Плажове за бедни и богати

• 11 477
  • 194
  •   1
Отговори
# 180
Психея 2007,ето за това трябва да има различна категория плажове.За теб е нормално да режеш доматки и краставички на детето си на плажа,за мен не е.Аз мисля,че е много по-нормално и хигиенично да се храниш на определените за това места.Но тъй като хората са различни,манталитетът и финасовите възможности също,то е по-добре да има платени и неплатени плажове.Казвам го с най-добри чувства и никого не искам да обиждам.

# 181
...Аз мисля,че е много по-нормално и хигиенично да се храниш на определените за това места...
                                 Joy . Извинявам се, не успях да се въздържа.

# 182
Има достатъчно на брой хотели с джакузита, закрити и открити басейни, басейни за деца, бебета, с вана във всяка стая, теракот до плажа, чадър с по два шезлонга под него, и. т.н. Построени върху дюни, по които имаше смокини и пясъчни лилии. Хотелите не запълват капацитета си, така че, баста. Стига сте бетонирали. Намерете си хотела с амнайсет звезди и ходете всяко лято там, три пъти по един месец.

# 183
  • sofia
...Аз мисля,че е много по-нормално и хигиенично да се храниш на определените за това места...
                                 Joy . Извинявам се, не успях да се въздържа.
След получен храносмилателен проблем (изразявам се цивилизовано, ще ми се друга думичка да използвам) - подобни заведения не посещаваме....пък и те не предлагат плодове (примерно).
Аз пък обичам да се ровя в пясъка, това с шезлонга не ми е по душа.

# 184
  • Пловдив
Мда, и аз нося плод-зеленчук, ама нарязан, че на плажа ме мързи. И вилици нося, метални. Давам на всяко отроче кутийка с виличка. Ония заведения по плажа стават само за сладолед и напитки в бутилки, хигиената им е под всякаква критика.

# 185
Мдаа, този признак го пропуснахме. Проверка на входа за краставици и домати.

# 186
  • Пловдив
Мдаа, този признак го пропуснахме. Проверка на входа за краставици и домати.
За праскови и диня Simple Smile

# 187
  • out of space
Абе и милиардер да съм, на този Ники Бийч крака няма да ми стъпи. Блякс. Е и на Силистар няма да ми стъпи.
Като цяло съм на мнението на Стефани6

# 188
Диня може- в кутийката, с нож и вилица/сериозна съм, аз динята така я ям, не на плажа, де/

# 189
Не посещавам плажове,където има опасност да срещна цигани,селяни или хора,дето си режат домати на плажа.Предпочитам да съм на някое цивилизовано място,задължително с чадър и шезлонг,да има в близост барче и храна.Не харесвам плажове,които са определено снобарски и където се ходи,за да си покажеш новите цици,устни или любовник.И от такива места бягам.Изобщо крайностите не са ми по вкуса.

Представата ви за плаж твърде много съвпада с басейн пред ол-инклусив бар.

А в подчертаното се намира една твърде показателна вътрешна противоречивост.

# 190
Палатка на първа плажна линия, сутрин се събуждаш и се оглеждаш първо в морето преди да поплуваш, а после в огледалото и се наслаждаваш на изгрева докато къмпингът спи. Привечер си пиеш биричката и слушаш вълните, докато децата си играят с топка на пясъка. Няма бетон - само палатки, сърфове и каравани. Това за бедни или богати е? Има ли го някъде още? Това ми харесва Simple Smile Ники бийч не може да ме впечатли Simple Smile

# 191
Психея 2007,ето за това трябва да има различна категория плажове.За теб е нормално да режеш доматки и краставички на детето си на плажа,за мен не е.Аз мисля,че е много по-нормално и хигиенично да се храниш на определените за това места.Но тъй като хората са различни,манталитетът и финасовите възможности също,то е по-добре да има платени и неплатени плажове.Казвам го с най-добри чувства и никого не искам да обиждам.
..Най-вече хигиенично..мдааам... Peace

# 192
  • Ямбол
Хахаха. Плажът е като гората и планината. Ще ходи там който си иска и както си иска и ще яде или няма да яде си е негов избор. Вълкът ти го е казал - има басейни и хотели, където се плаща. Плажовете са общи и безплатни и такива трябва да си останат.
Иначе след като си разпределят плажовете ще започнат планините и горите и тогава нищо няма да остане. Който иска да плаща да ходи на бетонния басейн и да си троши краката по плочките, а стомаха с вкиснатите скъпи ястия. Мдам.

# 193

Плаж за най-бедни в Испания, даже няма кой да им вземе такса. Те пък не цапат, да му се невиди.

# 194
Мдамм..
а това е може би най-известния плаж на света след безплатната инвазия на фавелните обитатели:

Та..до кои според вас сме по-близо?

Общи условия

Активация на акаунт