АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 124
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Кърджали
Привет!
Друго било да имаш достъп до компютър и нормален нет.Това през телефона не е работа.
Прибрах се в Кърджали за ден - два. На Кати още не сме и правили изследванията за кръв и урина, та да свърша това преди месеца да е свършил.Краси замина за София да заведат свекъра на един последен преглед там при някакъв специалист. После май ще се наложи да посъбера багаж и на село....
Днес точно си мислех как Кати от време на време проявява агресия. Хайде да го кажем заченки на агресия. Днес братовчедчето и колко шамари отнесе, ту защото е взел някаква играчка, ту защото и се е изпречил на пътя. Абе бая шамари отнесе детето, обяснявах на Кати, че не трябва да прави така, ама кой да ме чуе... Отделно бро тръшканията и, като не и се угоди...Рядко са тези тръшкания, ама ги има.
Новото и любимо занимание са стълбите.От два дена изведнъж съвсем стабилно почна да слиза сама по стълбите, и сега просто се чудя как да не я изпусна от поглед и да не хукне натам.
Изведнъж се научи и да пие от чашка без да се олива..Разбрахме го след като за малко не грабна чашата с ракия на баща си, та и дадохме чашка с вода и се напи детето. Ама да я учиш разни други неща, да казва нещо или как прави еди кое си , не става при нея. Изобщо напълно ме игнорира при такива опити.

# 691
Я каква тишинка! Аз пък минавам да се оплача на Бърборанката, че се пробвах с кекса и се изложих много. Хич не ми се надигна, да не говорим, че го пекох сума време и клечката все мокра излизаше. Така и не разбрах къде сгафих  newsm78 Може би програмата, пуснах го на горещ въздух, че уж го дават за подобни тестени изделия... Или пък, че беше в силиконова форма, но беше малка, напълних я почти до ръба. Уффф, пишман сладкар съм и аз, ама се бутам между шамарите. Ще се изяде де, не е лош инак, ама никаква "въздушност" няма.  Бърби, ако се сещаш защо, пиши. Абе, гледай с какво ви занимавам сега. А, ама Андито голяма приказливка ще излезе, я гледай колко неща е научила вече. Нашият репертоар е значително по-скромен.
Веси, Фликс, честити първи стъпки! От тях до тичането им е нужно малко.  Laughing Ей, как се надявам като се заимаме и ние с татко и Мими да стане по-весела. Иначе на моменти усещам, че й липсва много. Няколко пъти един приятел я взема да й се порадва и тя така се сгушва в него...  Sad
Александра, Кати пак усъвършенства сложни неща. Мими няма равна в качването, ако има къде да се подпира, обаче слизането хич не й се удава. Ама иначе излезем ли от апартамента се е лепнала веднага за стълбището.
Глупи, вие на цялото напрежение се и ремонтирате ли. Леле, представям си какво ти е.  Hug

# 692
Привет вече от Софето! Честно казано досега не ми е било толкова криво от прибирането ни. Направо бях готова да остана още 2 седмици, но хем трябваше да докарам мъжо, че ВСЕ пак трябва да работи  Laughing хем трябва да си видя майката, която си идва във вторник Simple Smile Какво ли би си казала жената след като не ме е виждала повече от 2 седмици+през цяяялото това време съм била при свекърва си?  Mr. Green  За друго не знам, но за 'тя предпочита свекърва си пред мен' със сигурност..  Grinning Не знам как е при вас, но моето майче и свеки се разбират много добре като се видят и въпреки това като се виждам с всяка поотделно и нещо стане дума за другата все по много тънката лайсна казват по нещо против другата. Laughing Определено има доза ревност! Много е тъпо, но гледам да го приемам от веселата страна и просто като човещинка.  Laughing

Г-ца Кобрети, ау сега прочетох за провала. Много съжалявам! Такова никога не ми се е случвало! Sad Ами аз също хич не съм разбирач, но 1) не ти знам фурната и как и откъде си пуснала да пече. Казваш на горещ въздух, демек си го пуснала да пече с перка, която върти въздуха да пече равномерно отвсякъде ли? Ако да - ами това е правилното и значи проблемът е другаде! 2) според мен (по-вероятно) формата ти е била твъъърде малка! То е нямало накъде да се надига+според логиката ми като е пълна до горе може би е нямало как топлината да стигне  пълноценно до средата на микса и за това клечката ти е показала, че е неопечен. Трябва си пространство. Wink Това е, за което се сещам като причина, но знам ли. Thinking Може би ако с хартия отгоре си го пекла по-дълго поне е щял да се опече повече, ако не да се надигне. Пробвай пак в други ден, ще стане, ще видиш! И ще си заслужава!  Wink Hug

Яна Вд, сега се сетих, че май ти ме пита за рецепта с картофи. Ама за теб и мъжо ти ли? Ще ти пиша на лични, макар искрено да вярвам, че може би човек като Трейси или Веси - кулинарките в нашия форум - биха ти свършили много по-добра работа от мен.  Simple Smile

Лека нощ от мен!  Hug

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 22:42 от Бърборанка

# 693
  • Кърджали
Пак аз.Днес се омота малко съня на Кати и сега още я чакам да заспи.А принципно по това време вече втори сън сънува детето.
Всъщност, влизам само  з ада споделя как ме накара да се усмихна днес малката дивотия.Изкарах я на детската площадка да си играе. Пързаля се сигурно повече от половин час без да спре.После изведнъж смени посоката, излезна от площадката.Оставих я да видя какво и е решила главичката.А детето съвсем уверено си тръгна към входа, качи се по стълбите и застана пред вратата.Уморила се от игри и иска да си почине в къщи. Наистина ме изненада, нито съм и казвала  да се прибираме нито нищо.А и съвсем от скоро живеем тук, но не сбърка дома си.

Само да заспи и влизам да взимам душ,че не мога да се понасям. После пийвам нещо за отпускане и лягам да спя.Утре с малко повече късмет ще водя Кати най - накрая на изследванията.

# 694
  • Sofia
Здравейте, мили мами!
Ние пак забегнахме за уикенда в Кюстендил. Там направихме и прощъпулника. Свекито омеси страхотна питка, а София първо хвана химикала, изрови си го от най-отдолу (колко ще е учена, ще я видим) и после подхвърли две-три неща, накрая грабна термометъра, врътна се и си тръгна. Изобщо не ни удостои с внимание подканянията "Ама хвани си, миличко, още едно нещо..." и не ни обърна внимание на ръкоплясканията. Питката много й се услади и на нея...  Grinning Тълкуването беше, че ще учи много, за да стане това  smile3543 или по-малко, за да стане   costumed050

Джема, честити ви зъбчета! Да са белички и много здравички! Вие като нямахте нямахте, сега какво се е засилила Никол всички наведнъж да изкарва ...  Laughing
Питаше ме какво е небет шикер. Ами то се продава в аптеките и е като бонбонки, сладичко, бяло на цвят, много помагало при кашлица.

Александра, аз също съжалявам за така създалата се ситуация, но в случая не мога нищо да те посъветвам, освен да намериш много търпение и разбиране, за да издържиш на ситуацията.  Hug Дано наистина по-скоро имаш нет, за да се включваш редовно, както преди.
А твоята Кати голяма умница ще излезе. Чак и сама вкъщи се прибира ...  Grinning

Бърборанке, благодаря че ти заУипсвах ...  Hug Абе викам си аз какъв ли пък ще да е този кекс, дето толкоз го предлагаш, ама като видях рецептата, наистина ме заинтригува. Ще взема да си го запиша и да го изпробвам някой ден.  Hug А пък щом помага и за секс ...  Hug ... задължителноsmile3521
Браво на Андичка, че се е отпуснала и си ходи вече самичка!  Hug
А за това че не съм прочела за елдата сори, ама не съм била у дома 10 дни и нямаше как да съм в крак с всичко. Обаче днес й купих елда и утре ще я пробвам дали ще й хареса.
А на теб за какво да ти стискаме палци...???   newsm12  newsm53

Амбишъс, как даваш клеевата тинктура?

Стела, честит ти рожденник със закъснение! Да бъде здрав, силен и много много да те радва! Отново страхотни покани си избарала!  smile3501

Веси, Фликс честити първи самосотоятелни крачки на Деско и на Марти!   bouquet Изненадват ни дечицата, нали...  newsm03

