Плажове за бедни и богати

• 11 497
  • 194
  •   1
Отговори
# 120
Не знам за плажовете, ама у форумО да вземат да забранят достъпа на дечица, че...  Whistling

# 121
Аз пък бях в Русалка, беше ми мечта, защото знаех , че е само за французи... по татово време
И какво ? Г- н Бинев ще ми иска пари и да дишам , а ?
Е да , ама  не
Гледахте ли репортажите по БТВ?
Аз писах , ама много писах. И няккаъв си бай ти Асен ще вика "Момиче махни ми се от пътя"
- А ,бе как ше ти се махна , аз дадаох пари , ако искам , ще легна, му викам
- Пускам кола, ти за шест лева ли си?
- Не, не съм! Не съм и за 200 , но дай касова бележка?
- Бе ква касова бележка , ти болна ли си?
- Не съм! ама искам да се отчета пред МФ.
 -А, бе махай се , тук министерство на финансите съм Аз  Shocked
Е, няма да ви разказвам как по- бе - снях!
Не можае ПЛАЖ да е частна собсвеност! Не може!

# 122
Може и още как.

# 123
  • Пловдив
В България плажната ивица е ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.  Другаде може.

# 124

Само че, това не важи за Банева, Маневи, Ганеви и пр.....
Добре че, някой имаше зъб на Русалката и нейния господар, та се разшумя в медиите за този курорт.

# 125

Само че, това не важи за Банева, Маневи, Ганеви и пр.....
Добре че, някой имаше зъб на Русалката и нейния господар, та се разшумя в медиите за този курорт.

Има и още ... Ама по ред... Да не досаждам Mr. Green

# 126
  • Пловдив
Добре де, значи отивам, идва бик и казва - дай Х лева. И аз викам полиция и после какво става?

# 127
  • Пловдив
А сирене за бедни и богати?

То такова има.

# 128
Добре де, значи отивам, идва бик и казва - дай Х лева. И аз викам полиция и после какво става?
Полиция не идва, а теб не те пускат.

# 129
Joy К'ва полиция? Днес имах пререракания с икономическа такава
За какво изобщо не закрият тази институция, икономическата?
Та той не си знае правата? "Визирам днескашния полицай......

# 130
  • Пловдив
Полиция не идва, а теб не те пускат.
И после аз подавам оплакване, че в еди си колко часа, еди си къде от еди си кой номер съм звъняла на 112 по еди си какъв повод и не е дошла полиция. А там записват разговорите.

# 131
 И после?...
евентуално , вече са ни набили и ги боли , че някъде е записано...
А бе в България сме, нали?..

# 132
  • sofia

Била съм преди много години - плажът беше ограден с въжета и имаше спасител. Общо взето самите плажуващи зорко съблюдаваха дали някой навлек не се е проснал неканен. Рядко се явяваха. Правеше впечатление, че особено внимателно дебнеха съпругите на въпросните плажуващи величия, защото "навлеците" обикновено бяха чехкини и полякини по монокини Joy - веднага се изстрелваха до спасителя, който идваше и с гигантско неудоволствие ги замолвеше учтиво да се пренесат 100-ина метра вън от заграждението:)

# 133
...евентуално , вече са ни набили и...
                                 Не съм забелязала да се бие така в България.

# 134
  • Пловдив
Ъъъъ, да, предполага се в Бг. Ама мен рядко ме бият, щото моя мъж има размер на трикрилен гардероб и гледа като мутра с махмурлук.
Абе къде спират за плажа, че само за Русалка разбрах. Мен никъде никой не ме е спирал, ни пари искал. Е малко на Приморско миналата година ни вдигнаха колата с паяка, ама това е защото карах аз и не съм видяла табелата "спирането на дюните е забранено". Платих си чинно, защото видях че вдигат всички наред, просто не смогваха на нарушители. И големи табели си имаха и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт