АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 115
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • На плажа
Малинче много са сладки дечицата и,а снимката с колата е страхотна  Peace
Янче кога ще се връщаш на работа....и пак ли ще си говорител?Ако да,с кеф ще те гледам всеки ден Laughing
Славенче бързо да идваш и да казваш какво става,че..... дано не е нищо сериозно с децата Praynig
Александра хубаво е,че веднага сте отишли на лекар,защото ухо много боли.Няма да забравя как Ники на един месец се скъса да реве една цяла вечер и на другия ден до обяд,аз си мислех,че може да са колики а то...Много го е боляло миличкото ми Sad
Поли добре,че Сончето е добре вече  Hug и си ходи самичка ,браво,а гората е любимото място на дъщеря ми...и морето разбира се Mr. Green
Амбишъс стана ми смешно,като си представих мъжа ти как умува да купува продукти в големи количества,не знам защо,но ми приличаше на човек с мустаци и лула JoyНо всъщност това е много правилно и не трябва въобще да му се смеем на човека Hug
А иначе чушките и ние така ги правим и най-обичам в дълбоката зима да си извадя едно пакетче и да си ги изпържа със сиренце eat
Магаре евала за мъжа ти,как искам и моя малко да започне да се справя самостоятелно.той ми звъни за щяло и нещяло ooooh!
А при нас млякото не помага въобще.Ники си го пие и в 12ч. и в 3ч. и в5.30-6ч.,и в 7 е станал,какво е това ядене направо незнам ooooh!
Както спря изведнъж да яде,единствено към 5-6 се събуждаше,така и отново започна.

# 706
За забраните и аз като Шайн, за много малко неща кавзам не, в общи линии, за работи, които не мога да прибера или скрия от полезрението ѝ. А като и кажа за нещо не, тя почва да се хили и да прави всичдо поред, което знае че е не.

Да де и ние така.  Grinning Но понякога просто се налага да се каже 'не', както в случая ви с рекичката.  Mr. Green

Дани, силното ми 6-то чувство ме кара да се съмнявам, но за това се моля (за воденето говоря). Но пък ако вземе, че стане май ще си имам фен, а?  Sunglasses  Hug

Захира, за ваксината срещу шарките ли говориш, която се прави на година и 1 месец? Ако да, напротив, тя аз знам, че е от леките без странични ефекти, дори Т рядко се вдигало. С Андреа слава Богу не усетихме, че сме слагали такава ваксина!  Peace

Ей, ама вярно се стреснахте като ви казах да внимавате колко пишете до неделя!  Joy Вече сме почти вторнииик, пишете да пускам нова тема деееее.  Whistling

Забравих да кажа, че от днес отново съм в отбора на разделничките  bowuu и смятам пак да съм сериозна, поне за известно време!  hahaha

Лека ви!

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 22:47 от Бърборанка

# 707
Здравейте, момичета!

Днес стана чудо  Party Венцислава яде храна от кухнята. И не просто яде, ами направо си изяде дажбата пу,пу. Аз и преди я похвалих, че прояде, ама такова чудо не очаквах. По-рано я пробвах на кухня, но за 2 седмици ядеше не повече от 2 лъжички на ден, а сега ......
Ходихме на ваксина днес, голям калабалък беше, аз се ошашках по едно време, добре че Венцислава остана спокойна, че даже и като я боцнаха не плака. Доколкото разбрах може да се очаква висока температура и обрив след 7-14 дни. Ама дали разбрах правилно  newsm78

Кобрети, не знам как се справяш без таткото на Мими, аз не бих могла. А той как издържа без вас?
Бърби, за теб пък не можах да се начудя как така на гости на свеки, при това за 2 седмици, при това мъжа ти. На мен такова нещо може да ми се случи само в някой друг живот
Александра, бързо оздравяване на Кати
Хари, явно Софи има собствено мнение за нещата от живота. Пък каква ще стане ..... ще кажеш след 20 години Simple Smile
Дани, тренировки сигурно трябва. Всяка вечер навън, докато Ники свикне без теб  Laughing и това ти го казвам аз, дето не съм излизала от месец май 2009 г.  Mr. Green А за памперса - е, случва се понякога човек да не се сети за най-очевидните неща. Аз съм забравяла да нахраня Венци и през цялото време не разбирах и не разбирах защо реве  Embarassed
МХристова, много сте хубави
Поли, липсваше във форума

Лека на всички

# 708
Бърби, за теб пък не можах да се начудя как така на гости на свеки, при това за 2 седмици, при това мъжа ти. На мен такова нещо може да ми се случи само в някой друг живот

Ами ей го на, случвало се и в този живот  Mr. Green А пък приятели, познати и съседи на свекито я питали 'как така снахата идва да стои при теб, при това от София???' (явно софиянци ни считат за някакви свръхестествени същества  Mr. Green ). А тя им отговаря с гордост 'може да съм зла, но снаха ми ме уважава!'  bowuu Laughing

# 709
Здравейте, момичета Hug!
Днес най-накрая отидохме на консултация и сложихме прословутата ваксина. Животинчето на 1г , 2 м и половина тежи 9 кг Rolling Eyes.
За ваксината и на мен ми е много притеснено, защото е тежка, все пак са живи щамове, ако не бъркам. До 21 дена могат да се очакват реакции..Дано да няма.
Вчера имахме много тежка програма. През деня направихме наистина протърчулник, защото като подредихме половината предмети, Белослава ги забеляза и по никакъв начин не успяхме да я удържим. Хукна, грабна първо стетоскопа, хвърли го и хвана здраво ендодонтския микромотор на мама. Изводите са ясни Laughing.

Амбишъс, уби ме направо hahaha Joy. Аз реших, че ви е налегнала носталгия по Бг,а вие икономически схеми чертаете HugОбаче, мъжът ти не стига, че е пазарувал, ами и сам си е изпекал чушките Laughing. Браво на него! А ако се слагат във фризера , без да се обелят , се съхраняват по-добре, така че правилно сте постъпили. А пълненето на фризера си е похвално дори само като възможност да имаш нещо домашно на масата Hug.
Поли, вие със Сончето да не сте решили да отивате в гората да помагате на джуджетата, че вече за Коледа мислиш Hug Laughing. Радвам, се , че Соня е по-добре. Нищо не казваш за Емо Wink.
Славенче, много неприятно, дано не се потвърди и най-вече дано децата да са здрави Praynig
Янче, добре дошла у дома. Какъвто си пожар, представям си как си събираш багажа. Не те ли домързя, като си представиш, че после пак ще трябва да го разопаковаш Laughing Hug?А с прощъпулниците на Анди много се смях. Детето си има собствено мнение по въпроса и това е .
Хари, браво на Софи за избора Hug!
Малинче, много са сладки децата Hug!
Дани, много кофти, че са ти провалили така вечерта.Пожелавам ти скоро да си наваксаш Hug

# 710
  • Кърджали
Последно включване за днес.
Шайн, добри професии си е набелязала Белослава.
Утре сме на рожден ден.Братовчедчето на Кати става на годинка.Дано и Кати да се чувства по  - добре, че преди малко пак се събуди с истеричен рев, едвам я успокоих...Още не може да е отпусне да заспи.Горкото дете, хем нослето и е хремаво, хем ухото явно я боли, защото направо с пръстче в ухото бъркаше.Кога успя да се разболее диването...
Отивам да взимам един душ и да се мятам в леглото.Че не се знае тази нощ дали ще се спи, като я гледам колко е неспокойна

# 711
Здравейте на всички!!

Ние се върнахме от Казанлък. Съжалявам и много се извинявам на Янчета и Жужу, че не се обадих, но не ми стигна времето за нищо!

