Първо да чиститя на ТРейси вълнуващата новина, честито миличка , да изкараш една спокойна бременност и здраво и послушно бебче на финала май месец

Г-ца Кобрети , каня се от преди да ти кажа за занимавка за полета - при нас върши работа един пакет с мокри кърпи, който съм го зачислила за игра

ДРугото , което харесва Деси е някое шишенце с капачка и тя да я отвърта и завърта. В момента си играе с едни шишенца мостри на детски шампоанчета- хем има картинки с бебета , хем си имат и капачки а са малки в същото време и не заемат място.
От две седмици някъде забелязвам, че има по-осезаемо отношение към книжките. Не напразно и на прощъпулника си хвана книга
Между другото горещо препоръчвам книжките от ето тази поредица за най-малките:
http://www.book.store.bg/p38424/pyrvite-mi-knizhki-dumichki.html
Ние имаме за "Думите" а има и още няколко варианта.
Картинките вътре са снимки и са мноооого реалистични. Има снимки на шапка, обувки, рокля, яке, ръчички на бебе, краченца, лице на бебе, масичка, столче, шише за мляко, ябълка, чаша, купа и други подобни предмети от ежедневието на нашите бебета. Деси си взима книжката и обръща дупе към мен, което означава "мамо вземи ме да гледаме книжката"
аз и казвам предметите , някой тя озвучава а последното , което се опитвам да я науча е аз да и казвам "къде е патето, я го намери" /например/ и тя го търси из книжката, но не се получава с всички предмети. Като че ли търси само тия , които познава по-добре. Ама малко по малко ще се научи, няма за къде да бързаме. Чакайте да публикувам до тук поста, че да не вземе да изчезне и ще продължа с писанията

За сребърната вода - има дезинфикциращо действие при кожни инфекции, акне, труднозарастващи рани, грип, астма, бронхит, синузит, хепатит, диабет, алергии, колити и др. /преписах го оъ шишенцето
Лично аз го давам в неразреден вид по две-три лъжички във водата за пиене и също капя в носа при хрема в съчетание с клеева тинктура. Веднъж на Митака чурката се беше зачервила нещо и му правех промивки сутрин и вечер с водата, за три дни всичко отшумя.
За малката вчера взех "МултисаностоЛ " да и давам, че да видим как ще и действа.....ама точно от вчера вечерта се разсополиви нещо.....дано се оправи до понеделник, че аз имам работа първите дни от седмицата а гледачката така се шашка от болни деца, че чак ме плаши
Между другото "Цитросепт" са изкарали детски сироп за укрепване на имунната система и го взех за баткото пък него. Аз лично съм много доволна от Цитросепта и се зарадвах като видях, че и за деца са направили.
Темата за Вигантола изчетох цялата....малко повече шум и смут се внасят ми се струва. Аз да ви кажа честно вигантол съм давала десетина пъти от както се еродила Деси. ЧЕтох, четох и реших, че вредите са по-големи от колкото ползите от него. СКоро питах личната за фонтанелата - опипа я , каза, че има време до годинка и половина, и че важно е, че ръбовете на фонтанелата не са меки а твърди а това че е още отворена не е проблем. Аз не съм и казала, че не давам вигантол де
а и като си погледнах и моето шишенце одеве - ами и то е от злопулучните партиди
май по-добре съм направила като е съм го давала.
за възможността детето ти да бъде отглеждано при по-добри условия от БГ-реалността,започвам да си променям основно мнението.Как ще го оставят Макс гладен,като цяло?Още повече,че беше болничък и трябва да се възстановява?Възмутена съм
А това за играчката е поредния пример как хем българите разполагат с шепа стотинки,хем се налага да плащат по чорбаджийски тарифи.Ама хайде да не я зачекваме тази тема,че ... 
Забравих да кажа - от както си имаме татко в къщи,Марти е по-весел,по-бъбрив,хапва по-нормално и започна да се пуска да стои сам прав.Даже днес направи 2-3 крачки сам,местейки кубчета от едната до другата част на дивана..Далеч съм от мисълта за прохождане,мисля,че не е достатъчно стабилен,но има коренна промяна към по-добро от 2-3 дни насам.
Да крачат все по-смело напред, повече белички и безаварийно прохождане по-нататък 
Дано да е силен и да издържи повече заради нас. Много те прегръщам 

не го е правила от както беше на 3 месеца
са си като 'здравей'
Е, майка ми се прибира във вторник, все ще помага, но не е както като сме тук. Свеки нали е хем с по-здрав кръст, хем я вижда рядко и голяма занимавка се занимава с Андреа - рахат!
Ама свършиии.