Любители на котки - тема 41

• 66 680
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Банкя
Ами котето е женско и не знам колко е голямо.Намерихме го пред вратата. Ами не съм още много наясно . Ще се погрижа за тоалетната . Но му е рано за разгонване .Млада госпожица ще е
 Sick

# 571
  • София
Много е странно тогава защо чишка именно там. Разбирам те колко ти е неприятно. Само веднъж ли беше и само там ли?

# 572
tarlio ако тоалетната е чиста и по вкуса на животинката и тя не е разгонена, пишка да си отмъсти за нещо, котките помят и мъстят Naughty

Танче, ми той затова е така кръстен... още като бяха бебета и се чудехме за имена, и аз настоявах да са нещо което си ходи добре еднос  друго, като двойка. И понеже много ядеше тоз мъник, все му виках прасе, прасчо, и ММ един ден вика, мииии прасе и свинско, или не, свинско и бекон! и аз, е, как бекон си ходи с яйца, и той: ааа много ми харесва, щом предлагаш, съгласен! ама аз не съм предлагала...не,не, каза вече, туй ще е! и така... Tired

А тоз сивия кот изглежда като злия братовчед на моите Grinning Котак с мисия! Сигурно е било голям кеф в Истанбул, там е направо, отвсякъде котки, и всичките любвеобилни хич не ги е страх! И в Кипър е така, направо да се чудиш, как тъй в България са различни нещата... Tired

Емел, пращаме ти пухени гушки!

# 573
Ами котето е женско и не знам колко е голямо.Намерихме го пред вратата. Ами не съм още много наясно . Ще се погрижа за тоалетната . Но му е рано за разгонване .Млада госпожица ще е
 Sick

Котките достигат полова зрялост на възраст 5-10 месеца, преди да са достигнали максималния си ръст. Може да е влязла в пубертета вече, дори и да изглежда малка... Обикновено кастрацията решава проблемите с маркирането, особено ако се направи в началото, преди маркирането да се е превърнало в навик. Възрастта за кастрация е от 3 месеца нагоре, така че предполагам вече е достатъчно голяма. Това ще ви реши много проблеми - маркиране, нежелани бременности с котенца за задомяване, полово предавани болести и т.н. (ако котката излиза навън).

# 574
  • София
Добро утро!

Очертава се още един слънчев и прекрасен ден. Излегнала съм се на канапето пред прозореца с изглед към Витоша, пия кафенце с мляко и чета книгата на Хулда Кларк: ЛЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ". Разбира се, малкото ми мърка в скута, уморено след яростно препускане след баткото - то не беше игра, то не беше чудо. Другият се усамоти в стаята си.
Беше голям майтап, защото малката очевидно е доста зряла за годините си - знае, че е много по-бърза от него, обаче го гони на прилично разстояние, за да не вземе той да се комплексира, че е дебел и дърт. Пък и какво да прави като го стигне, като е тъй малка - само една лапа й стига, за получи мозъчно сътресение.

# 575
Добро утро момичета, момчета и пухчовци
Днес ме очаква един дълъг работен ден - първия след двуседмична отпуска. Мисля, че е излишно да ви казвам колко ми е трудно да се настроя на вълна "работа".
Ех обещала съм ви снимки на едни "селски котета". големи сладури. Дано не забравя пак довечера да кача снимките. Даже и клипче имам как мама кърми бебоците.  baby_neutral

Емел много хубава къщичка си му избрала. И аз такава мислех да вземам по едно време, че Рижо много обича по кашони да се навира и да спи там, когато не е в леглото ми заврян отгоре ми. Но пък от друга страна когато успее да се добере спи на гардероба.
tarlio и аз си мисля, че ако тоалетната й е наред на малката госпожица може да си отмъщава за нещо или да ревнува.  newsm78
Предния ми котарак така си отмъщаваше на моето легло. Но той не пишкаше а акаше там и си завиваше красотите в чаршафа толкова старателно, че може  и да не забележиш на време ако не усетиш миризмата. Правеше го когато заминавах някъде за два-три дни. В момента в който изляза от вкъщи, сякаш разбираше че няма да се връщам няколко дни и при първа възможност на леглото ми ... А ако случайно се почувстваше засегнат или му се скараш без да е виновен пишкаше в чехлите на този, който му се е скарал без причина.
Иначе ако е виновен и му се скараш, си понасяше наказанието стоически, без да търси отмъщение. Голямо дяволче беше.

# 576
  • София
По- добре  му вземи от тези катерушки дето са на няколко нива. На тях се кефят много. Поне моите все там на най- високата част спяха, препичайки се на слънце. Явно котките обичат да са на високо....

Много бих искала, но нали знаеш как е при моята работа - днес съм тук, утре ме няма. Котките са или с мен, или при майка. Няма как да разнасяме катерушката.

# 577
  • София
Мяу на всички в котешката тема и от нас:

Неделята се очертава мързелива!

# 578
  • на брега на морето
Драги мачкарки, иска ми се да съберете котките си на едно място и да ме оставите насаме с тях за един ден. Нацелувайте ги и ги настискайте вместо мен - луда съм по котките.

# 579
  • София
Котьо Тръмп, известна ни е твоята любов към мачките /и не само към тях!/. Непременно ще нагушкам котешкото домочадие от твое име.  Hug

Моите хубостници днес цял ден спят. Зарязали са ме да си чистя, затворили са се в тяхната спалня и се размазват там. След малко ще занеса Джеси на TINA.K, за да й се порадват и те. То не е животно, то е ангелче - няма такъв любовен поглед, желание за близост, нежност ... Сами се сещате каква вътрешна борба водя, за да не реша да я задържа за себе си.

# 580
# 581
# 582
  • на брега на морето
Какви дебели бутчета, само за целувки и стискане.
Когато ми е много тежко влизам във вашата темичка, гледам котките, чета за щуротиите им и ми идва като балсам. Отгледала съм няколко котки, но някои ми боледуваха  и умряха, а страданията ми бяха големи. Тогава нямаше такива ветеринарни клиники и доктори. Водила съм ги във ветеринарната клиника в Горубляне. Голям късмет беше да попаднеш на знаещ доктор. Като чета, че някой намерил коте или куче и му търси дом ми се стяга душичката. Една моя близка, майка на четири котки, намери котенце с много болно оченце и мислеше, че ще умре. И все пак го заведе на доктор, той й каза, че може да се оправи и тя го прибра. Не спасиха окото и котето остана еднооко, но спряха инфекцията, котето е страхотна сладурка, игрива, мекичка, топличка. Но познатата ми я държи докато е на работа в кошницата за котки и само вечер я пуска да поиграе, защото другите котки я драскат. Та ако някоя от вас се смили над малката и я прибере...

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 10:50 от Котьо Тръмп

# 583
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, здравейте.
Аз наскоро се преместих в София.
Преди живеех във Враца, та става дума за ветеринар, във Враца не беше скъпо да заведа на преглед Томасчо. А тук попрегледах линка от преди няколко страници на доктор Стефанов на клиника цените, ами за мен са хапещи...  Sad Май ще ми е по евтино да взема да го заведа във Враца на преглед и кастрация. Та молбата ми да кажете къде в София е по бюджетна клиника или кабинет, където да го прегледат и кастрират.

# 584
Коте Тръмп  newsm76 радвам се да те видя тук!

Страхотни са маците, стра-хот-ни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт