Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 130 710
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Има и по-хубави. Слава богу, намерих и то разкошни, но на друг производител. Simple Smile
Благодаря за съвета, но баклава с начупени кори не става, особено ако сгъваш парчетата едно по едно, както я правя аз. А и за други рецепти се сещам, в които корите трябва да са цели, а не като юфка.  Laughing

# 361
Готовите баници на Белла, които ги продават замразени! Изобщо май всичко на Белла не ми харесва!

Аз миналия ден купих от БГ магазин Бутер тесто на Белла Sick, е чесно да ви кажа такава отврат  Sick Sick Sick отдавна не бях яла и купувала!!! Мирише на палмово масло. Такова чудо тук (Не живея в БГ) не съм срещала никога! Лелеее голяма гадория, не искам да си спомням даже  Sick Sick Sick

# 362
Сийке, сподели кои са корите, моля!

# 363
  • Русе/София
Има и по-хубави. Слава богу, намерих и то разкошни, но на друг производител. Simple Smile
Благодаря за съвета, но баклава с начупени кори не става, особено ако сгъваш парчетата едно по едно, както я правя аз. А и за други рецепти се сещам, в които корите трябва да са цели, а не като юфка.  Laughing

А защо криеш?"Светни ни".

# 364
  • София
В бутер-тестото на Белла по празниците имаше "изненади", но не от приятните!

# 365
  • София
Какво е това ? Или не искам да знам...

# 366
  • Sofia
От Кауфланд на 26.12 взехме синьо сирене около 12лв.килото,ОТВРАТИТЕЛНО Е  #Cussing out

# 367
Какво е това ? Или не искам да знам...

Найлон в тестото, т.е. между корите.

# 368
  • София
Шоколадите Милка.

Забелязвате ли разлика в последния месец във вкуса им? Говоря за детския и за този с ягоди. Винаги сме ги харесвали, но последните 5-6 сякаш се лепят по небцето и не са толкова вкусни.

# 369
  • София
Шоколадите Милка.

Забелязвате ли разлика в последния месец във вкуса им? Говоря за детския и за този с ягоди. Винаги сме ги харесвали, но последните 5-6 сякаш се лепят по небцето и не са толкова вкусни.

Не в последния месец, а доста преди това. Мисля, че когато смениха опаковките от хартия+станиол с нещо найлоново, т.е. може би смениха производителя. Дори ми си струва, че едно време пишеше, че Своге ги внасят, а сега - произвеждат (казвам го наизуст, защото нямам пред себе си опаковки). В момента имам няколко шоколада, купени от Германия - нямат нищо общо на вкус. Освен това са 300-грамови, а тук отдавна тях ги "превърнаха" в 250-грамови  Laughing.

# 370
Гледам, за киселите млека сте писали... Специално Мегле и Активия никога няма да купя. По-големи безвкусици едва ли има. Да не говорим, че и двете са от сухо мляко!

# 371
Огромна част от шоколади Милка вече се произвеждат в България.
Затова са толкова ужасяващо сладки и нямат нищо общо с Милка от Германия.
Някаква малка част са полски. И те не струват.

# 372
А къде по дяволите изчезна бялата милка с кокоса? Нищо произведено в БГ няма общо с оригиналния си произход. Било то шоколад, било то хладилник.

Хубав шоколад не съм яла от как живеех в Белгия.

Аз пък не мога да си намеря читави фиш фингърс. Хвалеха тези от Лидл - боклук, хвалеха и тези от Пени - същата работа, но в друга опаковка. За Кауфланските боклуци, дето нямат общо с рибата изобщо няма да говоря.

# 373
  • Sofia
А нима в другите марки да има само риба...

# 374
А нима в другите марки да има само риба...

Е, аз какво казах? Точно че не мога да си намеря читави фиш фингърс. Всичко е боклук. Между другото бих казала, че на Пени и на Лидл наистина има риба вътре - филе е дори. Но са гадни, мазни и .. бе гадни са си. Имам чуството че ям паниран пангасиус.

Общи условия

Активация на акаунт