# 695
  • На плажа
Къде сте всички бре,по разходки сигурно.То и така трябва,че от сряда го дават разваляне на времето и ще си седим в къщи май Wink
Аз да ви разкажа за злополучния ми опит да изляза в събота вечер.Приспах дзверо към 8.30ч.,приготвих се,грим..прическа..тоалет,както му е реда.Излезнах и тъкмо седнахме,донесоха ни поръчката и мъжо ми звъни,че Николай велики,реве като магаре и ме търси из цялата къща  ooooh!Прибирам се на бегом,а той като ме видя,като се засили към мен....до 11.30ч.е хълцъл в съня си и после колко пъти се буди...отиде ми вечерта на кино.
Прекъсване за реклама  Mr. Green
Лиде Макси май се подготвя съвсем скоро да проходи Laughing
Глупи и при теб напрегнато ежедневие май.Как се справяте работещите мами и с къщната работа и с децата,направо не знам newsm78
Магаре а пък Ники се буди всеки ден към 7.15 даже от една седмица се опитва и в 7 да става ,ама аз го натискам  Mr. Green
В колко си ляга Деската,че става късно,тя и Гануша може да се включи и да каже как така спи Дарито до 10 ч  Shocked
Янче тя доста е започнала да бърбори пандата,браво на детето,схватливо,като майка си ще да е Hug
Рени и Ники върви по уверено с пантофките.Нашите са Беко  Peace
Алекс много прегръдки от мен и да знаеш че след всяко зло идва добро,може пък свекъра ти да се оправи,дай боже Hug :hug„И Ники пие добре от чаша,но не може да я държи сам,той всъщност и шишето не си държи сам,имали и други такива като нас?
Кобрети аз пък никога не го пускам този вентилатор ,като пека кексове,ама и според мен проблема е бил в малката форма,пробвай пак,ама ти нали щеше чак в Испанско да го правиш....май не си имала търпение Wink
Янче
настрои ли се вече на Софииска вълна.Може би ти е било добре при свеки,понеже се виждате рядко,иначе щеше друга песен да пееш май,пък може  итвоята свекърва да прави изключение от образа Laughing
Да направиш кекса на майка ти,като се прибере,да я зарадваш,а за ревноста..аз не съм забелязала да я има,може би просто добре е прикрита,знам ли  newsm78
Хари хубаво ти е май на Кюстендил Wink А аз залагам,че Софи ще учи много и ще стане  Gift smile3543Аз да ти кажа как давам клеевата тинктура на Вики,понеже на Ники му дадох пролетта и той се обрина,та не съм пробвала пак.На Вики и давам профилактично всеки ден по толкова капки,на колкото е години т.е. 7 капки в съвсем малко сок или компот,толкова,че да може да го глътне на един път,понеже доста горчи.

И моя текст подскача значииииии  #Cussing outпиша на сляпо и после като публикувам...сто греши съм направила.

Аз да ви кажа какъв гаф направих вчера...направо можете да ме обявите за най-лошата и несъобразителна майка ooooh!
След следобедната закуска в 4 часа Ники отказа да ака и към 5ч. излезнахме..след един час така се разкриви,че нищо не помагаше и се прибрахме,аз си помислих,че е гладен.Както и да е ...успокои се,към 8ч. го събличам за баня и що да видя..памперса наакан,ама доста одавна ooooh! Дупето му беше огнено червено,направо като го видях се разплаках  Cry Миличкия,много го болеше.Измих го горе доло със хладка вода и го намазах обилно с крем.Днес пак е червено,но поне не го боли.Много съм смотана,колко се обвинявах,как може да пропусна да го погледна ooooh! #2gunfire #Cussing out

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 13:20 от Дaни

# 696
Добро утро мам4ета   bouquet
Хариелка - гледах д-р Михайлов тази сутрин на 'Часът на мама' и каза за клеевата тинктура, 4е се дава по 1-2 капки на година от възрастта на детето в мялко, сок или вода, а на въпроса дали има проблем да се дава на бебета от опастност от бутолизъм, каза 4е не е проблем да се дава  Peace Аз нали си поръ4ах утре ве4ер ще ми пристигне и се 4удя дали да дам няколко дена да си близне мед и тогава тинктурата  newsm78 Имам хубав домашен мед от един приятел тук, който има в бг много п4ели и го молех докато бях бременна да ми носи, 4е много го ядях  newsm78 Също каза, 4е през зимните месеци може дозата да се увели4и двойно в на4алото на грипните епидемии  Peace Браво на Софи . Ето кой ще ни лекува някой ден  Party
Глупи -  много сили ти пожелавам мили4ка, 4е толкова ти4анки ти се събират, 4е имаш нужда от двойна доза  Hug Аде свършвайте го тоя ремонт ве4е да ти се маха от главата тази грижа  Naughty Целувки на Марти  Hug
Рени - в о4акване сме  Rolling Eyes За сега вси4ко изглежда спокойно, но периода е доста дълъг и времето ще покаже. Аз оба4е утре го пускам на градина и ако има друго дете прихванало там (което е много вероятно) този инкубационен период ще ми се удължи отново и идея намам кога да му скагам тия имунизации  ooooh!  newsm78 Когато питах детската лекарка миналата седмица ми каза: 'ами на късмет, каквото стане, ама не се 4уди много, защото той и в магазина докато пазаруваш може да го лепне от преминаващо детенце'  #Cussing out  Така е, но в него слу4ей няма да знам, 4е се слу4ва, а така съм сигурна, 4е вируса е в градината  Twisted Evil  Аз съм си и много мнителна явно и прекалено много мисля, ама нали това са ни де4ицата - най-ценното ни, как да си затвориш о4ите  Rolling Eyes
Айде, 4е и Макси иска да пише, а доста се отплеснахме  Mr. Green
Рене - някой знае ли кога с еприбират, 4е много време мина ве4е  newsm78
Поли_Зо - ако 4етеш, пиши как сте, 4е някой спомена, 4е имате реакция от ваксината. Стискам ви палци да сте добре  Praynig   bouquet
П.С. - Дани - много кофти прецакване на ве4ерта ти е спретнало син4ето Simple Smile ама да те успокоя и аз все това си мисля - кога ще изляза, кога ще си по4ина, ами когато и те по4нат да идват с нас по кръ4мите и доскотеките, след има няма 15 години хихи

# 697
Привет мами!   bouquet
Минавам само да кажа че сме добре и вече ходим упорито.  Joy Joy С баткото борим науките и спорта и.. това е в общи линии. Нямаме кой знае с какво да се похвалим.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 14:59 от MHristova

# 698
А на теб за какво да ти стискаме палци...???   newsm12  newsm53

Ей така тръгват клюките и подозренията!  Joy Ами просто се шегувах с Фликс. Мислех, че трябва да й стискаме палци за бебе, тя каза не за бебе, за друго и аз казах тогава и на мен ей така да си ми стискате палци профилактично, дай боже да ми се случи нещо хубаво!  Joy Радвам се, че прощапулникът ви е минал супер!  Peace

В тази връзка забравих да кажа, че ние в Канзас все пак направихме втори прощапулник. И наш'та явно беше гладна, защото драпаше към самата питка и не ще туй дИте да хване никакъв предмет и туй то!!  Joy Едва едва хвана телефона на баща си, даде му го и пак към питката. ТА НЕ ПРАВЕТЕ прощапулник преди детето да е яло.  Joy На първия прощапулник не искаше да ходи, но хвана сума неща, на втория ходи, но не искаше да хване предмети!  ooooh!  Joy hahaha Е трети НЯМА да има!  Joy

Дани, еее много кофти как ти се е провалила вечерта! Толкова ти се радвах и чак аз се вълнувах! Така рядко излизаш и накрая така да се случи. Sad Но какво да се прави, дечица. Те са ни най-важни!  Heart Eyes Явно Ники мноооого е свикнал с теб. А това за дупето, еее не се чувствай гузна де! Откъде си могла да предположиш? Нито си го видяла да се напъва, нито ти е замирисало! Като бяха новоротени и дрискаха нон стоп, да се сети човек веднага. Ама сега си е абсолютно нормално на човек да не му изникне точно това в главата като причина за плача. Спокойно, малкият ще се оправи!!!  Hug За свеки, оо абсолютно си права. Ние просто не бихме могли да живеем заедно, защото колкото се обичаме и се разбираме като се видим за няколко дни, така бихме си отхапали главите, ако живеехме заедно! (Пази Боже)  Joy Понякога здраво си се поскарваме, даже на следващия ден от идването на мъжо, както и предположих, че ще стане, така се скарахме, че си стегнах багажа и тръгнах да го качвам в колата.  Mr. Green Случва ми се за втори път. Има и нещо, че като мъжо е там се появява напрежението, идея си нямам защо. Или.. имам си. Най-простата причина, поради която стават прословутите проблеми между снаха и свекърва - ревност и борба за една и съща територия.  Joy При Марта Вачкова говориха ТОЧНО за това в петък сутринта!  Joy Е сдобриме се разбира се и се обичахме повече от всичко!  Mr. Green При нас хубавото е, че кой к'вото има да казва просто го казва, говорим и ни минава.  Heart Eyes

Да и аз мислех да направя кекса, ноооо в Канзас правих 3 пъти, тоест ЯДОХ три пъти Rolling Eyes което съответно хич не е добре! От днес отново съм на РХ, че нещо съм в застой с килцата, а скоро трябва да се връщам на работа...  Sad Та ще видим...

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 16:00 от Бърборанка

# 699
Мамчета, аз съм доста притеснена.Моля ви ако някой е запознат с Хепатит С да ми пише на лични.

Валчето спи и бързам да досготвя.После може пак да пиша.

# 700
  • Кърджали
Кати е с възпалено ухо, течащо носле и растящи зъбки.Перфектно забавление. И кога ги е събрала не знам. Абе всъщност на село я забелязах, че се опитва да  си бърка в ухото, ама откъде да знам, че става нещо Confused Днес наобяд тъкмо я приспах, и след няма и 10 минути се събуди с ужасен рев. Почти час не успях да я успокоя по никакъв начин.Добре, че точно тогава майка ми решила да дойде да ни види и я хванах да ни кара при лекарката.Та така, взехме изписаните капки и накрая се успокои и преди малко заспа. Сега спи спокойно, дано капките помогнат бързо да се оправи и да няма повече такива ревящи истерии. За пръв път и има нещо, и направо не знаех какво да я правя  Rolling Eyes
Данче, жалко , че ти се е провалила вечерта, но такива са рисковете на професията.Следващият опит дано е по -успешен

# 701
Здравейте!

Попрочетох, сядам да пиша докато Соня спи.

Сони е добре вече, беше с температура около два дни след пневмококовата ваксина, втората, беше и доста кисела, мисля, че може би и ставичките да ся я боляли, че много плачеше като я вдигна и като се раздвижи след сън. На 18 октомври ѝ е 3тия път и още отсега ме е страх, искам и тази против менингит С да ѝ сложат, тя ще е 4 седмици след 3тия Превнар. Аз от допълнитевните само тези ще сложа, от менингити много ме е страх. Лиде  Hug!

Иначе вече и тя ходи сама, снощи изведнъж като заприпка из нас, цяла вечер броди на 2 крака и такава еуфория я беше обвзела, че чак в 2 часа успях да я приспя, добре че спа днес до 9, чудо невиждано. Обаче пък наобед едвам я накарах да заспи, блъска, рита, скубе...майко какъв дзвер...

Миналата седмица я водих в гората пеша на разходка, толкава ѝ хареса, сега все ме хваща за ръка, води ме вън към гората и реве ако не тръгнем натам. Събра си шишарки, жълъди, пръчки, камъни, кал и листа, по едно време аз седнах на един дънер, нея я оставих да си рови дупки и да си играе с шумата, но като забеляза рекичката (то по скоро е вада) дето тече покрай нас и като реши, че ще влиза вътре, не можахме да се разберем, че не давам и тръгнахме да си ходим. Е, рева, би къчове като я вдигнах, че не искаше да ходи за ръка, извива с назад, накрая се предаде и хлипа жално, жално на рамото ми докато се приберем, после ми прави фасони на обяда, чак като се наспа вече беше в добро настроение, много ми се обиди.

Гледам за книжки си говорите, аз също се опитах да седнем със Сони да поразгледаме книжки, но тя не обърна никакво внимание на картинките, къса и яде, и друго, което прави с тях е да седне или легне върху тях и да се върти или да удря с краката по земята. Не знам, ваште ядат ли хартия, Соня е като завод за преработване на вторични суровини, от целулоза в естесвена тор, всичко де що е хартия се изяжда. Преди няколко дни ми набарала дъвките от чантата и налапала две с все хатртийките. Най любимата ѝ занимание е да си пъха играчките в миялната и да вади чиниите и приборите от там, също ако някъде има мокро, да маже и да се въргаля върху него.

За забраните и аз като Шайн, за много малко неща кавзам не, в общи линии, за работи, които не мога да прибера или скрия от полезрението ѝ. А като и кажа за нещо не, тя почва да се хили и да прави всичдо поред, което знае че е не.

И аз искам рецепта за спящи до 10 часа деца  Simple Smile!

Ще ставам, че да свърша някоя друга работа на спокойствие докато Соня спи. Ами то май да ви пожелая Весела Коледа и Честита Нова Година  Simple Smile, както е тръгнало, ще пиша пак согодина доамина  Grinning!

# 702
  • В друго измерение
Здравейте и от нас!

Тук се оправи времето и ние го ударихме на разходки, вчера цял ден навън, после имахме гости. Мъжът ми изпече всички чушки, но не ги белихме Simple Smile. направо така във фризера...