Направихме прощъпулник. Сложихме и свирка(като дядо футболен съдия), и макара за въдица (като тати рибарче), и какво ли още не, но човека е решил да става като вуйчо програмист  newsm10!! Хвана мишката, поигра си с нея и после хвана отверката (явно ще му е хоби)  Joy Joy . Между другото беше много забавно. Като по чудо не се хвана за питката, но след мишката си отчупи едно парче и така продължи нататък ядейки!
Много хубаво си изкарах. Мъжо също -само тренировки и риболов - и той имаше нужда от почивка малко.
Така....сега по ред, пък до където стигна:

Свате миличка, почнах от 43 страница и ти видях първо поста там, може нещо да се е променило де. Много съжалявам за неприятностите, но моето мнение е че на село работа нямаш. Още повече да се грижиш за някого там. Просто ще се побъркаш момиче! Хубаво го помисли.Сега да отидеш е разбираемо, но после....да останеш там... Дано не те обидя, но от това ще страда и детето. Ако има вариант, по-добре тя да дойде при вас....виждам, че другите са го предложили същото. Колкото и да е зле апартамента, по-добре ще е от село -повярвай ми.

gemma - честито ви зъбче мила!!! Да са здрави и бели! Да знаеш,че ще са много здрави след като се забавиха малко.

Янче - не сме повишили браоя наспането. Браво на Анди милата, че се е пуснала. Аз правя нещо подобно, но държа за блузката, че ние сме по-смели а не можем.  Mr. Green

Абе Свате пак стигнах до проблем с Кати - я да ни я пратиш тази снахичка, малко на гости - и ще оздравее и ти ще си починеш.

Извинявам се, но съм капнала  -утре ще довърша

# 712
  • Кърджали
Алегория, пращам ти я с удоволствие.Ама да не си я върнеш на втория час.Хм, не ми е лошо детето, ама кат му знам магариите... А по другия въпрос, вече не искам дори да мисля нещо.С Краси в момента не се говори, разбираемо реагира емоционално. Аз щом само като му споменах, че все пак трябва да си запишем Кати тук на ясла, за догодина, все пак може и тук да се върнем, и той близо половин час не ми проговори.Сякаш го приема като натик.Не знам, не искам да го обвинявам, че не мисли за нас, разбирам че му е ужасно трудно и на него.Все пак, ако до преди две седмици му беше чула мнението за това дете да се отглежда на село - беше категорично против, на детето не му било мястото някъде, където няма лекари, деца и прочие.Сега обаче...Ясно ми е, родители са му... Най ми е гадно в тази ситуация за Кати, наистина не мисля че и е мястото там, ето например както сега изведнъж от нищото се появи възпаленото ухо...Вярно, не е сериозен проблем, но тук веднега я закарах при лекарката...Там, По дяволите, как ще я погледне лекар....Още повече, че и той е на работа, няма да се прибира с дни.А аз съм последния човек, дето ще му позволи да си напусне тази работа, щото ако не беше точно тя, доста повече проблеми щяхме да имаме...Ако я нямаше Кати, по - лесно щеше да ми е да приема тази ситуация, някак си щях да си измисля и положителни неща.... Не знам, вече дори не искам да мисля по този въпрос, че главата ми пламна.Какво да се прави, обичам го, държа на него, ще заминем там за известно време. Па дано е за добро... Щото , ако не дай си Боже, забележа и едно негативно, дори съвсем леко влияние върху Кати, да ме извинява, но ще се върнем тук.Засега като един компромисен вариант ми предлага през зимата да ме сприятели с колата, че аз имам ужасно силен страх от това да карам кола...и през пролетта да изкарам книжка, то и без това ще ми трябва, дори да се върнем и в града...
Оф, извинявайте, наистина ще се опитам да не говоря повече по тази тема.Няма смисъл да ви надувам главите..
Отивам да лягам, дано и дребосъчка поспи.

