Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 819
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
rozali, няма оригинал.Някой е пуснал каринката през програма или сайт от рода на иголки.Схемата не е обработена и няма да се получи това, което виждаш.

Аз ще се хваля с едни дребосъци:

Тази забавна  жабка ми е подрък  в миналогодишната коледна томбола.Кажи -речи за тази Коледа я уших Grinning

Това е един малък пейзаж, който уши мама.Трябва бързо да го оформя.Ще е подарък за нейна приятелка.Не съм сигурна, че подбрах много добре цветовете.

Това ще го правя като робин от четири картинки.Първите три са готови като схеми, едното е и ушито.По ключ цветовете са много нежни (мое мнение).Тук съм ги заменила с каквото разполагам вкъщи.

Продължавам да работя над тази кака, която ще стане баба, докато е завърша:

# 376
rozali, няма оригинал.Някой е пуснал каринката през програма или сайт от рода на иголки.Схемата не е обработена и няма да се получи това, което виждаш.

Аз вчера се поразрових и намерих, че се продава тук: http://www.goblen.info/sveta.html# , Кат № 609 - Гоблен "Африка 6"-->> само дето след коментарите май ще се разколебая!

Сисак, искам и аз такава жабка!

# 377
  • До сърцето...
rozali, ако ти хареса някой от тези гоблени (пак Африка, но поне са проверени), мога да ти дам схемите.

и тези - малко музикални  Laughing

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 14:38 от Radika

# 378
ето един етап от сърничките ми

# 379
  • Плевен
Като няма какво да покажа ,поне да се нагледам на вешите красоти! newsm03

ba4iiska
-   bouquet"Зеленият замък",моята първа среща с това изкуство -гоблените!Прекрасен  е! PeaceЗа иероглифите ,какво да кажа,напоследък май и аз започнах да им се навивам , а така както в момента ги шиеш ,като пано,много ми допада! newsm10 smile3501Ще те следя и накрая може и аз да им се навия!Поздравления и за рамкираните гоблени!Красиви са всичките и аплаузите ми са за тях  smile3525 smile3525 smile3525 smile3501
sissak -  HugСладурско жабче и страхотна колекция за робина!  bouquetТанцуващата "баба" е повече от прелестна Peaceайде понапъни се ,малко и остана! Heart EyesПоздрави и за гобленчето на майка ти     bouquet

lili2024 -  smile3501 smile3525Чак ми става мило ,като ги гледам тези две сърнета !Ооо.. ще малко и си ги завършила! Hug

Малко красота и зарибявка от мене! Mr. Greenза съжаление двете дами нямат схеми! Sad

# 380
....  

Eхеее pepen това коте е перфектно за продължение на серийката на sissak!
И sissak направо се влюбих - много са сладурски тези маничета! Hug Hug Hug Hug

"Жабчето" е супер (може ли схемичката)  Blush

Момичета страхотни красотиии  Hug Hug направо станах  #Crazy и се newsm78 ли  newsm78 , кое по напред да започна!
Благодаря ви че ви има всички, и че ме мотивирате все повече да не занемарявам времето за себе си (шиенето)  Laughing Laughing Mr. Green

# 381
  • Стара Загора
Астера -  Peaceсупер чорапче   bouquetДа покажеш когато го оформиш!Виждам че не е с много цветове , а е толкова ефектно! smile3501 Би ли му пуснала схемичката  Praynig!

Pepen, благодаря Hug Ето схемата (не е мой скан, но пък този има мострички на цветовете и съответствие с ДМЦ). И се извинявам за закъснението.

# 382
  • София
sissak, жабчето е страхотно! Цветовете на пейзажчето на мен лично ми се виждат много удачни  Hug

lili2024, много нежни стават сърничките!  Hug

pepen, спри да зарибяваш хората  Wink Hug Вчера докато ти търсих птичките (няма ги никъде все още, между другото) си харесах и аз едни птички  Embarassed Дано станат готови до 1-2 дни, то е съвсем мъничко Дим-че и ще ви ги покажа.

А сега имам нужда от помощ  Praynig
Знам какво е Back Stitch, но не мога да разбера точно какво е Straight Stitch. Гледах някакво клипче в интернет, но пак не ми е много ясно. Вижте дали правилно схванах разликата:
При Back Stitch правя малки бодчета, а при Straight Stitch правя по-големи бодове, в зависимост от това, колко е дълъг бодът на схемата. Т.е., един Straight Stitch може да мине през два-три и повече бода.  newsm78

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 18:16 от desi_ivanova

# 383
много красоти сте показали  Crazy аз само се моткам
desi_ivanova, точно така  Peace

# 384
Направо ви се възхищавам с каква лекота работите с компютъра а аз все още не съм се научила и това ми пречи.Много хубави неща сте сътворили и много интересни- за гледане.Аз съм направила едно не много голямо гобленче,но най-вероятно ще бъде качено утре ,защото помощникът  на мама го няма в къщи.Приятна вечер на всички!

# 385
  • Mostly in my mind
нещичко завършено и от мен вместо запис Simple Smile

# 386
ей пак големи красоти сте показали!!   bouquet
beba2 може ли да покажеш етап на този гоблен, интересно ми е да видя как се получава

http://beba2.snimka.bg/tapestries/hobby.533676.20595875

# 387
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
       Да, Гуди, това е! Може би не правя добре като не запаметявам снимките, но го правя, за да не пълня Пространството "с еднодневки", както молят от сайта!  Blush
      БЛАГОДАРЯ!  bouquet

http://www.streamphoto.ru/users/Nicola/121691/1030bd1ad8437d3a8d … /?pw=cxqwxatAHFcD.
и следващите двадесетина страници  Hug
парола 369852

# 388
  • в зоната на здрача

А сега имам нужда от помощ  Praynig
Знам какво е Back Stitch, но не мога да разбера точно какво е Straight Stitch. Гледах някакво клипче в интернет, но пак не ми е много ясно. Вижте дали правилно схванах разликата:
При Back Stitch правя малки бодчета, а при Straight Stitch правя по-големи бодове, в зависимост от това, колко е дълъг бодът на схемата. Т.е., един Straight Stitch може да мине през два-три и повече бода.  newsm78
http://www.youtube.com/watch?v=06T0C3RWfxY

Нещо като нашата тропоска...

# 389
Добро утро момичета! Отдавна не съм писала, но чета редовно. Довърших най-после един зимно коледен гоблен. Ако бях осъзнала колко контур има още в началото, сигурно не бих го почнала, ама ето резултат, още мокър:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.20602154.big
Малко се затрудних се с този  бод  Couching, не бях шила такъв и сега като гледам снимката ми се струва, че се е отпуснал конеца, но се надявам като изсъхне да се стегне. Поздравления за творенията които сте показали в темата и се радвайте днес на циганското лято.

Общи условия

Активация на акаунт