Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 130 695
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • София
На моите Милка пише, че са произведени в Германия.
Дали българския производител ще излъже? Дори не пише произведено за Германия, а просто в Германия.

# 376
На моите Милка пише, че са произведени в Германия.
Дали българския производител ще излъже? Дори не пише произведено за Германия, а просто в Германия.

Виж баркода  Peace Но в тази връзка да вмъкна, че забелязвам драстично понижаване на качеството на Милка и в западна европа, вообще не са това, което бяха  Naughty Naughty Naughty , нито пък Нестле

# 377
  • Sofia
А нима в другите марки да има само риба...

Е, аз какво казах? Точно че не мога да си намеря читави фиш фингърс. Всичко е боклук. Между другото бих казала, че на Пени и на Лидл наистина има риба вътре - филе е дори. Но са гадни, мазни и .. бе гадни са си. Имам чуството че ям паниран пангасиус.
          Имам предвид,че във всичките подобни полуфабрикати било пилешки или рибени има какво ли не,само не и това,което пише,че е...Преди доста време купувах на моите пилешки динозаври,рибени пръстчета и т.н.Вкусни бяха,но и бъкани с незнайно какво...Вече им правя,от пилешки филенца или филе от бяла риба с подправките за паниране на Маги,стават чудни....

# 378
И аз пробвах панировката на Маги. Хареса ми, но е съвсем малко и не стига за количеството месо, за което е предназначена. Соса обаче никак не ми хареса.

Между другото май с тези Магита си вкарах в нас молци. Не съм на 100% сигурна, че е от тях, но това бяха последните продукти, които зареждах преди появата на гадините. И знаете ли какво забелязах - единствените магита без молци бяха Пиле с паприка. Незнам какво има вътре дето и молците не го ядът  newsm78

Като зачекнахме темата за тях, аз лично съм доволна от Маги фикс болонезе, пържени кюфтета и мусТака (като там слагам яйца и кисело мляко и тогава бъркам с фикса, иначе заливката става гадна)
От останалите не съм особено очарована. Сега като съм по майчинство имам повече време да готвя (иначе се прибирах в 19ч от работа и кое по напред) и ползвам предимно болонезето, но не с кайма, а с кремвърш.

Вчера купих от Карфур пилешки хапки на промоция и след като ги приготвих се зачудих къде е пилето в тях  newsm78 Като разчупиш хапката и тя се къса вътре все едно чупиш хляб.

# 379
  • SOFIA
Гледам, за киселите млека сте писали... Специално Мегле и Активия никога няма да купя. По-големи безвкусици едва ли има. Да не говорим, че и двете са от сухо мляко!
newsm10

# 380
  • Sofia
И на мен не ми харесват сосовете към панировката на Маги...приготвям си домашен от кисело мляко,горчица и синьо сирене,копър,чесън

# 381
  • Бургас
Специално за Маги - продуктите лошия вкус е най-малкото черно от списъка  Mr. Green

# 382
  • София
В едно от филмчетата си Джеймс Оливър за храненето в Америка показа на ученици как се правят пилешки хапки: свари едно пиле и го смели заедно с фенера.  Станаха супер хапки, американчетата си ги хапнаха.

# 383
  • Sofia
Да,и аз съм гледала филми в които показват как се приготвят пилешките хапки и много ме учуди,че цялото пиле го смилат,кожи,кости,всичко става на каша  ooooh!

# 384
Ей така се прави количество

Аз имам друга питанка, да сте виждали някъде качествени скариди по магазините? Не замразени обаче.

# 385
  • Sofia
При нас ги има в почти всички по-качествени рибни магазини....но за Русе не знам

# 386
  • град-държава

Аз имам друга питанка, да сте виждали някъде качествени скариди по магазините? Не замразени обаче.

В МЕТРО на рибния щанд винаги има пресни, незамразявани и небланширани скариди, също и в Пикадили.

# 387
Вече познавам служителите на щанда за риба в Матро. Симпатяги  Mr. Green  Обаче колкото и да ме убеждават, че скаридите са хубави... ниц! Яла съм хубави и знам каква е разликата. Не говоря за кралски огромни скариди, а за съвсем обикновенни кутре дълги. В Пикадили не съм обръщала внимание, но ще погледна и там.

# 388
А какво не им харесваш на кралските скариди?
Много по-вкусни от дребните скаридки.

# 389
Цената не им харесвам  Mr. Green  Иначе кралските скариди са супер, стига да има кой да ме снабдява безвъзмездно с тях и всякакви други такива подобни морски твари.

Като живеех в Белгия, шефа ми наричаше скаридите "морски Хлебарки" и като се замислиш наистина си е така.

Само да уточня, че някак си не бих се навила да ям сухоземни хлебарки  Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт