Любители на котки - тема 41

• 68 232
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Вили,
ама той твоят брат злато бе Hug Как ми се ще моят мъж поне мъничко да можеше да готви, че мен хич ме няма, а се налага поне от време на време да се отсрамвам, че да не ядем само сандвичи Blush
Дидитка,
Богданка е голяма сладурана, добре че е оздравяла, че и фенове завъдила Laughing
dessitto,
що ровиш на момчето ценностите Joy

# 181
  • София
Месечинка виторога И как няма да ровя, правя годишна инвентаризация  Mr. Green При миналата такава открих, че Шерко е мъжкар, а не дама.   JoyТо ме учудваше и как може да има толкова едра дама, а то какво се оказа  ooooh!
Дидитка Браво на вас, много добре излгеждате дано нямате повече здравословни проблеми.

# 182
Обиден , че му рових из ценностите  Crossing Arms : http://media.snimka.bg/7076/020408029.jpg

ама как се е начумерил само Twisted Evil  ... ще те изпепели с поглед  Laughing
много красив котак, Hug  а вие преди да му махнете "оборудването" Mr. Green не го ли оставихте поне да ощастливи някоя мацка, та да си има наследници?

# 183
  • София
Ами не, той беше гей. Ако бяхме завели при женска най вероятно щеше да легне и да мяука любовно и да чака женската да дойде да свърши работата  Rolling Eyes Поне в нас лягаше и викаше така баща си  Whistling  Кастрирахме го понеже откакто се разгони няколко месеца много отслабна проскуба се и заприлича на клошарче.  Confused Пък и разни пакости правеше. Аз съм най доволна, че сега като ходи до тоалетна няма я гадната смрад  Sick

Пък бисексуални му баща още е годен за правене на бебета.

# 184
Дидитка Много се радвам, че всичко е наред с Богданка  Hug
dessitto снимката на Шерко май ми става фаворит, то просто няма такъв поглед, аха да те запали  Mr. Green
Г-жа Шуши много хубава госпожица бе  Crazy
Пускайте снимки, много се радвам на всички котарани, котараци, с неопределен пол, с обратна ориентация  Mr. Green

Аз няма с какво да се похваля, при нас все същата - залепили са се като дупе и гащи и това е, сутринта дивяха навън, тръгнаха да влизат, ама правех закуска и не ги пуснах веднага. По едно време чувам гласчето само на Зак, отварям - само той, Дара ѝ писнало и излязла, той аха да влезе, обърна се, видя че я няма и почна едно тревожно мау-мау, излезе намери я и се върнаха двамата  Mr. Green Малко е лошо, че вече се е отпуснал с нея, както досега беше само с мен, т.е. вече не си преценява силата на хапане, например с другите вкъщи не го правеше... То хубаво израз на любов, ма много боли бе, горката Дара  ooooh!
Иначе шизофренията на Заки става все по-отявлена, една котка през деня и една през нощта. През деня е ужасен дивак, хапе страшно много, мята се като бесен след някакви въображаеми неща, за да го хванеш за целувка трябва да си тотален самоубиец (аз съм Mr. Green). А през нощта (т.е. към 21:30-22:00ч. и натам...) е толкова гальовно, мъркащо, сладко пухче... Бута ми се в ръцете, за да го гушна, не ще да спи в краката ми - не, трябва да е гушнат, обожава да се чеше по коремчето  Heart Eyes И така я караме ние...  Crazy

# 185
  • София
ИКСИ,    Hug

Дидитка, добре завърнала се! Много се радвам, че Богданка се е радвала на голямо внимание.
Когато живеехме в Централна Европа Дундьо и Кьорчо бяха по известни от собственичката си. Те именно там се социализираха. Сега гледам снимките от купоните, които сме правили - все са са първа линия сред гостите.

Мисля, че Кьорчо е в депресия, защото го е ударил само на ядене и спане. Яде извънредно много, все е гладен и все си иска. Само искането да не беше съпроводено с постоянно навиране на муцунката в лицето ми и врещене. ooooh! Като хапне изобщо не ме поглежда - качва се на гардероба и спи.

# 186
  • На небето
ИКСИ Ма как ви няма топките  Thinking, наште са си на място  Crazy само дето не функционират.

И при нас изглежда уж има топки, но като знам преди какви бяха огромни, а сега са съвсем малки. Предполагам, че само така изглежда, че уж са там, а всъщност ги няма.

# 187
Дидитка радвам се, че Богданка вече е добре. Гояма салдурана, как няма да има фенове.  Hug
Вили да ти кажа и аз имам този "проблем", понякога и Рижко така прави - взима ме за сексуалн обект. Чак и устата му се разпенва от кеф, голем мръсник.  hahaha hahaha hahaha
Това май няма да отшуми. Иначе и той изглежда сякаш си ги има подробностите, но това е просто кожа и косми. За неговия размер и 8 месечна възраст си бяха с внушителни размери. Доктора ни ги показа като си го прибирахме след операцията.
Важното е че не маркира и я няма ужасната миризма. Иначе понякога имитира сякаш маркира територия, но това си било нормално. Инстинкт все пак.
dessitto "жестока" снимка и още по жесток поглед Sneaky . Голям е красавец е.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 14:20 от kokoshinkata

# 188
Привет, провет, аз пак  да намина  Grinning
Бях на обяд в едно ресторантче тук на близо. Черните  котки там са взели властта  Laughing  Понеже сядаме на масите навън и дворчето едно такова затворено с височка ограда и те обикалят и дебнат като пантери. Днес бяха 6 черни и 2 черно- бели. От черните 2 бяха малки котета. Едното дребосъче такова бойно, леле, чак се уплаших. Дойде по някое време един тигров котак (явно не беше от гетото) и това дребното като му се нахвърли, то не беше ръмжене, кокошинене... аз първоначално си помислих, че тигровия напада малкото и хукнах да го спасявам, изгоних котарака. Ама то онова дребното хукна след него да го бие. И така още 2-3 пъти  hahaha Страшна гледка бяха, и какви викове, писъци.. накрая дойде друга черна котка( уж майката на малкото) и изгони тигровия. И това малкото като взе да се умилква на черната котка, около главата й, върти се, мачка с лапички... и  ги гледма аз в захлас - майка и бебе.... ама като се загледах- "майката" се оказа с бая големи топки  Mr. Green
Та сигурно е бил  бащата. Ама за пръв път виждам малко толкова привързано към мъжки котарак.
А, забравих да кажа - единия черно бял котак беше много хубав, с бяла муцунка и черно носле, куцаше милия и изяде почти цялата ми порция гъби с ориз  Laughing и така изблиза всичко, че и гъбка не остави. Другите само го обикаляха, но никой не посмя да яде от яденето му. Явно е бил тартора на групата ( бая изподрани му бяха ушите, побойник от класа)

# 189
  • София
Теди, при нас беше така. Шерко търсеше майка си само да бозае или да я поступа понеже баща му го шамареше и не му даваше много да го хапе.
Ама тя милата даде му да цока и после се криеше, че говедото беше много луд и зверски хапеше. Само по баща си ходеше, заедно спяха даже и Тоби му подържа хигиената.  Стана Шерко дърто магаре и още Тоби си го мие  Mr. Green

# 190
Момичета моя позната си подарява котето. Това е Том:

само такава снимка ми пратиха. От Варна са, ако някой го иска да ми пише!  Hug

# 191
  • Куциндрел
Ох, не е темата за това, но да се оплача от малоумната ни ситуация в държавата и неправителствените организации.

Така, онзи ден намерихме една птичка на балкона. Като поровихме се оказа скална лястовичка, поне много прилича на нея.

Птицата стои на балкона ни и не излита, явно нещо й има. Влизам аз в нета и търся някакви организации. Намирам някаква в София, обаждам се и разговарях с една дама.
От нея разбрах, че тук няма шанс за птицата, единствено в зоопарка или в Стара Загора. Мацката вика: може да я доведете в нашия офис на еди си кой адрес ето ви и телефон. Звъняхме - никой не отговори. Опитахме се да я хванем и тя се скри под шкафа на балкона.
Вечерта все пак успяхме да я заловим, за да не измръзне и днес сагата продължава.
В зоопарка даже не искат и да я видят. След още няколко разговора се разбра че:
1 - трябва да купим бели червеи за птичето.
2 - да го пратим ние в Стара Загора.

Кажете ми, за какъв чеп е тази неправителствена органицазия в София, като всичко отива в Стара Загора?
Не трябва ли те да организират транспорт на очевидно рядък вид птица?
В зоопарка не трябва ли поне доктор да погледне птичето и да даде поне някаква храна, защото явно то не е яло няколко дена?
Кога най-сетне хората в БГ ще започнат да си вършат работата и ще станат по-милостиви към околния свят?

Мисля, аз да си направя една такава организация. Ще е за защита на мечките, ще смуча пари от фондове и като ми се обади някой ще му кажа - изпратете я в Джулюница при английския генерал. #Cussing out

# 192
Ауу какво сладко бебе Том. Същия като Моя Рижко като малък (ама моя беше по-смешен с по-големи пеленгатори, уши де  Joy) baby_neutral

Дано си намери дом скоро  Peace

Ceca  Ами то май не само с това НПО е  такава ситуацията у нас. За съжаление това  е действителността.  #Cussing out
Освен да се погрижиш за птичето до колкото ти е по силите и да го оставиш на терасата докато не отлети само не знам ... Знач, че това не е никакво решение на проблема но поне си опитала което е по силите ти.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 16:39 от kokoshinkata

# 193
  • In a surreal moment!
Ceca -  само в Стара Загора ...там е центъра, имат много и различни птици, събират ранени и болни от цялата страна. Имат сайт...http://www.greenbalkans-wrbc.org/  ако искаш да видиш телефони... бях попадала в него от реклама на един спасен пеликан на име Грую...голям сладур.
А във фейса има старничка  "Заедно срещу насилието над животните!!!" - не  е на организация , а на съмишленици като нас, та там непрекъснато търсят някой ако пътува от ...до ...и така прекарват животни из страната. Даже наскоро някой превози кукумявче...ма, от Северното черноморие...някъде , до СТ. З. Ако имаш рег във фейса да се намерим и ще ти покажа страничката да ги помолиш за помощ. Иначе другия вариант е лично да отидете в СТ. З.  а там има какво да се види, де сигурна съм че ще ви е интересно. Аз само разкази съм слушала и снимки съм гледала .

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 21:38 от ИКСИ

# 194
  • Куциндрел
ИКСИ, птицата не беше яла и пила вода 3 дена поне. Не успяхме да я нахраним с нарязани бели червеи.
Добрата новина е, че изнудихме една организация да я прибере. Казаха, че е бързолет (прилича много на скалната лястовица), взеха я и ще я нахранят. Тези птици не литвали от земя, а трябвало от високо да се хвърли. Те ще се погрижат за нея, може и в Стара Загора да я пратят.
Парадокса е, че градският човек не разбира от птици и пилета. Трябва да има такива организации, които да поемат грижата за явно рядки птици.
Надявам се, че птицата ще оцелее. Бързолетите са застрашен вид и често гнездят по високите блокове в града.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%BE%D0%B … D0%B5%D1%82%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт