Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 130 528
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Прясно мляко "Аро" в плик от Метро-Варна, на втория ден от отварянето беше станало на....кисело мляко, без закваска, без нищо, съхранявано в хладилник. Не на извара, не пресечено, просто беше станало на кисело мляко, с мирис и консистенция на такова, за вкуса не знам, остана и да го опитам ooooh!. Още първия ден като сложих от него в кафето отгоре заплува слой ужасна мазнина, а самото мляко стана на "парцалчета" и напитката се сгъсти. Мазнината беше отвратителна, неприятна и в голямо количество плуваше отгоре. Напитката изхвърлих, но не изхвърлих веднага млякото, което на следващия ден мистериозно беше станало от прясно на кисело такова. Не знам какво да мисля, но това чудо не ставаше за консумация в никакъв вид и замина по "каналния" ред. Такова нещо още не бях виждала.

# 526
Дези, прясно мляко Елена вкисваше.
Последно четох много добри неща за прясно мляко Карабунар.
Ако попадна на някое от вкисващите се, ще ти пиша обезателно.

П.П. Нали не греша, но няма прясно мляко по БДС?

Има ли прясно мляко Елена?

Има.

# 527
Кажи в кои магазини го продават ,че не ми е попадало.Според теб по-добро ли е от Верея/синята кутия/?

# 528
Всички продукти на Родопея са 100 % менте...

# 529
Кажи в кои магазини го продават ,че не ми е попадало.Според теб по-добро ли е от Верея/синята кутия/?

Дези, аз купувам синя Верея също.
Не съм заглеждала къде има прясно мляко Елена, но ще обърна внимание и ще ти пиша.

# 530
Прясно мляко съм купувала и вече вкиснало. Въпросът е, че искам като купя прясно мляко и то в рамките на 3-4 дни след отварянето да се пресече.
   Ако намериш такова мляко в магазините кажи какво е

Аз купувам на Обнова в пликчета. Трябва обаче да се вари, не е пастьоризирано. На вкус според мен най много се доближава до истинско мляко, а сварено в млековара в хладилника ми се вкисва за около 5дни. Пресните млека в кутии не ми харесват на вкус, а някой други, които съм купувала в пликчета, са ми много редки, все едно са прекалено обезмаслени, или  разводнени

# 531
И аз съм намерила - Рила. Страхотно им е прясното мляко, и цената е 1.40, около 3% масленост, мирише си как трябва  Wink

# 532
Продуктите на Голямо Враново, пълен боклук - изобилстват от оцветители, овкусители, соя, растителни мазнини и още екстри. Опекох прясна наденица с картофи, картофите ми станаха розови, а наденицата вътре Shocked пембян му казвам на тоя цвят. Шпековия салам също, а като прочетох, че съдържал освен сланина и растителна мазнина направо се изумих. Не се стърпях и им писах да питам на суровата поне защо няма етикет със съдържание, че да не се бъркат хората и да им вземат боклуците/ продават я насипно/.

# 533
Меденки 'ТЕД-Производство' АД Свищов - е по-вероятно е да си счупя зъб, отколкото да отхапя от сладките! Много добре изглеждат,а и на миризма са супер,но просто е невъзможно да бъдат опитани,като камък са. Дори не ми хрумна да проверя дали са мекички в магазина-само проверих срока на годност - 20.06.2012  Shocked
И още нещо,което преди много си купувах и харесвах - прясно мляко Май Дей в бутилка. После попаднах на шише с ОТВРАТИТЕЛНА миризма  Sick и известно време спрях да го купувам. Когато пак се престраших,си взех от детското им прясно мляко - в пълен шок съм как може да го предлагат и то за деца! Мирише на нещо средно между мърша,коч и химикали и то толкова силно,че лъха в цялата стая. Произведено беше същия или предния ден и консистенцията си изглежда съвсем нормална т.е. не е развалено,а просто е боклук  #Cussing out

# 534
Всички продукти на Родопея са 100 % менте...

Кое точно им е ,,менте''?
Млякото има за мен е прекалено мазно,не купувам вече...
Сиренето пробвах 2 пъти-не ми харесва и също не купувам...
Кашкавала им обаче е много вкусен-като се препече си става разкошна филийка,не се разтича,не пука и ври,като много други кашкавали-чудесен е и купувам само такъв.
Какво значи менте в случая-използват марката ,,Родопея'' от други фирми или какво?

# 535
Означава, че няма мляко в тях, всичко е изкуствено... А по въпроса, че повечето храни, макар и некачествени, са много добри на вкус - еми за това са технолозите, за да ти го докарат страхотно на вкус, аромат и т.н., нищо, че нямат нищо общо с истинското...

# 536
 Хм,чудно ми е другите технолози толкова ли са тъпи,че да не направят и те  страхотен кашкавал без мляко...и как точно си ги ,,разконспирирала'' относно това,че не слагат мляко?
 Каква е тази вълшебна съставка,дето я слагат,така че да прилича на кашкавал,има страхотен вид и вкус на такъв,пък уж не е Thinking

# 537
Означава, че няма мляко в тях, всичко е изкуствено... А по въпроса, че повечето храни, макар и некачествени, са много добри на вкус - еми за това са технолозите, за да ти го докарат страхотно на вкус, аромат и т.н., нищо, че нямат нищо общо с истинското...

Ами като няма мляко вътре , какво има тогава?

# 538
  • София
  Предимно нишесте, тук-таме за цвят сухо мляко и Бог /и технолозите/ знае още какво Laughing

# 539
  Предимно нишесте, тук-таме за цвят сухо мляко и Бог /и технолозите/ знае още какво Laughing

Joy
По въпроса за "тъпите технолози"... естествено, че не на всички се получава еднакво, на едни по-добре , на други по-зле и така...
И не съм ги "разконспирирала " аз, а хора, работещи там и запознати много добре с нещата.

Всеки има право да купува това, което иска и да консумира онова, което му харесва, аз казвам моето мнение за нещата, явно твоето е различно, но темата не е за това...

Общи условия

Активация на акаунт