Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 130 504
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • България
Вече втори път си купувам червен ориз на Крина, и още при отварянето на пакета отвътре излита поне един молец! Преди време ми се случи да отворя и веднага да изхвърля черен ориз, пак техен, но тогава си помислих, че сигурно защото не се купува много и  застоява в магазините.
Така че, колкото и да ги рекламират, и чесно казано като опаковки и разнообразие да изпъкват на щандовете за зърнени и бобови - никога повече Крина!

# 61
  • София
Замразените продукти на "Хепи кук" от Кауфланд. Вариш, вариш и няма сваряване!

# 62
Аз пък слагам тук свински врат от ''Орехите''...на вкус е добър, но интересното е че в съдържанието пише, че е сложен желатин, което е странно, защото истинското и как да кажа качествено месо само си се желира...и в крайна сметка не е нормално в едно парче свински врат/колбас/  да има толкова подправки и боклуци, нали уж е чисто месо Thinking

# 63
  • София
.. в крайна сметка не е нормално в едно парче свински врат/колбас/  да има толкова подправки и боклуци, нали уж е чисто месо Thinking

Все си мисля, че е по-добре когато виждаш парчето месо, а не като саламите, в които може да се набута всичко. Все пак няма какво да се лъжем - филетата, шунките и подобни също са обработени с порядъчно количество химия. Особено в по-евтините дори не могат да се забележат "нишките", характерни за месото. Явно пак е някаква смес, която по някакъв начин са залепили. Наскоро четох статия за лепилата, с които се лепи шунката  Shocked. Навремето са стягали месата в някакъв калъп и сами са се слепвали след известно време. Сега, за да ускорят производствения процес слагат лепило, нищо че е вредно за тези, които го ядат. Sad

И за да не е спам - излъгах се и купих руска салата от витрината с насипни салати на Кауфланд. Продавачката каза, че салатите са им на Денито. Няма такава гадост. Продуктът, с който беше забъркана нямаше нищо общо с майонеза. Представляваше нещо белезникаво, лепкаво и безвкусно, източено от кранчето на химзавода. Хем си знам и от години не си правя такива експерименти, но как се излъгах... сама съм си виновна.

# 64
tania67, аз се възмущавам, че има желатин, защото е парче месо, което не изглежда лепено, както и не личеше да има някакви други манипулации и затова не прочетох съставки, реших че щом го виждам като ''пържола'' то значи няма никакви добавки, но се оказа,че греша Confused

# 65
Вече втори път си купувам червен ориз на Крина, и още при отварянето на пакета отвътре излита поне един молец! Преди време ми се случи да отворя и веднага да изхвърля черен ориз, пак техен, но тогава си помислих, че сигурно защото не се купува много и  застоява в магазините.
Така че, колкото и да ги рекламират, и чесно казано като опаковки и разнообразие да изпъкват на щандовете за зърнени и бобови - никога повече Крина!
След дълго търсене единствения ориз на когото се доверявам е този по долу.Може и да не се чисти,зърната остават цели,сваряват се равномерно.

И за да не е спам-донесоха ми ориз на Фантастико,намален,от тяхната марка.Сега цяла тава ориз-в кофата.  Tired Има несварени зърна,слепи се,зърната се начупиха.Отврат голяма!  Close

# 66
Eдин ден като влязох в един голям магазин,се замислих,кои са тези храни,които се продават и са полезни.И останових.че единственото полезно нещо беше сушената манатарка и сушената чаладинка,които бяха на смешната цена 6лв.за 20гр.,при условие,че растат в България и има износ на смешно ниски цени.Всичко друго беше пълен боклук,независимо от цената(за огромно наше съжаление,при условие на каква благоприятна земя живеем).

# 67
  • София
Да кажа и аз своето мнение за продукти с марка "Крина". В началото, когато нямаха такава търговска марка, а си бяха "Суидън Комерс" купувах само от тях, бях доволна от качеството. В последните 1-2 години нещо явно им куца - дали при пакетирането, съхранението или мястото, от което купуват- не знам. Но е факт, че съм купувала няколко поредни пъти несваряваща се леща, миришещ на химикали ориз, а от продуктите им в кутии / червен ориз, ризото/ съм много разочарована.
И е факт, че смених марката.

# 68
  • Варна
Чико Емо слагам в черния списък,не си купувайте нищо на тази фирма,такива боклуци няма.
Не купувайте промоционалната кайма ,не е кайма,може да се отровите,едва ли кучетата ще ядат такова нещо.НЕ КУПУВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 69
Наденицата Стара планина на Тандем. Официално ще забравя тази марка.

# 70
  • France
Купих пилешко филе на BEST FARM, почти 9лв/кг. След като го отворих, установих, че това е една пихтиеста маса  #Cussing out. На етикета, с много, ама много ситни букви, пишеше, че съдържа вода  Shocked, сгъстител, две Е-та, сол.
Повече няма да купувам нищо от тях!

# 71
Вчера си купих краве масло на Белла - страшно мирише на гранясало. Повече няма да купувам масло преди да съм го подушила  ooooh! и само Немско!!!

# 72
Някой виждал ли е мухлясало кисело мляко? Пише,че е органично,със срок на годност до 10.12.

# 73
  • София
да, моето домашно органично кисело мляко мухлясва понякога след 7-мия ден
( от био ферма)

проблемът  е, че като твоето органично кисело мляко имах едно , което не се развали 1  месец. тогава спрях да го купувам

# 74
  • София
За Био киселото мляко на Хармоника ли става въпрос?
То не мухлясва, а се вкисва.

Общи условия

Активация на акаунт