm78 , за малко да си помисля ,че тази " доброжелателка " е съседката ми отдолу .

И аз помислих, че е моята съседка. Моето момче всяка вечер плаче,че иска да пие бира, но съседите може да си помислят, че го бия.

# 22
Предлагам да прекратим с темата.
Установихме, че няма разлика между малтретирането на родени и осиновени деца.
Написа се и кой къде може да се обади. Това в случай, че някой наистина загрижен чете.
Другото са махленски приказки.

# 23
искам да благодаря на всички, които ме разбраха и подкрепиха, и на тия дето ме познават и непознатите. Не съм идеалната майка, то идеални не-съществуват, но се стремя да бъда добра майка. Малко по-строга може би ,но искренно се надявам един ден да са ми благодарни моичките. Ще се отклоня малко и ще цитирам един мой колега вече покойник , беше само с 4то отделение но много мъдър човек, мир на праха му. " цвети така ди подреди живота, че на малади години родителите ти да се гордеят с теб, а на стари години децата ти да не се срамуват от теб." и " мъдростта моето момиче идва с годините, но не при всеки, и ако на стари години си уважаван човек, значе си мъдър човек". Бях само на 19 години излязла от електротехникума с отличен, студентка в Свищов в асадемията по икономика си мислех ,че света се върти около мен. Благодарна съм на този старец , че ми помогна да сляза на земята и да мога да преценявам стойностите неща в живота. Дано думите му помогнат и на други да успеят да отсеят зърното от плевела. Най важното е да отгледаме децата си с любов и а ги научим да обичат. Гушкайте ги и ги цункайте като са малки щото като пораснат няма да ви позволяват . А на вас много ще ви се иска повярвайте ми . Благодаря на болярка, да вярно е не жаля нито сили , нито средства синът ми завърши с отличен и е приет в гимназията по туризъм със специалност "хотелиерство"  Хлапето е с два западни езика английски и изпански и сега записа руски, ама с такава майка цербер има ли избор Mr. Green И цяло лято работи в семейната фирма , трябва да се научи и на труд. Права е Нели аз съм само една обикновенна майка, и напълно съм съгласна с маймунката да прекратим темата. Необичам да съм в центъра на вихрушката  било то за зло или за добро.А на всички ще кажа няма биологични майки и майки осиновителки, има добри  и лоши майки. Ние от кои сме ще покажат след госини вече порасналите ни деца. А на нас ни остава само да се молим да са живи и здрави и да се надяваме да сме от добрите. Спокойна нощ и лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт