Плажове за бедни и богати

• 11 459
  • 194
  •   1
Отговори
Здравейте! Според Вас трябва ли да има разделение на плажове за бедни и богати? Бихте ли си платили за плажуване на хубав и поддържан плаж или ще предпочетете безплатния неохраняем?

# 1
  • out of space
Често безплатния неохраняем е много по-хубав от платения и поддържан.  Wink

# 2
Е то това ли е разликата?! ooooh!
Аз си мислех, че богаташките плажове са направени, точно като за снобари /дискотеки, заведения, парашути, джетове, цяло стадо спасители.../, а бедняшките - само един спасител-пенсионер и две три ламаринени ръждиви капанчета.  Crazy

# 3
Обичам малък ненаселен плаж, чист, без заведения и шум, без джетове, банани и подобни във водата, на който да мога да си оставя спокойно хавлията където ми е кеф, без да съм длъжна да плащам отделно за шезлонг и чадър, които, така или иначе не ползвам. Не се пека, не лежа на плажа, а ходя, за да плувам и да се гмуркам. По него да не минават разни сладоледаджии и крещяши продавачи на царевица. Да мога да си паркирам в близост, без да ми събират такси само затова, че колата ми е под дърво, порасло естествено.
Това за "богати" или "за бедни" е? Ако искат пари за него- ще си платя, стига да отговаря на тези ми изисквания и да не ме занимават повече.

# 4
Може и разделение на дебели и слаби; с целулит/стрии, без целулит/стрии; за млади и стари; с деца, без деца.

# 5
Боже, как звучи, като в роман на Дикенс.  А сирене за бедни и богати?

# 6
  • Ямбол
Охраняем безплатен, без чадъри и шезлонги.
Пари за плаж не давам. Ако ще давам, ще отида на басейн.

# 7
Може и разделение на дебели и слаби; с целулит/стрии, без целулит/стрии; за млади и стари; с деца, без деца.

Аз съм "за"!  Peace

# 8
Обичам малък ненаселен плаж, чист, без заведения и шум, без джетове, банани и подобни във водата, на който да мога да си оставя спокойно хавлията където ми е кеф, без да съм длъжна да плащам отделно за шезлонг и чадър, които, така или иначе не ползвам. Не се пека, не лежа на плажа, а ходя, за да плувам и да се гмуркам. По него да не минават разни сладоледаджии и крещяши продавачи на царевица. Да мога да си паркирам в близост, без да ми събират такси само затова, че колата ми е под дърво, порасло естествено.
Това за "богати" или "за бедни" е? Ако искат пари за него- ще си платя, стига да отговаря на тези ми изисквания и да не ме занимават повече.

Точно моят тип плажове!Все ми е тая кой като каква ще ме оцени, от финансова гледна точка, но аз такива си избирам

# 9
                                Какво значи дали трябва да има? Ами то си има. И сирене за бедни и богати има.

# 10
Здравейте! Според Вас трябва ли да има разделение на плажове за бедни и богати? Бихте ли си платили за плажуване на хубав и поддържан плаж или ще предпочетете безплатния неохраняем?
Дефинирай "за бедни " и "за богати".

Щото аз познавам доста богати, които ходят на един НЕОХРАНЯЕМ плаж. Laughing

# 11
С деца и без деца е много добра идея!

# 12
Дефинирай "за бедни " и "за богати".

Щото аз познавам доста богати, които ходят на един НЕОХРАНЯЕМ плаж. Laughing

Сигурно са някои стиснати скръндзи дето им се свиди да дадат някой лев за чадър и шезлонг... Такива богаташи не ми ги хвали

# 13
Дрън дрън, Доне. Защо излишно се правиш на глупав? Laughing
Морето чадъри и шезлонги ли е сам?

# 14
  • Варна
С деца и без деца е много добра идея!

Наистина е много добра. Така няма да се притеснявам на кого децата хвърлят пясък, щото всички ще хвърлят такъв, ще размятат кофички и водни пушки и никой няма да се сърди, че се е проснал на първа линия с книга в ръка, пък някакви дечурлига му пречат Peace.

Общи условия

Активация на акаунт