Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 665
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Уиуи колко е голяма дъщеричката ти ,защото моята е подчи на 11 и много обича до шие цветя  за картички с най много 5-6 цвята.Иначе се плаши от по големи неща още  Simple Smile.

# 451
Оо, моята е много малка. На шест е.

# 452
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Браво на дъщеричките Ви. Моята е на 12, през зимата поиска да й покажа как се бродира, но уши 10 , максимум 20 бода и приключи. Явно не е толкова търпелива.

# 453
  • Плевен
Честит имен ден на празнуващите !  bouquet  bouquet  bouquet
Най-после и аз да се разпиша с нещо завършено и рамкирано ! BlushТъжно ми е ,че не може да се види красотата не само на гоблена ,но и на самата рамка!Изпълнението е рамка в рамка и е много сполучливо!Рамкираха ми го в едно ателие ,където рамкират маслени картини ! newsm10 са се справили!

Искам да ви покажа какво открих ,не се стърпях да го споделя с вас !Нека всеки сам да прецени!!Много желаещи имаше за схема на този гоблен !Първата снимка е снимката по която харесвате гоблена ,Втората -ушития от една рускиня!!Струва ми се че има доста голяма разлика !Може и снимката да ме лъже ! Thinking ooooh!

1. 2.    

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 17:16 от pepen

# 454
Pepen,много хубаво е станал и това,което показваш също емного хубаво.Аз си направих поръчка на гоблена за който ти писах.Реших,че дейстително това е по-добрия вариант,както и ти ме посъветва.Хубава вечер на всички!

# 455
Най-после със сигурност видях как изглежда рамка в рамка.

Чуден, е pepen. Би ли превела какво пише? Тоз момент съм го изтървала.

# 456
  • sf
Ох, най-сетне се дотътрих и аз след вас.
Нямам за показване, бая скиторихме, нямах време.
След малко ще кача снимки на новите си придобивки, че имах проблем с фотото досега.
Ето
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5517922767635281282

а последния го почнах,но етап-по-натам.

# 457
  • София
Пепен,   bouquet   bouquet   bouquet

donsita, честито, великолепни са! Със здраве и мерак да си ги ушиеш!  Hug

# 458
Пепен, получило се е страхотно! Много бързо го уши, и кога успя да го рамкираш? Аз в момента съм в творчески застой. Приключих с Исус пред вратите на рая, започнах нов, но нещо не ми върви шиенето. А за малките госпожици решили да бродират- браво. Дори и само по няколко шева да направят, това си е постижение за такива малки момиченца. Насърчени, рано или късно ще се върнат към това хоби.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 12:37 от skrejanka7777

# 459
  • ГОре на черешата...
Момичета, готова съм с Пуховците, но я кажете ако го оставя така, без да шия азбуката - недовършен ли стои Rolling Eyes?

Ето оригиналът:

# 460
  • sf
Честно казано- не знам  Thinking
Ако бях видяла само първия,нямаше да ми липсва нищо. Ама като ги сравнянвам  newsm78
ти си реши най-добре

Свърши ми черния конец за животинките и все не намирам път до магазина и нищо не шия  Whistling

# 461
  • София
mari_eta, разкошно е станал!   bouquet На мен лично тази азбука не ми харесва. Защо не избродираш името на детето, рождения ден или някакво пожелание?

# 462
  • ГОре на черешата...
Деси, точно това ми се върти в главата - само незнам ще събера ли имената и на двамата ми синковци Rolling Eyes.
Ще се разровя тези дни за подходящ шрифт, пък ако и вие ми помогнете Laughing...

# 463
  • София
Деси, точно това ми се върти в главата - само незнам ще събера ли имената и на двамата ми синковци Rolling Eyes.
Ще се разровя тези дни за подходящ шрифт, пък ако и вие ми помогнете Laughing...

А по диагонал дали ще се вместят? От двете страни на дървото, а под дървото - двете рождени дати  newsm78 Или пък някак си така

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 17:04 от desi_ivanova

# 464
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
mari_eta, разкошно е станал!   bouquet На мен лично тази азбука не ми харесва. Защо не избродираш името на детето, рождения ден или някакво пожелание?

и аз съм за имената на дечковците  Heart Eyes

погледни тук http://shop-stitcher.ru/article_info.php/articles_id/23  Hug

Общи условия

Активация на акаунт