Друго било да имаш достъп до компютър и нормален нет.Това през телефона не е работа.
Прибрах се в Кърджали за ден - два. На Кати още не сме и правили изследванията за кръв и урина, та да свърша това преди месеца да е свършил.Краси замина за София да заведат свекъра на един последен преглед там при някакъв специалист. После май ще се наложи да посъбера багаж и на село....
Днес точно си мислех как Кати от време на време проявява агресия. Хайде да го кажем заченки на агресия. Днес братовчедчето и колко шамари отнесе, ту защото е взел някаква играчка, ту защото и се е изпречил на пътя. Абе бая шамари отнесе детето, обяснявах на Кати, че не трябва да прави така, ама кой да ме чуе... Отделно бро тръшканията и, като не и се угоди...Рядко са тези тръшкания, ама ги има.
Новото и любимо занимание са стълбите.От два дена изведнъж съвсем стабилно почна да слиза сама по стълбите, и сега просто се чудя как да не я изпусна от поглед и да не хукне натам.
Изведнъж се научи и да пие от чашка без да се олива..Разбрахме го след като за малко не грабна чашата с ракия на баща си, та и дадохме чашка с вода и се напи детето. Ама да я учиш разни други неща, да казва нещо или как прави еди кое си , не става при нея. Изобщо напълно ме игнорира при такива опити.
Може би програмата, пуснах го на горещ въздух, че уж го дават за подобни тестени изделия... Или пък, че беше в силиконова форма, но беше малка, напълних я почти до ръба. Уффф, пишман сладкар съм и аз, ама се бутам между шамарите. Ще се изяде де, не е лош инак, ама никаква "въздушност" няма. Бърби, ако се сещаш защо, пиши. Абе, гледай с какво ви занимавам сега. А, ама Андито голяма приказливка ще излезе, я гледай колко неща е научила вече. Нашият репертоар е значително по-скромен.
Какво ли би си казала жената след като не ме е виждала повече от 2 седмици+през цяяялото това време съм била при свекърва си?
Не знам как е при вас, но моето майче и свеки се разбират много добре като се видят и въпреки това като се виждам с всяка поотделно и нещо стане дума за другата все по много тънката лайсна казват по нещо против другата.
Това е, за което се сещам като причина, но знам ли.
Може би ако с хартия отгоре си го пекла по-дълго поне е щял да се опече повече, ако не да се надигне. Пробвай пак в други ден, ще стане, ще видиш! И ще си заслужава!
или по-малко, за да стане 

Изненадват ни дечицата, нали...
Прибирам се на бегом,а той като ме видя,като се засили към мен....до 11.30ч.е хълцъл в съня си и после колко пъти се буди...отиде ми вечерта на кино.
пиша на сляпо и после като публикувам...сто греши съм направила.
Миличкия,много го болеше.Измих го горе доло със хладка вода и го намазах обилно с крем.Днес пак е червено,но поне не го боли.Много съм смотана,колко се обвинявах,как може да пропусна да го погледна

Целувки на Марти
Е трети НЯМА да има!
Явно Ники мноооого е свикнал с теб. А това за дупето, еее не се чувствай гузна де! Откъде си могла да предположиш? Нито си го видяла да се напъва, нито ти е замирисало! Като бяха новоротени и дрискаха нон стоп, да се сети човек веднага. Ама сега си е абсолютно нормално на човек да не му изникне точно това в главата като причина за плача. Спокойно, малкият ще се оправи!!!
Говорила съм с лелята , ще идва по-рано да гледа Деси още от събуждането И, добре, че нямаше претенции