Плажове за бедни и богати

• 11 496
  • 194
  •   1
Отговори
# 135
В Албена, влизайки , плащаш
На Златни пясъци- също, а може и да не си за плажа- няма зн.
Миналата година - на Сл. бряг- плащаш?
Я да ви питам , къде е безплатно?
А до Българево не се плаща, но да не дава господ да ожеднееш...

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 19:21 от Аз съм ваш'та леля

# 136
На Златните не сме плащали, но в Албена да...

# 137
  • Варна
На Златни пясъци не се плаща за вход. Точно днес писах нещо такова в една друга тема. Ще го копирам и тук:

Сега се сещам и за паркирането на Златни пясъци!  ooooh!  Колата ти ще я вдигнат ДОРИ и да е спряна на място, на което няма табела за забранено паркиране...54 лв. е глобата + 2лв. на всеки започнат час.   Crazy Аз изкарах някакъв късмет, че не ме надуши паяк, при положение, че бях спряла на място БЕЗ табела (за около час-два).
Работещите по Златните казват, че човекът, който прибирал паричките (софиянец бил) е по-богат и от собствениците на хотелите там...
На една позната й вдигнали колата, която била паркирана между дърветата  Crazy как са успели - още е мистерия, но си плати 60 лева... От тогава ходи с автобус на работа, защото просто няма къде да си оставиш колата (освен на платен паркинг, който за работещите там е крайно неизгоден).

# 138
Абе кви плажове за бедни и богати бълнувате баш в България, дето всички сме мизерници.....

Да си богат е култура и начин на живот и себеизразяване....парвенютата винаги ще си останат бедни по душа...те никога не могат да се почувстват истински богати, защото никога не са били и няма да бъдат, защото незнаят как....Таааа кви плажове, кви пет лева....що за снобарщина на гол тумбак....тва да имаш плазма и черен джиБ не те прави богат ..... такъв да го пуснеш на плаж за "богати" хаххахаха....има да се чуди къде да срита обелките от домати, книжката в която е било увито сиренцето му и костилките от кайсийки дет мама му е пратила от село...Айде моля ви се....класово разделение...еееехххх колко има да учим за него....

# 139
  • Sofia
Наистина много класово се получи...

В интерес на истината преди няколко години ми се наложи да отида по работа до Русалка (не ми е по джоба да си позволя почивка там)- може би защото не допускаха случайно преминаващи, но чистотата бе на ниво, което не може да се види където и да е на друго място по Черноморието, или поне аз не съм видяла.
Аз не се дразня за това, че има затворени комплекси от типа на Русалка и Елените- според мен това е различна вид услуга, която е меко казано кът у нас.
Иначе съм категорично против големите плажове да бъдат парцелирани с въженца или пък разни мутри да ме гонят (както е на Слънчев бряг).

# 140
Била съм на Русалка...Комплекса не е лош....но има разделение за българи и "чужденци", голяма тъпотия и в бунгалото си имахме  "съквартиранти" - сочни, дебели хлебарки, а  климатика беше като бомбардировач от втората световна война..... -....а плащах като поп....Извинете, моите пари по малко пари ли са от на чужденеца, а....плащам си-изисквам....за тези пари в чужбина...ееееххххх.......та за какво си говорим изобщо...лаконична съм, защото, ако се обоснова....ще стане страшно.....

# 141
Хихихи, за това на Елените си направихме резервация чрез чужд туроператор.
1. Платихме със стотина лева по-малко
2. Между нас и англичанина беше поставен знак =
3. Типично по български ги метнахме.

# 142
И хубавата и лошата страна на платените плажове е една - много са самотни. Въпрос на лично предпочитание. Е, да и на пари, защото богаташа може да ходи и на двата а бедняка само на безплатния. bowuu

# 143
Някой ви взема парите насила ли? Ако не, не разбирам защо недоволствате.

# 144
Какви ти плажове за бедни и богати....и каква ще е по-точно разликата...
Че на едните ще си плащаш, а на другите не....)
Айде няма нужда....
И сега който иска си плаща чадър, шезлонг и т.н., а който не желае си носи хавлийката и чадъра и си ги слага където иска.

# 145
Разглезена съм.
Държа на плажа да има пространство между чадърите и шезлонгите, както и добро заведение с храна и коктейли.. Sunglasses

# 146
  • София

Разликата ще е, че на плажа за богати, ако искаш
да се попечеш и да поплуваш, ще трябва да платиш 50 лв. най-малко  Hug

# 147

Разликата ще е, че на плажа за богати, ако искаш
да се попечеш и да поплуваш, ще трябва да платиш 50 лв. най-малко  Hug
И другата разлика , че на тях няма богати , или хора от сой , а мутри
Не искам да давам 50 лв за да съм с мутри!

# 148
Разглезена съм.
Държа на плажа да има пространство между чадърите и шезлонгите, както и добро заведение с храна и коктейли.. Sunglasses

И аз така, ама да няма заведение, не ми трябват храни и напитки, предпочитам да си ги нося. И слава богу, повечето плажове наоколо са така.

Клаустрофобия ме хваща от повечето снимки, на които се нагледах това лято. Като бройлери нацвъкани. не, благодаря.

# 149
Аре, радвай се още малко на бедни и богати плажове, че стуТ идел от другата седмица. Така че....темичката ще поизстине. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт