Примерна схема за захранване- 28

• 41 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
ами не за трето хранене - просто не се засища достатъчно от АМ и не издържа до сутринта  - знам,че може да се слага примерно  1 бишкота в млякото за да се засити повече!

# 556
ами не за трето хранене - просто не се засища достатъчно от АМ и не издържа до сутринта  - знам,че може да се слага примерно  1 бишкота в млякото за да се засити повече!
Бисквитите рядко засищат, при нас нямаха никакъв ефект. Освен това са скапани.
А защо трябва да издържа до сутринта...?

# 557
ами не за трето хранене - просто не се засища достатъчно от АМ и не издържа до сутринта  - знам,че може да се слага примерно  1 бишкота в млякото за да се засити повече!
обаче едва ли ще се засища повече, моят син и до сега пие през нощта мляко, до сутринта само подавам едни бутилки, като лаборатория е около нас.....аз не виждам нищо лошо в пиенето на повече мляко, особенно на дете на 8 м...ти си прецени, има едно нощно мляко, дето уж е направено така да засища повече...е при Виктор нямаше такъв ефект
със Стеф сме писали едновременно и явно мислим еднакво Wink

# 558
ами ние доста  отдана не пием мляко през ноща и не виждам защо трябва да пропива отново и какво толкова лошо има в тия бишкоти -  Sad  Освен това не мисля че е хубаво да се яде през ноща и особено след като  от 4 месеца нощно време не пие мляко / сега нещо му стана и не се засища вече от извесно време /  А определението " скапани "  си твое лично мнение ! Някои деца се засищат , а други не ! Ще пробвам !

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 19:21 от Lightning

# 559
  • вече Пловдив
Лайтнинг, и аз съм слагала бишкоти на Плазмон във вечерното мляко точно с тази цел - ами не я засищаха! Пак си ставах в 2-3 ч. да давам мляко.  Confused, че и още ставам отвреме - навреме. Давала съм и каша "Лека нощ", пак не я засищат. Просто трябва да се израсте нощното хранене явно.
Трето хранене започнах да предлагам към 10 м. и половина, когато забелязах, че бързо огладнява от 17 до 20,30 ч., когато си пиеше вечерното мляко.
Аманита, защо да не се усвоява по никакъв начин целият сусам?  newsm78

# 560
Така е, но нея я интересува нашето мнение само когато й допада, явно жената не иска да си нарушава съня и не я интересува каква може да е причината детето й да има по-голяма нужда от мляко....едва ли ти , ако ти се яде малко повече няма да си хапнеш, но ....ти си решаваш- прави каквото си искаш, само недей да се нервиш след като ние сме минали по тоя път и си споделяме оптита и някак слуайно той съвпада, но пък знае ли човек твоето дете може да е някакво изключение

# 561
  • Mediterraneo
И моето бебе от новородено спеше по цяла нощ. Като пънче. Но като тръгнаха зъбите, започна будене- по веднъж, два или найсе пъти. Понякога с апетит суче, друг път, докато засуче, заспива. На този етап не мисля, че е виновно отсъствието на бисквити във вечерното хранене.

# 562
О не е проблема в това ,че не искам да си нарушавам съня - аз от как се е родил не съм спала една нощ както трябва!Просто искам да дам по - засищаща  храна, не за да не се буди, а защото за мен нощното хранене не е полезно! Всеки сам си решава наистина!

Просто попитах , недейте така - какво лошо има да се пробва - може пък при нас да  е различно!

# 563
И моето бебе от новородено спеше по цяла нощ. Като пънче. Но като тръгнаха зъбите, започна будене- по веднъж, два или найсе пъти. Понякога с апетит суче, друг път, докато засуче, заспива. На този етап не мисля, че е виновно отсъствието на бисквити във вечерното хранене.
точно зъбите увеличават у дома много приема на мляко и сега още има да избиват и всеки път се увеличава млякото и така разбирам кога ще избие зъб

# 564
О не е проблема в това ,че не искам да си нарушавам съня - аз от как се е родил не съм спала една нощ както трябва!Просто искам да дам по - засищаща  храна, не за да не се буди, а защото за мен нощното хранене не е полезно! Всеки сам си решава наистина!

Просто попитах , недейте така - какво лошо има да се пробва - може пък при нас да  е различно!
дано

# 565
  • Mediterraneo
И аз само да попитам- нощното хранене не е полезно за теб, ок. А какво правиш бебето, когато се събуди нощем с рев, не иска нито вода, нито биберон?! Казваш му, че много ти се иска да му помогнеш, но не можеш, понеже е вредно да се яде нощно време ли  Mr. Green

# 566
Определението "скапани" не е мое лично мнение, а е резултат от задълбочено четене на съдържанието.
Мнението, че нощното хранене е вредно - е твое мнение, но детето ти не мисли така.
Вече са ти писали, че в периода на зъбоникнене цокането (кърмене и АМ нощем) е нормално да се увеличи нощем. Няма нищо ненормално в това. Ако се опитваш обаче да убедиш детето ти, че няма нужда от това - ти ще носиш последиците от това, не аз, или който и да е друг от тази тема.
Прави каквото сметнеш за добре Simple Smile
Пожелавам ти детето ти да се засища с бисквитено мляко Simple Smile

# 567
 Защо така нападате ???
Пишман да стане човек ,че е попитал нещо!
Хубаво е да не се яде нощем и след като вече е свикнал да не яде по това време е хубаво да не се приучва отново и търся начини, ако не стане естесвено че ще го нахраня детето  и през ноща !

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 21:16 от Lightning

# 568
А определението " скапани "  си твое лично мнение ! Някои деца се засищат , а други не ! Ще пробвам !
На мен това първото ми звучи като заяждане.
Нямам свободно време по принцип и когато седна да отговарям на някого, го правя от желание. Не за да изразявам субективни мнения. И като получа подобно отношение отсреща, хич не ми става хубаво. Има възпитан начин да кажеш, че не си съгласна: " Благодаря ти за мнението, аз все пак мисля да пробвам с бишкотите".
Толкова ли е трудно?

# 569
А определението " скапани "  си твое лично мнение ! Някои деца се засищат , а други не ! Ще пробвам !
На мен това първото ми звучи като заяждане.
Нямам свободно време по принцип и когато седна да отговарям на някого, го правя от желание. Не за да изразявам субективни мнения. И като получа подобно отношение отсреща, хич не ми става хубаво. Има възпитан начин да кажеш, че не си съгласна: " Благодаря ти за мнението, аз все пак мисля да пробвам с бишкотите".
Толкова ли е трудно?

не не съм искала да се заяждам , извинявай ако така е прозвучало!Исках да кажа, че това си е твое мнение, аз не мисля че са скапани !

Общи условия

Активация на акаунт