Любители на котки - тема 41

• 68 231
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
поза "НИНДЖА- с копитата нагоре"
hahaha   hahaha   hahaha

# 166
  • In a surreal moment!
Емел -  Heart Eyes  Hug   Абе...то не ми е работа...ама съм останала с впечатление , че си мома...не ангажирана и толкова обичаш животните , че ми се иска да ти предложа един другар, дето без котка под мишница не си ляга и за животинките умира...брат ми. Че сме се изпренадали за снаха ,пък той все вика , че свестните са се свършили....Пък най-малкото за теб е да се каже , че си свястна  Grinning  Embarassed  Да не се обидиш..аз съм длъжна като любяща сестрица да си кажа приказката ....  Wink

Banshee
- Благодаря за милите думи - Дано дай Боже!

Аз уж съм дръта вече, но някой неща не ги отбирам май...та искам да попитам - защо Писанчо като е вече скопен ми прави тък-тък като го чеша по коремчето и си показва патрондаша...гнусняка недни...аз защо се заблуждавах , че тез простотии ще се прекратят...или е нещо остатъчно...ама много остатъци викам си, много пищов....я кажете каква е работата значи...

# 167
  • София
ИКСИ До колкото съм запомнила топките му ги пълнят с антибиотик и така се прекратява възпроизвеждането на разни хормони или подобни. Ама ценната му работа не я пипат. И нашия е кастриран и само топките са му пипали, лекарката ми обясни ама от къде толкоз акъл в мойта глава да запомни. Пък и тогава само него го гледах, че му беше зле. Скоро мисля и на голямия да направим тази процедура, въпреки че той не прави бели   освен да насилва сина си, който пък му отвръща с бой, а преди кастрацията се кефеше  Whistling Mr. Green

# 168
Аз уж съм дръта вече, но някой неща не ги отбирам май...та искам да попитам - защо Писанчо като е вече скопен ми прави тък-тък като го чеша по коремчето и си показва патрондаша...гнусняка недни...аз защо се заблуждавах , че тез простотии ще се прекратят...или е нещо остатъчно...ама много остатъци викам си, много пищов....я кажете каква е работата значи...

Мигче.... дай му малко време. След кастрирането им трябва поне месец, за да се нормализират хормонално. Сега постепенно ще става по-кротък и уравновесен - това не означава мързелив  Mr. Green

# 169
  • In a surreal moment!
  Grinning кефеше ...ох леле ...мн гнусно...
да де , само топките ни ги няма. И аз мислех , че няма да се усеща вече мъж и тия показвания на пищова няма да ги има вече....Мъжо много се вбесява  Mr. Green Защото Писанчо идва и се настанява в скута ми, зяпва ме в очите, почва да мърка като дракстер , с лапички ме масажира по лицето...и тък-тък ...вади пищова.... Е как мъжо да трае пред очите му такива свалки  Grinning
Той прежали парите и ни разхожда с клетката до града и обратно само защото смяташе , че с тия интимности ще е до там...ама  тц  Joy

ganbg
- да, успокоява се , направо е видимо..ама защо продължава да го играе флюбен и наточен...това се чудех...вярно ли ще изчезне и тая работа до месец ..оф , успоко и ме , значи  Grinning

# 170
  • София
ИКСИ, направо ме развесели.  Joy С какво се занимава младежът?

А сега по темата - моичките не спряха да се показват, особено покойното, милото. Само маркирането изчезна при нас, както и насилието върху Кьорчо.

# 171
Моят писан прекрати свалките веднага след кастрирането. Обаче маца не - вири опашка, завира си дупето в нас, голяма гнусотница! Laughing

# 172
  • In a surreal moment!
Емел - готвач е по професия и това си работи от много години. Не е хич амбициозен, ако имаше жена до него можеше и да му изцеди душицата...Голям домошар е и не, че да го хваля, ама си е къщовник. Селско момче - всичко може - дърва да нацепи, печка да запали, вода да донесе, кокошка да заколи( и др. добитъци), да премете...такива работи  Grinning Без майтап! Лятото е по морето, зимата понякога се прибира. Ама...не е младеж  Rolling Eyes ...на 38г е  Embarassed даже през декември прави 39....Майкооо... как лети времето...ужасТ. Има влюбвания, не е да няма, ама нещо го секнаха и така...
Малее...ако разбере кво съм написала из нета ще ме изгори.... Sick

Маша пак се раздивя...размята бинтовете и памуците, спрея да не го види...ближе раничката и чергата пред вратат е пълна с мишоци от нощеска...сега простирахи  тя пак изникна от някъде с една жива...бам, бам..трепе я там, подхвърля я..чудо.
За вечеря ядоха попарка с пълнена чушка и сос. Маша уважи скромно попарата , а Писанчо докато не изблиза паницата не се мръдна...Стуен остана гладен горкия...много го е страх от Писанчо. Дадох му остатъци от кифла - не ще..аааа...тарикат Mr. Green

# 173
  • София
ИКСИ Ма как ви няма топките  Thinking, наште са си на място  Crazy само дето не функционират.

# 174
  • In a surreal moment!
е...как са си на място пък не функцинират бе ,душе...ти мъ изумляваш...  Shocked

аз съм виждала и др. скопени - нямат нищо брях... празно ,ниенте - дупе и пишле ...друго няма....
ъъъ Писанчо има и две кончета , зелени , стърчат с разбридени крайчета  Mr. Green

Даже в един хамерикански филм по анимала - гледах, че измислили някакви топчета от силикон да слагат на кучетата ,че забелязали на полянките ,че кастрираните кучета имали по - ниско самочувствие, пък със силиконя всичко било ОК....хамериканска работа  Crazy

# 175
  • София
След кастрация даже ходихме да ги гледат дали е хванало някакво лепило и си бяха там. Та докторката ми обясни, че са били пълни с антибиотик.
Сега ходих и  разрових из козиняка ем там са доста са мънички ама има некви стафидки  Laughing Да не би пък да напипвам нещо друго  newsm78
Ние конци обаче нямахме, операцията се водеше безшевна или с вътрешни шевове.   

Обиден , че му рових из ценностите  Crossing Arms : http://media.snimka.bg/7076/020408029.jpg

# 176
  • In a surreal moment!
хахаххаха...да му изям мустаците...много сладко се е нацупил...Ми може, то сега техники разни, може и нещо новаторско да са ви приложили..щом действа ОК
Маша дивя, блъска се във входната врата, насмела ми е чергата на топка...и мяу да се прибере. Тупна се на леглото и се готви за сън - изкара надника за днеска  Grinning Обаче раничката е пълна с кал и пясъци...как да се преборя с нея за промивка...уффф...тя ще ме разфасова...мъжо е на работа иначе щяхме да и приложим фатки...  Mr. Green

Twisted Evil  колко нагли можем да бъдем а ?  http://www.youtube.com/watch?v=PJ4NvP9rpno&feature=player_embedded#!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 00:54 от ИКСИ

# 177
Здравейте, момичета! Ние се завърнахме, и Богданка изглежда добре!!! Не съм влизала тук докато бяхме в България, защото интернетът беше на пресекулки и ми скъса нервичките, та сега имам да чета 20 страници  Crazy Гледачката си е свършила работата добре, каза че Богданка си е пила лекарствата цивилизовано, и вече не повръща. Надявам се всичко да е свършило вече и да не ни се налагат такива гадости повече. Няколко колеги на мъжа ми също са се изредили да й ходят на гости, и толкова са я харесали че сега се надпреварват да си предлагат помощта при следващото ни пътуване!  Grinning Много фенове има Богданка, милата, такава е обичлива душичка  Heart Eyes Сега естествено не може да ни се нарадва, гушка се като невидяла и нощем ми спи в пазвата, хихи.

Ще се връщам да чета какво сте писали, много се е насъбрало. Засега просто исках да ви кажа здрасти и да отговоря на питанията относно Богданка. ИКСИ, ти май беше питала за сходните ни болести и да не би да е от споделена храна или среда. И аз съм се замисляла, но тя си яде само от котешката храна и друго не й даваме, така че храната отпада. Навън не излиза, и единственото което споделяме всъщност е апартамента и водата, но пък там не знам какво толкова може да има... Проблемът е, че това заболяване по принцип е с неясен произход, така че може да е какво ли не.

Имам един малко тъп въпрос, понеже май съм изпуснала прехода... ИКСИ нали е Токачката?  Embarassed

Ще закъснея малко с данъка, защото още не съм си оправила партакешите. Имам разни котешки снимки и от България, така че ще бъде и с лихва  Laughing

П.П. Гледам обсъждате топки и кастрации  Wink Напълно възможно е да е кастриран и топките му да са невредими. Все пак вазектомията, която правят и на хората, е точно това. Прекъсват се каналчетата които свързват топките с пищова, така че сперматозоидите си остават в топките и не отиват никъде. Това не променя желанието и способностите на котарака/мъжа, пак си има сперма, и в същото количество, но патрони в нея нЕма  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 03:20 от Дидитка

# 178
Ето и първа част на данъка - Богданка в днешен вид, с нова играчка:

# 179
Дидитка Hug радвам се, че Богданка се е оправила, дано да нямате повече проблеми!
Гледам много се кефи на пауновото перо Simple Smile
Виле, развесели ме много(както винаги де) -значи таквиз  работи прай Писанчо, а?  Joy няма да те успокоя като ти кажа, че това може и никога да ен престане. Това, че няма топки, не означава, че няма хормони, които да го карат да иска секс. Просто не може да прави  бебета. Иначе не бих се учудила да го видиш и да се хецка на някоя котка...
Бях чела за евнусите  - нали са ги кастрирали хорицата, дето са пазили харема. Те рално са можели да правят секс, но не и бебета. Обаче подробностите ми убягват... там за свършването и подобни  Mr. Green

Пък аз снощи сънувах, че съм намерила 2 котета, ама като тигърчета, едното рижавко, другото сиво (ама сребристо, почти бяло) , на едни ситни петънца... точно като тигърчета. Много сладки бяха.

Общи условия

Активация на акаунт