Плажове за бедни и богати

• 11 502
  • 194
  •   1
Отговори
# 105
Еми не змам, аз досега не съм виждала никой известен на плажа...явно не ходя където е за богати... Joy
Разликата между Слънчев бряг и Евксиноград е от земята до небето.

Офф да, не съм ходила в  Евксиноград, това е във Варна нали...май пускали и посетители...някой знае ли...

# 106
  • гр. Шумен
Родният хайлайф почива в България. Не знам къде ти ходиш на море, но в три-четири модни курорта е пълно с певачки, манекенки.....
А аз си мисля, че т. нар. елит се крие някакси (изключвам певачки и златки). Защото иначе като нищо ще лъснат по страниците на печата. А никъде не съм виждала папарашка снимка по бански примерно на Лили Иванова или на Кристина Патрашкова (сипнах първите имена на така да кажем, по-тежкарския хайлайф, които ми дойдоха на акъла).

# 107
В Евксиноград пускат туристи до колкото знам. Ама не знам кога и как.

# 108
Еми не змам, аз досега не съм виждала никой известен на плажа...явно не ходя където е за богати... Joy
Разликата между Слънчев бряг и Евксиноград е от земята до небето.

Офф да, не съм ходила в  Евксиноград, това е във Варна нали...май пускали и посетители...някой знае ли...
Да бе, във Варна, на офицерския плаж. Ти си ходила да почиваш в градове на брега на морето. Евксиноград е почивна станция.
http://www.travel.government.bg/photos/56/34.jpg

# 109

Да бе, във Варна, на офицерския плаж. Ти си ходила да почиваш в градове на брега на морето. Евксиноград е почивна станция.
http://www.travel.government.bg/photos/56/34.jpg

Снимката от там ли е...

# 110
  • Варна
За Евксиноград....понеже работя на една ръка разстояние от него - никога не мога да разбера кога пускат и простосмъртни там. НО политиците редовно отсядат тук. А истински се вбесявам когато пристига някоя делегация - отцепва се цялото трасе за 2 часа примерно  ooooh! Какви задръствания стават - сами си представете в разгара на сезона колко е натоварено тук и каква колона от коли се образува...

# 111
Аз съм виждала политици на бг плаж, в бг хотели, нищо необичайно не виждам в това. А и не говоря за скъпарски места. Верно, политици не от 'висшия клир', но достатъчно високопоставени и богати.
На мен ми се щат плажове за чоплещи семки и нечоплещи семки... Simple Smile
Но се чудя кога станахме чак пък толкова тесногръди, че точно децата, които най-много се радват на водата, пясъка и слънцето, да са разделителна категория за плажовете...

# 112
Тази година в станцията на МС могат да почиват и простосмъртни.
Цената е около  70 до 300 лв. за нощ, в зависимост дали става въпрос за стая или апартамент.
Четох в някакъв вестник- обаждаш се в МС и си правиш резервация. Смените са като по комунистическо време 10 и 14-дневни
Абе, опитват се и от да печелят пари. Станцията била на собствена издръжка...
Както и да е.
Нормално е политиците от висшия ешалон- президент, премиер, министри, председател на НС да почиват на места с усилена охрана, а не на китенския плаж.

# 113
  • sofia
Но се чудя кога станахме чак пък толкова тесногръди, че точно децата, които най-много се радват на водата, пясъка и слънцето, да са разделителна категория за плажовете...
Виж сега, почивката ми с деца не я броя за мен почивка.....такава, без деца е почти мираж за нас, ама като щъкат около мен по инерция ги гледам какво правят....навик ми е....и ме натоварва..... та затова се присъединих към идеята  Wink
Миналото лято мъжа ми заяви, че и на Луната да ме закара, пък ще съм недоволна.....без да се замислям му казах "Ако ще съм с децата - със сигурност" Crazy

# 114
За Евксиноград....понеже работя на една ръка разстояние от него - никога не мога да разбера кога пускат и простосмъртни там.
Резиденцията  е затворена за посещения до края на септември. Иначе става с организирана група- 10 човека ,ако не се лъжа. И се разглежда градината и двореца / отвън/.

# 115
  • Пловдив
В Евксиноград пускат туристи до колкото знам. Ама не знам кога и как.
Пускат туристи. Имам ясен спомен как за малко не удавих брат ми в басейна там. Уверявам ви, моите родители са общо взето никои, значи са платили и сме влезли. Това е било преди мнооооооооого време, 15г . Преди 3-4 г се интересувах даже от цените там, ама ми се видя скъпо.

# 116
То па големи яйца ...
На станциите на МО и на  МС и на двете нявга съм била..
И к'во? Ми нищо! Като акаш там, от гъза ти не излизат пеперуди...
Е да благоустройствотооо... по, по, ама някои почиваме по- добре на по- дивашки места
,

# 117
Абе в Уикипедия има филм за Евксиноград, не е гъз до гъз и хотел до хотел като в курортите.
Алеи, градинки, езерца - само за държавни дела да мислиш.

# 118
# 119
Алеи, градинки, езерца - само за държавни дела да мислиш.
Затова и не пускат простосмъртни сега - да не им смутим мислите

Общи условия

Активация на акаунт