Шайн, Фликс, Рени - смейте се вие  Joy Joy мъжът ми е много запален на тема глобална политика, все чете разни книги и трудове, на мнение е, че ще настъпват инфлация, хиперинфлация и затова обича да се презапасява, да не би да останем гладни Simple Smile. Тази седмица е решил да купи още 2 кашона чушки Simple Smile и понеже имаме фризер, ще приютим и на наши приятели техните... Joy Шайн - много ми се иска да спретна и една лютеница, ама както ти казваш ''време нЕма''... Mr. Green Mr. Green и не че мога и знам как, но все някой тук ще ми помогне.

Дани
- съжалявам, че ти се е провалило излизането  Hug. И Савана иска да заспива само с мен, снощи мъжът ми се опита, е не ще и не ще, рев, докато аз не отидох...Не се обвинявай за памперса на Ники, случват се и такива неща.

Хариела
- по принцип клеевата тинктура се дава по 1-2 капки на жива година, да. На мен д-р Михайлов ми каза, че може по повече, 2-3 капки 2-3 пъти дневно. Засега давам само 1 път дневно, сутрин и ги капвам в закуската.

Лиде - ще ти пратя сайта за сребърната вода, дано не ти се налага да я ползваш. Hug Рене се е върнала, аз писах преди, но все не остава време за форума, дано скоро се разпише.

Малинче
- много са ти хубави децата, да са ти живи и здрави!

Поли
Hug Защо не отложиш малко третия Превенар? Третата е само бустер, може и по-натам да й я биеш. То даже след определена възраст, не помня колко беше дали година, година и половина или две се биеха само 2 дози.

Александра - лекувайте се, дано се оправя Кати по-бързо, милата!  Hug

Славенче - това е много опасна болест...дано притесненията ти са напразни...Sad

Веси, Фликс, Поли - честити ходещи крачета на децата!  Hug

Аз нещо почнах да се будя по-рано, но това е типично за мен по това време на годината, обикновено трае седмица-две, през които съм като пребита. Дано отмина по-бързо.

# 703
Мами слагахте ли вече Приорикс? Педи ни предупреди, че давала повече странични реакции и да следя, но сега като отворих да чета направо ми се изправиха косите...

# 704
  • Бургас
При нас тайната за дълъг сън се крие в АМ Simple Smile Все още като се буди призори и давам да пие АМ. Мисля, че лесно можем да го заменим с вода и постепенно да се откаже, но не виждам нищо лошо да пийва по малко АМ все още. АКо се събуди към 4 за мляко не спи до 9-9.30 а се буди по-рано - например в 8. Но в повечето случаи пие АМ в 5-5.30-6 часа и естествено откарва в сън после до 9-9.30ч. Мен ме устройва така, защото и аз поспивам с нея ако нямам спешна работа сутринта  :mrgreen:8 За лягането вечер - вече си ляга в 9-9.30 най-късно, лятото лягаше в 22ч. НЯма проблем със заспиването, защото пък за цял ден спи по 2 часа само следобеден сън.
Скоро обаче от 4-ти октомври ще ми започне семестъра и не знам как ще се приготвям да ходя в 8-8.30ч. на лекции  #Crazy  Говорила съм с лелята , ще идва по-рано да гледа Деси още от събуждането И, добре, че нямаше претенции  ooooh!

Александра, дано Кати само с това се размине и капките да успокоят напълно ушенцето  Hug Много съобразителна, как си познава къщата , сладурката  Heart Eyes

Сончето
и тя голяма фога с гората  Mr. Green
Малинче и твоите са големи сладури, баткото много грижовен  Heart Eyes

За водата и Деската има пристрастия към нея - сега я уча, че като се приберем от вън и трябва да си мием ръцете и тя мнооооого се кефи, естествено щото се маца с водата  Mr. Green даже нещо като не и се седи много в количката и нервничи и сипвам, мааалко водичка на табличката от отпред и тя маже ли маже и мирува  Laughing

Дани, жалко, че се е провалило излизането ти. Моя мъж по тоя повод много ме кефи - каквото и да става не ми звъни бе, чак някога се притеснявам  от това Crossing Arms
Като беше Деси по-малка си спомням, че не можал да намери малка лъжичка да я нахрани и я метнал със супена лъжица да и дава каша  Joy аз бях на родителска среща на баткото и той вика, що да те притеснявам,  нали не остана гладно детето  Mr. Green
Или пък аз се прибирам от женска сбирка към 23 часа , пилето гледа мач а Деси спи в шезлонга пред телевизора /това естествено като беше по-малка и заспиваше с клатене там/

После ще дописвам......

Общи условия

Активация на акаунт