Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните проблеми, свързани с продуктите, закупени от магазините?
Какви са някои често срещани проблеми с закупените продукти?
Кои са някои от марките, за които хората изразяват недоволство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните проблеми, свързани с продуктите, закупени от магазините?
Форумът разкрива множество оплаквания относно закупените продукти, включително месо, зеленчуци, хляб, млечни продукти и консерви. Проблемите включват въпроси относно качеството като месото има неприятна миризма на развалено, зеленчуците са със съмнително качество, хлябът бързо мухлясва, млечните продукти се вкисват и консервите съдържат неприятни изненади като мушици и ларви.
-
Какви са някои често срещани проблеми с закупените продукти?
-
Кои са някои от марките, за които хората изразяват недоволство?
-
Какви са някои от препоръките или положителните отзиви за продукти?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с хранителните продукти, обсъдени във форума?
. Още първия ден като сложих от него в кафето отгоре заплува слой ужасна мазнина, а самото мляко стана на "парцалчета" и напитката се сгъсти. Мазнината беше отвратителна, неприятна и в голямо количество плуваше отгоре. Напитката изхвърлих, но не изхвърлих веднага млякото, което на следващия ден мистериозно беше станало от прясно на кисело такова. Не знам какво да мисля, но това чудо не ставаше за консумация в никакъв вид и замина по "каналния" ред. Такова нещо още не бях виждала.
и известно време спрях да го купувам. Когато пак се престраших,си взех от детското им прясно мляко - в пълен шок съм как може да го предлагат и то за деца! Мирише на нещо средно между мърша,коч и химикали и то толкова силно,че лъха в цялата стая. Произведено беше същия или предния ден и консистенцията си изглежда съвсем нормална т.е. не е развалено,а просто е боклук