Плажове за бедни и богати

• 11 495
  • 194
  •   1
Отговори
# 150
Аре, радвай се още малко на бедни и богати плажове, че стуТ идел от другата седмица. Така че....темичката ще поизстине. Laughing

Така ли казаха...септември няма ли да е топличко... Sad

# 151
Какви ти плажове за бедни и богати....и каква ще е по-точно разликата...

Разликата ще е, че на плажа за богати, ако искаш
да се попечеш и да поплуваш, ще трябва да платиш 50 лв. най-малко  Hug

За кое по-точно шще ги плащам тези 50лв?
За пясък, който го има навсякъде, за чадъри? Какво ще измислят, за да привличат клиенти, което да го няма и на другите плажове?

# 152
За 50 лв. ли получаваш ония кичозни шатри, палатки или както там им се вика на балдахините?

# 153
С деца и без деца е много добра идея!
Съгласна съм.
В интерес на истината не ми пречат децата. Нямам против общ за бедни и богати. Имам против мърльовците,които си пръсват боклуците навсякъде,които не се съобразяват с другите хора около тях.
Не ми пречи да си плащам за чадър и шезлонг,както и за паркинг.

# 154
Аре, радвай се още малко на бедни и богати плажове, че стуТ идел от другата седмица. Така че....темичката ще поизстине. Laughing

Така ли казаха...септември няма ли да е топличко... Sad
Лейди, при положение, че днес е 36 в Сф, след няколко дена го дават около 20-те. А сутрешните Т направо са си за зимни обувки. Не мога все още да си го представя, но...

# 155
# 156
С деца и без деца е много добра идея!
Съгласна съм.
В интерес на истината не ми пречат децата. Нямам против общ за бедни и богати. Имам против мърльовците,които си пръсват боклуците навсякъде,които не се съобразяват с другите хора около тях.
Не ми пречи да си плащам за чадър и шезлонг,както и за паркинг.

PeaceИ мен мьрлячите ме дразнят-без значение с пари или без.И това,че си си платил не означава,че:трябва да си оставиш празна двулитрова бутилка от бира+пластмасовите чашки,фасовете-Сльнчев Бряг 1-ва линия плаж. Naughty

# 157

Това, че си концесионер не те освобождава от ангажимента да издадеш фискален бон срещу взета сума.

# 158

Това, че си концесионер не те освобождава от ангажимента да издадеш фискален бон срещу взета сума.
:peace Пазя си всички фискални бонове от Италия,Франция и САЩ за спомен.А от Бьлгария няма просто-всеки вика дай и бегай... :mrgreen

# 159
В момента сме в Св.Константин и Елена, на плажа всеки ден си плащаме чадър и шезлонги и винаги ни дават билети за съответната сума от министерство на финансите със сериен номер и т.н.
За други курорти и плажове не знам защо не го правят...

# 160
В момента сме в Св.Константин и Елена, на плажа всеки ден си плащаме чадър и шезлонги и винаги ни дават билети за съответната сума от министерство на финансите със сериен номер и т.н.
За други курорти и плажове не знам защо не го правят...
Това е сега, защото ГДД са на морето, я да идеш през юли - не даваха

# 161
Не знам къде ходите, та не ви дават билети, откакто помня, на Синеморец, и на двата плажа билети за всичко сме получавали. През юли, защото само тогава ходим.

# 162
Ми аз писах по напред в Русалка , не ми дадоха!

# 163
Хмммм?
Веднага бих се заяла, честна дума.

# 164
Всичко с бьлгарските плажове е една голяма далавера.Уж имаме НАП,Даньчна Инспекция По Труда,Полиция ... :hahaha

Общи условия

Активация на акаунт