# 713
Вчера за пръв път останах съвсем сама с Андреа откакто ХОДИ и буквално останах без сили - говоря от сутринта откакто се събуди, до вечерта докато я сложих да спи. При това ми спа 2 пъти само по час, което беше странно. Мъжо пак ме ядоса, пак до Русе и обратно за 1 ден. В последния момент разбирам, че е тръгнал и то уж само до Плевен и че ще се върне докъм 8 поне да я оправим вечерта преди лягане заедно. Е, в последствие все пак хукнал до Русе, дойде си в 9 след като я бях оправила и сложила. След цял ден скитосване нямах сили да я изкъпя сама, а цялата процедура с все мазането и обличането ми отнема не повече от 10 мин. Даже нямах сили да се боря с нея да й измия зъбите.  Shocked Легнах и гледах в една точка.  Shocked При това понеже днес нали мама си идва и трябваше по късни доби и долу да оправям, чистих с прахосмукачка, имах натрупан един куп тенджери и чинии за миене, за които през деня не ми остана време. А мъжо просто слезна, хапна и изобщо не се сети да ми помогне поне с тях. Като му казах, че ми е станало гадно той ми вика 'ми разбира се, след като съм бил на работа и пътувал цял ден няма да тръгна да мия и чинии по никое време'. Леле побеснях! По принцип ми помага, прави всичко, което му кажа, но понякога (явно като не е на кеф) направо ме изумява в разсъжденията си. Хич не е честно. Мъжете наистина не мога да си представят за какво иде реч да си цял ден с току-що ходещо хлапе, което не те оставя за секунда на мира.  Sad Crossing Arms Е, и аз се оплаках!  Laughing Добре че днес майка ми си идва. И за час да има на кой да я оставя е друго!

Шайн, аааа такива драстични мерки не предприемам чак толкова често, колкото и да ме мислите за зверче.  Grinning Като се запознаем И ТИ ще видиш, че макар и пеперлива съм душичка, ух на мама тя  Blush Joy А ииии просто след това не си разопаковах багажа - за всеки случай!  hahaha Joy Шегувам се, наистина не го разопаковах, просто защото знаех, че след 2 дни тръгваме.

Алегория, не се притеснявай! Много добре разбирам, че като си само за няколко дни, пък и мероприятие сте имали просто време не остава. Жалко само, че рядко идвате и кой знае кога ще се видим. Браво на малчо, умник ще да е!  Hug

А пък да ви се похваля - от вчера до днес съм свалила 1,2 кг! Не мога да повярвам, при това вчера съм си яла - просто разделно! Ааааа и от вчера започнах да пия тези хапове, които рекламират по ТВ - Виталсим. Във форума четох много доволни момичета и нали вече не кърмя реших да пробвам. Май действат на принципа на отводяването, бая пишкам  Mr. Green Та килцето дали е от РХ-то или от хапчетата (колкото и да се съмнявам само след ден да действат) ?  newsm78 Утре пак ще докладвам дали съм още надолу.  Grinning

# 714
Ох Янче напълно те разбирам! И аз така се чувствам и после като се заям с мъжо, че не ми помага (а той го прави, но не винаги) и излизам от релси.
Направо няма как да знаят какво е. Аз когато се оплаквах, че нямам сили тъкмо това имах впредвид - ходещо (не хубаво) дете си е най-трудното.
Майка чак мускулна треска имаше първия ден. Измори ни всички - а той умора няма значи  Mr. Green.

И как да не свалиш килца - сама с детето  Joy Joy

# 715
  • Кърджали
Добър ден...
Янче, как няма да свалиш килца... Анди ти е разказала играта  Mr. Green Ма на мен този бебешки тормоз не ми действа като килосвалящо.Явно съм свикнала, то винаги съм съвсем сама с нея  Mr. Green С баща и се виждат колкото да не забрави, че и е баща.Да се надявам, че зимата катоим понамалее работата, ще е по - често с нея
Ние с Кати тази нощ почти не спахме. Събуждаше се непрекъснато  рев....Тъкмо реших да си легна и се събуди...15 минути най - малкото пищя, рева...Успокои се накрая, уж заспа..Легнах и аз, тъкмо се отпуснах в леглото и хайде пак с начален...Накрая се видях в чудо, взех я до мен да спи, поне да не се налага да ставам  непрекъснато.То и това беля, щото като усеща, че е до мен, принципно още повече се върти, бута се в мен, въргаля се, рита ме,абе прелест... Не знам колко пъти е ревала...Поне като е до мен по - лесно се успокояваше... Към 6 се събуди пак, посука малко и я сложих този път в леглото и.Дремна  малко, ама бързо реши да става... Съответно немога да опиша как гледам днес....

# 716
И как да не свалиш килца - сама с детето  Joy Joy

Хаха, вярно, за това не се бях сетила!  Joy hahaha Наистина бая се подвижихме с Андичка вчера, та може и това да е помогнало!
И за ходещото недобре дете си абсолютно права! Аз като казвах, че ще ми е по-лесно като проходи има предвид следващия етап, от този на който сме в момента, сиреч когато вече си е уверена и стабила. Сега ходи, но все още не е стабилна и съм все след нея. Вкъщи общо взето нямам дерт, но пък мога ли да го държа това растящо и бълващо от енергия зверче вкъщи на това хубаво време? Не! И навън на пространството ми разказва играта  Mr. Green Но съм убедена, че скоро ще стане по-лесно, просто сега е най-изморителния период.

Александра, да не са зъбки? На нас откакто ни излязоха един след друг последните 3-4 никакви ни няма пткъм новички, та засега почивам. андреа спи по цяла нощ без да се събуди дори за вода! Но както и досега ставаше като започне следващата серия на зъби и то кътници и кучешки един след руг, не ми се мили1  ooooh!

Будни сме, хайде за кунхята.

# 717
  • Кърджали
Янче, и зъбки... Венците и са подути, явно скоро ще избива някой зъб.Отделно явно ухото я болеше, щото се опитваше по едно време да си бърка в ухото.И за капак, нали е хремава, сополките и пречат да диша. Сега като я гледам как тича и се вре мнавсякъде, никой няма да повярва, че и има нещо. Дано вече наобяд поспи спокойно и добре..че не ми се мисли...
Явно ще трябва да помисля за нещо имуностимулиращо за това дете.То принципно това и е първата настинка, ама съм по - спокойна...

# 718
Янче видя ли като проходи Анди какво стана, аз като разказвах преди... Hug Хубавото е че периода с постоянното падане бързо минава и просто трябва да се обезопаси къщата и да не търчиш постоянно след нея.

# 719
  • На плажа
Янче съчувствам ти мила,и аз през по голямата част от времето съм тъка ,особенно лятото,всички на работа  Sad
Имаш много стиснати палци от мен да те назначат като говорител fingerscrossed,със сигурност ще имаш доста повече фенове Mr. Green
Браво за килограмите,на теб май ти се одава да сваляш,няма да забравя как,след като почна РХ всеки ден беше с кило надоло Laughing
Рени ти ми даваш надежда,че и моя малчуган може да прояде от кухнята.Макар,че нашата храна не е от най вкусните.При вас как е менюто?
Шайн,тя Белослава няма на кого да се метне клечка Mr. GreenАма и Нико е някъде там,около 9.500-10кг.
А за ваксината си права,че е със живи щамове.Ники я понесе много добре ,без никакви странични реакции.
Алегория добре дошла welcome Липсваше доста,даже и от преди да заминеш.Надявам се вече да си така активна,както преди лятото Hug
Янче харесва ли и кухнята на Анди?Днес какво ви гощаваха?
Моето диване ме изненада днес със нов зъб,е той бая одавана ще да е излязъл,понеже си е доста голям,ама нали все реве като му сменям памперса и не съм го забелязала Mr. Green Аз ги чакам отпред да излязат,че сме с 2 горе и 3 доло,а той...или е кучешки или е кътник.Не мога да разбера.И да си го похваля , от вчера си държи шишето сам и пие вода,цял ден обикаля къщата със шишето в ръка и току го надига Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт