Примерна схема за захранване- 28

• 41 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Да не излезе пак, че всичко здравословно е гадно.  Crazy
Аз съм на същото мнение(с малки изключения  Mr. Green)!

# 541
Е, аз пък явно имам чапат вкус, повечето здравословни неща са ми адски вкусни....но отскоро, това явно е нагласа  Wink

# 542
Като говорите за здравословни храни, по този повод да споделя 7-те супер храни, от които колкото повече успеем да включим в менюто на детето, толкова по-добре: авокадо, боровинки, овесени ядки, сьомга, спанак, сладки картофи, кисело мляко/йогурт. Това е според сайта www.babycenter.com

# 543
Аз имам питане относно въвеждане на жълтък!
Знам ,че се дава през ден във зеленчуковото пюре!

Но при нас ситуацията е следнаната:
Понеже изяжда 1/2 от бурканче 190 гр.
Едно зеленчуково или месно- зеленчуково пюре го яде два поредни дни, т.е. 2 дни месно и 2 дни зеленчуково - е тогава как да давам жълтъка през ден?
Случва се така че трябва да давам 2 дни поред жълтък заедно със зеленчуковото  и 2 дни да не давам като давам месно и така ... ама нещо дали няма да има проблем ?  Thinking newsm78  Confused

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 17:00 от Lightning

# 544
Случва се така че трябва да давам 2 дни поред жълтък  и 2 дни да не давам и така ... ама нещо дали няма да има проблем ?  Thinking newsm78  Confused

Така процедирай  Peace Много момичета така дават  Simple Smile

# 545
Въпросът е да се набавя желязо всеки ден - ако не даваш месо, то даваш жълтък, може 3 дни поред да е, важното е да се дава всеки ден (но не и заедно).

# 546
Случва се така че трябва да давам 2 дни поред жълтък  и 2 дни да не давам и така ... ама нещо дали няма да има проблем ?  Thinking newsm78  Confused

Така процедирай  Peace Много момичета така дават  Simple Smile
дори съм давала по 3 дни месо, после 3 дни със или без жълтък- зеленчуково пюре....

# 547
  • Видин
Аз пак с пустия сусам  Embarassed Знам, че ако е цяло зрънцето то по никакъв начин не се усвоява от организма. Пък не мога да го пасирам - не минава. Дайте идея как да стане номера, така че да има все някаква файда от него  newsm78

# 548
За сусама знам, че се продава смлян - тахан, но кога можем да го предложим незнам  Mr. Green

# 549
Аз пак с пустия сусам  Embarassed Знам, че ако е цяло зрънцето то по никакъв начин не се усвоява от организма. Пък не мога да го пасирам - не минава. Дайте идея как да стане номера, така че да има все някаква файда от него  newsm78

Сусамово мляко, изключително полезно е.  Peace

# 550
  • Видин
В мюслите, които му давам има сусам. По-напред в темата бях писала. Тях се чудя как да ги "усвоя"  Grinning

# 551
Значи въвела съм глутена - давала съм по отделно - овес, ръж , ечемик!Ядем глутен от месец и полвина,но не съм давала пшеница. Сега съм взела каша 7 зърна на ХИП, която съдържа пшеница и шпелта - пога ли да я давам направо или да я въвеждам като нова храна ?

# 552
Значи въвела съм глутена - давала съм по отделно - овес, ръж , ечемик!Ядем глутен от месец и полвина,но не съм давала пшеница. Сега съм взела каша 7 зърна на ХИП, която съдържа пшеница и шпелта - пога ли да я давам направо или да я въвеждам като нова храна ?
като нова

# 553
като нова

Hug

А бишкоти Плазмон за биберон 4 месец,които съдържат царевично брашно, оризово брашно и ечемичено нишесте,/ захранен е с царевица и ориз / съдържат и    мая  , мога ли направо да слагам във вечерното мляко ?  Blush

# 554
като нова

Hug

А бишкоти Плазмон за биберон 4 месец,които съдържат царевично брашно, оризово брашно и ечемичено нишесте,/ захранен е с царевица и ориз / съдържат и    мая  , мога ли направо да слагам във вечерното мляко ?  Blush
ами сигурно можеш, но защо ще го правиш? За трето хранене ли?

Общи условия

Активация на акаунт