Пейпал - помощ! - 2-ра тема

• 51 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Предварително се извинявам,ако назад е обсъждано това за което ще питам. На 4-ти Декември се регистрирах в Пей Пал и си чакам кода, но днес направих глупостта да въведа 3 пъти грешен код  Rolling Eyes Сега ми пише, че мога да регистрирам друга карта. А със тази какво се случва?Пише ми също, че ако все още искам да я използвам да се свържа с техния център... Някой имал ли е този проблем? Благодаря предварително   bouquet

# 541
Как успя да въведеш 3 пъти грешен код? Опита се да го налучкаш ли? Любопитно ми е, затова питам. Ако не искаш, не ми отговаряй.
Няма какво да направиш друго, освен да се свържеш с тях. Пиши им на мейла за инструкции какво да правиш.

# 542
  • Бургас
Как успя да въведеш 3 пъти грешен код? Опита се да го налучкаш ли? Любопитно ми е, затова питам. Ако не искаш, не ми отговаряй.
Няма какво да направиш друго, освен да се свържеш с тях. Пиши им на мейла за инструкции какво да правиш.

АМи вчера беше 4-ти ден откакто си чакам кода и на един от имейлите имам 12 цифрен код и пробвах първите и после последните цифри  и така...

# 543
Като общо обслужване съм доволна от ЦКБ. Провери ги и тях Peace

Peace Разгледах им тарифата, но специално за прехвърляне на суми от пейпал към сметката ми и те ще ме мародерстват, и то здраво  Money
И снощи след последен оглед на банковите тарифи май се спрях на прокредит - нямат такса за такива преводи до 1000евро.
С прокредитска виза електрон може да се пазарува онлайн, нали  newsm78 Да не се окажат като тези на ОББ ooooh!  ?

# 544
  • Велико Търново
Хм, без да имам претенции за пълен поглед на банковата система, имам впечатление, че таксите за различни услуги съставляват голямо перо в техните приходи  Crossing Arms

Моята молба е свързана с дейталите от акаунта в PayPal, които трябва да предоставя на лице, което да ми преведе пари по сметката от друга страна - гледах, гледах, на едно място пише нещо от сорта на Merchant's name....... Merchant's number...... това ли е или има и друго?

Благодаря на Алекс и другите, които отговарят, за търпението и вниманието   bouquet

# 545
  • София

АМи вчера беше 4-ти ден откакто си чакам кода и на един от имейлите имам 12 цифрен код и пробвах първите и после последните цифри  и така...
Кода е от 4 цифри и не го изпращат по имейла. Можеш да го видиш в Интернет банкирането ти срещу сумата от 1.5 евро(след като се осчетоводи транзакцията) или от банковото си извлечение.Ето как изглежда PP*0851CODE .

# 546
здравейте,въведох го този код и премахнаха ограничението,но не мога да разбера Rolling Eyes сега има някакъв минумум от пример 10евро и т.н.,това значи ли че не мога да пускам поръчки под тая сума???

# 547
  • софия
Къде го видя този минимум Shocked

# 548

Card Withdrawal Fees

Currency:

Withdrawal Fee    Return Fee    Minimum Withdrawal Amount
€2.00 EUR    €11.25 EUR    €10.00 EUR

в мейла ,който получих  Rolling Eyes Rolling Eyes
или аз нещо греша????

# 549
  • Бургас
Преводач нещо ала-бала Whistling 10Е е минималната сума, която може да прехвърлиш в картата си от акаунта в Пейпал, като за това нещо таксата е 2Е или с думи прости няма нищо общо с пазаруването и сумите, които искаш да плащаш Peace

# 550
 ееее...благодаря  Hug Hug

# 551
  • Бургас
Mоля Wink Беж сега да харчиш парички Twisted Evil

# 552
И аз прясно регистрирана  Mr. Green верифицирах картата и сега ще чакам кода,само че не мога да разбера защо ги няма при мен тези опции да ми се таксува паунда по курса на банката ми  Thinking
Всичко изчетох, но нищо  ooooh!  моля за помощ Praynig Praynig

И още четох,че някои от продавачите в Ибей изпращат по подразбиране на адреса регистриран в ПП,а там ми е българският адрес!Да го сменя ли с този на превозва4а ooooh!  Tired  много се обърках

# 553
Защото при някои карти /дебитни/ курсът се таксува автоматично по този на банката.
Ако нямаш опция - значи няма какво да променяш. Курсът ти е този на банката.

# 554
Защото при някои карти /дебитни/ курсът се таксува автоматично по този на банката.
Ако нямаш опция - значи няма какво да променяш. Курсът ти е този на банката.
Мерси  за отговора bouquet
Да бях го чела,но исках да съм сигурна  Simple Smile  а за адреса,какво да го правя

Общи условия

Активация на акаунт