Любители на котки - тема 41

• 66 682
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
kotkovo,1година и 6 месеца е разликата им,голямото е момиче т.е. кака Joy

Теди, ама точно така ще стане,като го няма ще снимаме Winkто при свършен факт вече нищо няма да направи Twisted Evilнай-много децата да нямат майка Laughing.
Пък и аз децата на си деля Crossing Armsимам 4 как 2 от тях ще им правим фотосесии,а на другите две не Laughingи те душа носят Heart Eyes

# 556
  • под тепетата
Благодаря ви, момичета!
 Подобна мрежа сме сложили  50 см висока на дълги летвички захваната със скоби. Катерят се по нея и влизат вътре в саксиите  Tired Освен и отгоре да ги загърна някакси, за да нямат никакъв достъп...
 Снимките с бебока и котето са супер, усмихнаха ме  Laughing

# 557
Малко 'усмивки' от нас Mr. Green

Алхимика, уникална снимкааа, и беба, и кот как търпеливо стоят и чакат, обърнали коремчетата, мале-мале!

# 558
  • Варна
и мен тази снимка ме разби, направо идентични пози, тази котка как е застанала така търпеливо Joy С голямо удоволствие ще чакам втори дубъл Laughing
Мис Нели, тук и двамата ли са, или само единият? Твоите определено не ги различавам Party

# 559
Само Яйчицето е тук Grinning Ние ги различаваме основно по характера.  Беконче е по-мързеливичък, спи предимно, има си един стол и си стои в него, като се гушка меси с лапи, Яйчицето е много игрив, но много по-страхлив и при по-силен шум се крие, спи на леглото предимно, не меси с лапи като се гушка, ей такива са им разликите, А и Беконче е доста по-тежък и дебеличък, малкия е 8 паунда, той е 13 ooooh!

# 560
  • София
Мдадда, снимката коте с бебе е много сладурска. Очаквам следващата - бебе с две котета+кака. Joy

MissNellie, как ти завиждам за двамката!

Теди, ннннн7(в89с /това беше написано от малкото Grinning/, ще снимам, но първо трябда да приключа с почистването. А като гледам с какви темпове чистя. ooooh!

Ние имахме уникален следобяд - аз, излегнала се в тяхната спалня + по едно коте на всяка ръка + мър-мър в двойна доза. Станахме, те хапнаха заедно и сега се мият - знаех си, че имам добро и толерантно животно. Няма как за 11 г. да не е взело това от мен. Душинка, много му се насъбра.

Мисля да му купя пухкава колибка, защото искам да не прекарва времето си на гардероба. Така може би ще го прилъжа да си спи в колибката. Харесала съм си тази:
http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/home_and_garden/garden_and_ … l?hnav=4294960418

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 19:24 от Емел

# 561
  • София и Морето от време на време
Сега започвам да чистя. Малкото торнадо се е постарало да ми ангажира ако не целия, то поне половината уикенд. Сега му изрязах връхчетата на ноктенцата, че се притеснявам да не изкара единственото оче на Корчо.  Joy Докато ки режех любимото ми потниче се раздели с пайетите си.

Леле, ама вярно си е Джеси Белята таз малка маймуна.  ooooh!

Браво на баткото - сигурна бях, че му трябват до 10 дни, за да я приеме. Той е живял с друго коте, а нашия батко даже и посяга вече да бие Мърчо ... ще го #2gunfire  Така е като е живял сам и не е виждал друго животно.  Обаче пък ядат на 50см един от друг без проблеми.

Алхимика, уникално сладка снимка - с нетърпение очаквам бебо с котки и кака.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 21:18 от TINA.K

# 562
Емел, според мен няма да спи в таз къщичка. По- добре  му вземи от тези катерушки дето са на няколко нива. На тях се кефят много. Поне моите все там на най- високата част спяха, препичайки се на слънце. Явно котките обичат да са на високо....

# 563
  • София
Алхимика, много е хубава снимката с Томас и бебето. Отново и́ се зарадвах, въпреки, че си я спомням от преди. И бебето не е новородено. Представям си подобна снимка със сина ти как би изглеждала  ooooh!.

Емел, малката да не стана вече член на семейството? Или още и́ търсиш стопани?

МисНели, не случайно Бекончо е Бекончо. При тази разлика в килограмите не ти е проблем да ги различаваш  Laughing.

Да ви покажа един истанбулски змиедявол, на галено Луциферка  hahaha:

И нейните приятелчета:

# 564
  • In a surreal moment!
Алхимика -  ... Мъжка майка , леле...дръж се жено, голямо готвене те чака

Аааууууууууууу....много се срамувам,  Embarassed Embarassed Embarassed че съм направила на момченце твоето хубаво момиченце....  Shocked

Недоглеждам и пиша глупости  Crazy...ама и вие не ме поправяте  Confused....Ох, извинявам се, много, много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Танче таз дружина вади погледи и физиономии като от централен софийски ...(затвор имам предвид)... опасни сладури  Laughing

# 565
  • София
Теди, той много обича да се крие. През по-студените месеци постоянно стои под завивките. Така се чувства необезпокояван. Надявам се да му хареса.

Танче, още й търся стопанин, но очевидно никой няма да я хареса по снимка. Тя може да не е фотогенична, но има най-нежната физиономийка на коте, която към виждала. А колко е любовна... Децата на TINA настояват да бъде осиновена в БГ, но ако не успеем, ще пътува за чужбина /ако все още я искат там/.

ИКСИ, точно щях да напиша, че ми приличат на бандити. Но може би трябва да са такива, за да оцелеят.

# 566
  • Банкя
здравейте мами, отскоро се присъединих към този форум .Прекраснота възпитана котка се оказа нахалничка.Пикае  на леглото на сина ми -без причина.
Прах го , прах го с оцет и тази вечер пак .Осъзнава че е сгрешила защото избяга като изтребител . Но какво да правя?

# 567
  • София
Танче таз дружина вади погледи и физиономии като от централен софийски ...(затвор имам предвид)... опасни сладури  Laughing

А змийския език видя ли?  hahaha  Това също им беше другарче:

Истината е, че беше зверски пек, около 32-33 градуса и всички котки и кучета спяха мързеливо, а аз ги издигах  Laughing. Горките, хем едва гледаха в жегата, хем дойдоха с надежда при нас, но уви.... нищо не носехме.

tarlio, много може да са причините  Sad. Най-напред виж тоалетната как е. Може да е мръсна или да не хубава (например силиконовите не се харесват на всички). Възможно е да прави напук или от ревност. Големият ми котарак беше пишкал в детското легло при разгонване, но след кастрацията се оправиха нещата. Не знам какво да те посъветвам  Sad.

# 568
  • In a surreal moment!

ииииииииииииии...лелелелелле...чак сега провидях, прогледнах и т.н. защо ли е така...лелелел...разцепен, миличката...

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 23:21 от ИКСИ

# 569
  • София
Танче, този последният кот е  Shocked

Там хората се грижат за уличните котки. В Корана пише, че котка е спасила живота на пророка Мохаммед. Но много рядко някой гледа животинка вкъщи - те нали са маниаци на тема чистота.

tarlio, котето мъжко ли е? Колко е голямо?

Аз никога не съм имала подобни проблеми, освен маркиране на саксиите преди кастрацията. Те също знаеха, че не бива, но какво да се прави - природа, не можеха да се сдържат да не го правят.

Общи условия

Активация на акаунт