Янче кога ще се връщаш на работа....и пак ли ще си говорител?Ако да,с кеф ще те гледам всеки ден
Славенче бързо да идваш и да казваш какво става,че..... дано не е нищо сериозно с децата

Александра хубаво е,че веднага сте отишли на лекар,защото ухо много боли.Няма да забравя как Ники на един месец се скъса да реве една цяла вечер и на другия ден до обяд,аз си мислех,че може да са колики а то...Много го е боляло миличкото ми

Поли добре,че Сончето е добре вече
и си ходи самичка ,браво,а гората е любимото място на дъщеря ми...и морето разбира се Амбишъс стана ми смешно,като си представих мъжа ти как умува да купува продукти в големи количества,не знам защо,но ми приличаше на човек с мустаци и лула
Но всъщност това е много правилно и не трябва въобще да му се смеем на човека 
А иначе чушките и ние така ги правим и най-обичам в дълбоката зима да си извадя едно пакетче и да си ги изпържа със сиренце

Магаре евала за мъжа ти,как искам и моя малко да започне да се справя самостоятелно.той ми звъни за щяло и нещяло

А при нас млякото не помага въобще.Ники си го пие и в 12ч. и в 3ч. и в5.30-6ч.,и в 7 е станал,какво е това ядене направо незнам

Както спря изведнъж да яде,единствено към 5-6 се събуждаше,така и отново започна.
Но понякога просто се налага да се каже 'не', както в случая ви с рекичката.

и смятам пак да съм сериозна, поне за известно време! 
Венцислава яде храна от кухнята. И не просто яде, ами направо си изяде дажбата пу,пу. Аз и преди я похвалих, че прояде, ама такова чудо не очаквах. По-рано я пробвах на кухня, но за 2 седмици ядеше не повече от 2 лъжички на ден, а сега ......

.
!! Хвана мишката, поигра си с нея и после хвана отверката (явно ще му е хоби)
Е, и аз се оплаках!
,със сигурност ще имаш доста повече фенове
Липсваше доста,даже и от преди да заминеш.Надявам се вече да си така активна,както преди лятото