Примерна схема за захранване- 28

• 41 182
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Хей, каква голяма активност тази вечер.  Laughing
Каши съм давала всеки ден. И предпочитам да е каша с пресен плод в нея, отколкото кисЕл (не само защото е по-лесно да забъркаш една инстанта каша пред това да вариш кисел  Mr. Green).
Млечна каша аз не съм въвеждала. И досега си давам безмлечни. Даже да ви се похваля каква "открих" днес - с бирхер мюсли (не бях и чувала за тях, но никога не е късно да научиш нещо ново). Не знам как не я бях забелязала досега, радвам се, че много се хареса. Та, за млечните каши - както Стеф обърна внимание, повечето са със сухо мляко - така че, чети си какво съдържат, за предпочитане е да са с АМ, а другите - по-нататък. Важното е да нямаш заместено млечно хранене до годинка.
Елда и просо след ориза са добър вариант (и двете съм въвела с каши на Хип).

# 601
 Amorevole, кажи, моля те, каква е тая каша бирхер мюсли и откъде взимаш?

# 602
А тази каша бихер мюсли става ли за нашата възраст ?

Искам да разнообразя следобедната закуска! Grinning

# 603
На Хип е - така че се предполага да я има на доста места (аз затова и се учудих, че по-рано не съм я забелязала, а може и да е по-нов продукт). Казва се Био Безмлечна каша"Добро утро" с бирхер мюсли (макар че аз не я давам за добро утро, де)
Ето какво съдържа: Пълнозърнесто пшенично брашно, 28% сушени плодове(ябълки и банан), пълнозърнести овесени люспи, пълнозърнесто брашно от ръж, пълнозърнесто брашно от ечемик, витамин В1. Съдържа Глутен! Без мляко и добавена захар. Лесно смилаема и засищаща.
Дават я за след 6 месеца, но разбира се вижте дали всичко от съдържанието е въведено. Още нещо - не е идеално гладка - овесените люспи не са на брашно, а са си като фини люспички.

# 604
На Хип е - така че се предполага да я има на доста места (аз затова и се учудих, че по-рано не съм я забелязала, а може и да е по-нов продукт). Казва се Био Безмлечна каша"Добро утро" с бирхер мюсли (макар че аз не я давам за добро утро, де)
Ето какво съдържа: Пълнозърнесто пшенично брашно, 28% сушени плодове(ябълки и банан), пълнозърнести овесени люспи, пълнозърнесто брашно от ръж, пълнозърнесто брашно от ечемик, витамин В1. Съдържа Глутен! Без мляко и добавена захар. Лесно смилаема и засищаща.
Дават я за след 6 месеца, но разбира се вижте дали всичко от съдържанието е въведено. Още нещо - не е идеално гладка - овесените люспи не са на брашно, а са си като фини люспички.

о да аз я видях тази каша вчера и на мен ми направи впечатление,че досега не съм я срещала - възможно е и да е нова да! Но не я взех - още не съм въвела пшеницата ! но като я въведа определено  ще я пробва малкия,че мен ми се вижда хубава , но Криско като опита ще видим дали ще му допадне!  Flutter това че не е идеално гладка не е проблем за нас - ядем доста гъста консистенция и малки парченца също,предъвква макар и без нито един зъб да сме още  Mr. Green

# 605
определрно е по- нов ородукт , смея да твърдя че съм разгледала обстойно почти всичко, което се предлагаше на пазара, когато моето парче беше в периода на захранване, основната литература, която четях месеци на ред бяха етикети на каши, пюрета и др. подобни- не си спомням такава каша....

# 606
gundie, и аз бях така (а и все още продължавам да чета). Определено постоянно навлизат нови неща на нашия пазар, скоро видях и непозната за мен марка пюрета и каши (дори и с любимата ми киноа има  Wink). Нищо, че е голям вече - пак си му давам от време на време "бебешка" каша с плод.

# 607
И коя е тая марка? А кашата или пюрето е с киноа?....аз пък купувам переодично пюрета с месо, че иначе не яде много месо човечето  Wink

# 608
БИОЛОГИЧНА КАША ЗА БЕБЕТА С КИНОА, ПЛОДОВЕ И ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, марката е BabyNat.
След 6-ия месец, без глутен и ГМО, без добавена захар (брашно* 79,2%, брашно от киноа* 8,8%, банан* 8,7%, портокал* 1,5%, круша* 1%, натурален портокалов аромат*, витамин В1).

БИОЛОГИЧНА КАША ЗА БЕБЕТА с КИНОА, ЗЪРНЕНИ ХРАНИ и ВАНИЛИЯ, също на BabyNat.
След 6-ия месец без глутен и ГМО, без добавена захар (оризово брашно* 87,9%, брашно от киноа* 9,7%, натурален аромат ванилия*, витамин В1).

Не съм ги виждала на живо, но се предлагат он-лайн и в няколко от софийските магазини за здравословни храни.

P.S. На първата каша са пропуснали да пишат на български какво е брашното, но влязох в сайта на Babynat - оризово е.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 15:00 от Amorevole

# 609
Даа, тия не съм ги виждала и чувала, но и тая също: Добро утро" с бирхер мюсли . Мерси за инфото

# 610
Момичета, днес купих една леща - австралийска. Червена е на цвят, но няма люспички и зрънцето е разделено на 2. Цената е около 4 лв/кг. Това червена леща ли е или ...  newsm78

# 611
  • Видин
Червена би трябвало да е, но и да не е - детето е достатъчно голямо за нормална леща.

# 612
Питам, защото аз още никаква леща не съм давала. Когато бяхме изцяло на кърма получаваше жестоки колики, когато аз си хапвах бобови и до сега много внимавам. Предлагала съм само грах и зелен фасул  Embarassed

# 613
Тази нова каша на Хип ми изглежда хубава, но ще поизчакам още за нея, че моят синковец не иска нищо, което не е идеално гладко  ooooh!

# 614
Питам, защото аз още никаква леща не съм давала. Когато бяхме изцяло на кърма получаваше жестоки колики, когато аз си хапвах бобови и до сега много внимавам. Предлагала съм само грах и зелен фасул  Embarassed
Щом няма люспа- давай смело, тая червената леща е с хора, които имат проблеми със стомаха- би трябвало да е ок и за твоето дете, дай му малко отначало, ако много се притесняваш или я добави към супа напр....и нали знаеш,че тая леща увира много бързо

Общи условия

Активация на акаунт