Плажове за бедни и богати

• 11 464
  • 194
  •   1
Отговори
# 30
Ще питам "милуто" довечера как се казваше  Embarassed Малко ми е зле ориентацията , ма знам , че карахме  на долу към Резово , ма точно как му е името  Embarassed 
п.с. Отседнахме при една баба и един дядо , къщичката им скромна , ама чиста , топла вода , пералня (щото бабата каза , че не може на децата дрехите на ръка да се перат ) , плажа беше на 10 - 15 мин . път от къщата , е нямаше кръчми и кафенца , ама нямаше и мутрафони .

# 31
Има, как да няма- ей- ги де са Златоград, Гоце Делчев, Кулата и от там- надолу, все ще се намери спокойствие.
Никой не ме е питал богата ли съм не съм ли и маслината- свободна, чака те да се паркираш под нея. Плажът- спокоен, гостоприемен, кани те да си метнеш хавлията и- айде в морето. Ни един чичо с царевица не мина, нямаше покрай нас нахалници, с чадъри и шезлонги, да ме притесняват поради що ми е кърпата леко по- в ляво. Джангър с музики също няма.

# 32
Плевнелиев: Плажове за бедни и богати не може и няма как да има
  "Плажове за бедни, плажове за богати не може и няма как да има, защото Конституцията в България ги забранява", заяви Росен Плевнелиев министър на регионалното развитие и благоустройството по БТВ затова дали ще има плажове за бедни и богати.

Според него понякога се произвеждат новини в България от изключението на правилото, а правилото е, че са направени над 150 проверки по Черноморието. По думите му не може да се извади от контекста нещо и да се произведе новина от нещо, което няма как да го има.

http://news.v2.bgnes.com/view/857579

# 33
Съгласна съм да плащам, ако няма през две минути викове:"Айдееее на царевицата! Най-големите кочани за мадами! Ме мож ги лапнааааа!", "Айде на сладоледааааа! Два близни, гърлото да изтрънииииии!", "Еври бари на магариииииии!......

# 34
  • sofia
Ще питам "милуто" довечера как се казваше  Embarassed Малко ми е зле ориентацията , ма знам , че карахме  на долу към Резово , ма точно как му е името  Embarassed 
Силистар.....посещавала съм го през 1999 и последно през 2008.....до там беше.
Ние по принцип си ходим на юг, та си "следя" нещата.

# 35
Плевнелиев: Плажове за бедни и богати не може и няма как да има...
                               Става дума за официална категоризация. Плажове за бедни и богати има и винаги е имало.

# 36
  • При хората, които обичам
Къде ходите на плаж, хора? Моите уши са девствени за такива призиви. Хем откровено си казвам, че ходя на плаж за бедни - Арапя.

# 37
Къде ходите на плаж, хора? Моите уши са девствени за такива призиви. Хем откровено си казвам, че ходя на плаж за бедни - Арапя.

Созопол.

Неохраняемият плаж на къмпинг градина за мен е един от малкото райски местенца по черноморието.
Там не се морят да продават ни царевица, ни сладолед.

# 38
Имахме " щастието " да отидем на плаж за богати. Няма такъв ад. Гъчканица, пясъкът " почистен " като на повърхността на следите от почистващите машини ясно се виждаха лепенки, угарки и всякакви гадости. За да си измиеш ръцете в тоалетната на ппажа плащаш рекет 50 стотинки, като вътре е ужасно мръсно, а сапунът, заради който всъщност си платил изобщо го няма ( тЕ там има една кофа сУ парцали, вътре има веро, зЕми си ). Да не говорим, че една куха лейка, възседнала огромен надуваем делфин щеше да премаже дъщеря ми, тъй като бе решена на всяка цена и с всички средства да го възседне над вълните и изобщо не забеляза как я затисна.
Ходихме на неохраняемата част на плажа в Поморие, близо до скалите. Беше и чисто, и спокойно, и заради многото водорасли и по-бистрата вода можеше да се видят цели колонии от рибки.
Всеки трябва да може да отиде на който си иска плаж. Ако има строги санкции ( не само на хартия, а реална събираемост на солени глоби ) за пикаещите и хвърлящите боклуци по пясъка ще е чисто.

# 39
Какви пикаещи?
Едно детенце на Перла, спокойно си се изака в морето. Поне на 3 годинки беше.
После с таткото продължиха да си играят до акитата.
След като се накарах на бащата и му показах двете бомби, си ги взе и ги зари в края на плажната ивица.

# 40
Какви пикаещи?
След като се накарах на бащата и му показах двете бомби, си ги взе и ги зари в края на плажната ивица.
#Crazy ooooh! Sick
Ужас! Нямам думи! Crazy

# 41
Най гнусни са ми плажовете на Слънчев Бряг и Елените,на последния първо,че няма достъп нормален и второ цялата помия от лайна и канализации на Ветко-Вълчо или там какъвто перач беше се вливат в морето необезпокоявани от никой и ухаещи на мърша Sick Sick Sick
Повече в Бг на море няма да стъпя,малоумните туроператори си водят бедните и нахални западни туристи да си правят тук алкохолен туризъм и да се освинват на воля.... ooooh!

# 42

Какви пикаещи?

Laughing Хе хе, кучетата могат, хората не могат. Що?

# 43
Имахме " щастието " да отидем на плаж за богати. ...

Богати, богати, колко да са богати... Simple Smile

Аз искам тук:

Със сигурност не е за много бедни. Simple Smile

# 44
Често безплатния неохраняем е много по-хубав от платения и поддържан.  Wink
PeaceИзползвахме такьв в Равда с/у едно хотелче /Олимпийски Надежди/,вода-топла,кошчета за боклук,5 бр.заведения.Само Ганьо,да не си хвьрля фасовете по пяська SadВ Сльнчев Бряг си платихме за-перфектна чистота,шезлонги и чадьри на 1-ва линия/на една крачка от морето/,но само за един ден.Там плажьт е разделен на зони,има карта.Гадното ,че безплатната зона е най-далече от морето,кьдето може да си "боцнеш" чадьр от 8 лева. Grinning Много сме доволни и от безплатният праж на Несебьр. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт