АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 244
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, мамчета!

Таня, да Simple Smile Не бях се заглеждала, само бях отчела, че вашия батко е по-голям от нашия
Лиде, бързо да се оправяте!
Дани, добре завърнала се
Венцислава няма нищо против фиби и ластичета по косата, само шапки не търпи, ама хич не търпи. И като сме започнали темата споделете подстригвали ли сте децата и как беше. Помня бретона на Соня Simple Smile , момченцата ми се струва са лесни само с машинка, ама госпожицата какво да я правя нямам идея  newsm78

Лека на всички!

# 376
newsm46 Добро утро! Отивам да kaffeetrmker_2  morning

Андреа също хич не търпи ластичета, фиби и ленти - в тази връзка и на Магаре една страхотна лента сме сложили има няма само 2 пъти  Confused Понякога успява да задържи фибите и ластичетата за известно време докато нещо съм успяла да й отнема вниманието от главата, но като се сети дърпа и край  ooooh! А има коса, не е като да няма  Mr. Green и бретонът дразни и мен и нея, но ... какво да се прави - момичешка съдба.  Heart Eyes

Поли Зо, е значи има още 4 кътника де, те общо тр да са 20, но явно последните просто растат след още някой друг месец, в който ти ще спиш, а ние не  Joy Не пиша, защото гледай какво е пусто тук - то какво да се пише?  Thinking Внимавай как й оставяш да си играе точно с фиби, че да не глътне някоя - предполагам знаеш де, ама аз да си кажа. Дано му е спорна на Емо новата учебна година!  Hug

Хубав ви ден!  

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 09:17 от Бърборанка

# 377
  • На плажа
Добро утро момичета  Hug
-Закусчица
Янче направо ме разби с твоя пост hahahaНе се и съмнявам,че си ме прочела,шегичнах те,че знам,че палиш от раз Joy
Да знаеш най-ми е интересно да ти чета постовете  Peace.Винаги си ги написала с такъв хъс и чувство,личи си как се чувстваш в този момент.Аз и да искам,не мога така да изразя чувствата си с думи Wink
Магаре знам за срока,благодаря ти Peace
Изчезвам,че имам много работа,по късно пак ще се включа.

# 378
  • Бургас
Оп,ето ме и мен  wavey

Лиде,само да ти кажа,че при нас точно от сополи -точно преди 1 месец- тръгна и бронхита,и после ушичките и гърлото (с лудата Т).Аз не направих нищо в началото,защото реших,че са зъби и после стана тя,каквато стана.Та аз лично вече ще имам едно голямо наум по въпроса със сополките.А щом вашите са започнали да стават зелени,моето мнение е,че е по-добре да се посъветваш със специалист.

Бърборанкееее,Пандата на мама ще се метне в професионален план,а?Браво-браво...Сигурно много радостно ти е станало.   thumbsup

Дани,добре завърнала се!  Hug

Обмислям и аз да отидем за ден-два в центъра при дядо и баба,да сменим малко средата.Че Ишко покрай цялото боледуване (вече общо месец с почивките) и неизлизането от 1 седмица е неприемливо кисел.А и ми дал почти пълен бойкот на храната (95% от предложенията не ги иска,останалите 5%-ако е на кеф  #Crazy).Та дано малко смяна да му се отрази процъфтяващо,та и на нас с татко му  Rolling Eyes
Иначе пълзи все по-стабилно.Тази сутрин ме изненада-чакаше ме пред банята,след като се изкъпах  Laughing

# 379
Проходиха децата и настана затишие а Thinking?

Я да ви питам как режете ноктите на децата? Аз преди много лесно, но откакто давахме кръв и трябваше да я държа, оплескахме се целите в кръв, тя много се стресира и не ми дава изобщо нито да й държа ръчичките, нито да режа ноктите, направо сме пуснали завидни маникюри.

# 380
Здравейте сладурки...
Захирка, аз ноктите все още ги режа като заспи на обяд, ина4е няма никакъв шанс да го държа и да ги режа.....просто ъпсурд
Поли _зое , Shocked 16 зъба ли бе...мале Сон4ето направо ми скри шапката  #Crazy

# 381
Zahira,  докато изрежем всички нокти и идва време да режем пак тези, които са били първи hahaha.
А на краката и до ден днешен не сме успели Embarassed. добре, че още се белят сами.
За сополи и т.н. винаги водя малката да й чуят гърдичките, иначе не съм спокойна. При тях толкова бързо прогресират нещата, че не ми се поемат излишни рискове.
Лиде, при вас наистина е сложно, та не знам какво да те посъветвам Thinking.

# 382
Zahira,  докато изрежем всички нокти и идва време да режем пак тези, които са били първи hahaha.
А на краката и до ден днешен не сме успели Embarassed. добре, че още се белят сами.
И Ния напоследък е така, до преди месец, два съвсем кротко си търпеше детето...
 За фибите -  мойта е много суетна  Laughing и като види че и слагам нещо на главата се надува  hahaha. Фиби, шноли,  и ленти не изкарват дълго, защото ги сваля да ги разглежда, но със силиконовите ластици свикна и даже стои мирна докато и връзвам кукаришките Simple Smile. Шапка, обаче е абсурд да и закрепя на главата - вързана,не вързана - лети към земята. Гердани обаче много обича и це кичи постоянно(имаме цяла колекция от едри шарено топчести гердани newsm03. Вчера даже се беше накичила с дрънкалката от количката!

# 383
Хаха много се смах как Ния била суетна, че даже и сама се гиздела  hahaha

И аз до скоро режех ноктите съвсем необезпокоявана, лежеше си кротко детенце. От 2-3 месеца вече не е така кротка, но засега поне съм й хванала цаката pletka - давам й в едната ръка да си играе с капачката на ножицата и докато я огледа и пробва на вкус съм изрязала другата ръка.  Laughing После просто сменям ръцете и ако вече й е омръзнала тази капачка й давам нещо друго дребничко да я забаламосам. Захира, пробвай ако искаш.

# 384
Привет мацки  lovekiss

Наистина голямо затишие цари
За ноктите-аз ги режа като и пусна нещо по ТВ-то което й е интересно или я занимаваме с баща й,но като цяло й е интересно какво правя и гледа,понякога се опитва и тя да помага ама още е малка за тази работа Grinning, а на краката както Шайн е писала е мисия невъзможна,рита,пипа си крачетата,успявала съм да отрежа някое нокътче,но е голяма рядкост.Като спи не става,още като и пипна ръчичка и я мърда в съня си.
За фибите-ние сме далеч от тях,имаме 1-2 см. коса,но като гледам как хич не държи шапки на главата си или ленти ми се струва че и фиби няма да търпи.
Поли-много зъби бе,браво на Сончето,ние сме с 5 и тооооолкова бавно пробиват че.... ooooh!Ето 6-тото зъбче от 3-4 седмици прозира и се вижда през венеца,но една тези 2 дена като че ли има някаква чертичка на венеца и ще пробива,крайно време е вече.На всичкото отгоре има нощи в който като се събуди и такъв рев дърпа,не можем да я успокоим,ставаме,разхождаме се,гледаме на огледалото само и само да се разсее,после мажем с гел,дундуркаме се и така заспива и то не за дълго.

Аз какво да ви кажа за нас...да почна с хубавото-вчера Али пропълзя Grinning,досега пълзеше тип"ранен войник" ,но вчера ни изненада приятно като дойде при нас пълзейки както трябва Wink.Ние чакаме да проходи вече пък тя реши да пропълзи Laughing.Ама ми е много смешна сега като пълзи,само едно дупе се вижда де се клатушка насам-натам,на мама маймунчето Heart Eyes Heart Eyes
А лошото е че преди няколко дена падна от кошарата,беше 12 вечерта,нещо я мъчиха зъбките,заспиваше и се събуждаше,не искаше да заспи и я оставих в кошарата будна да видим дали като е самичка ще се кротне да си заспи ние още не бяхме легнали и стояхме в другата стая.Като я сложих млъкна и известно време не се чуваше да мрънка по бебефона,след това взе да мрънка и тъкмо щях да отивам пак при нея и се чу туппп и един неистов рев,ама такъв тътен се разнесе по панелката че....направо ми настръхна коста Shocked,викам на баща й малее падна от кошарата и хукнах при нея.Тя се е изправила и набрала на решетките и се е метнала,явно е паднала по лице,но аз като отидох беше по гръб. Челото и беше ударено и най-много нослето,сигурно се е ударила в някой ръб,даже като я взех капнаха няколко капки кръв от нослето,доста си порева,с голям зор я успокоихме,вечерта също беше неспокойна.Няколко дена и беше синьо-лилаво нослето но вече се оправи.Баща й още на другия ден ремонтира кошарата,понеже тя няма нива и сега махна отдолу чекмеджетата и смъкна дъното надолу.Хубавото е че не се страхува сега да спи в кошарата,още на другия ден си спеше там,аз се опасявах да не е стресната и да не иска да спи там.
Внимавайте с тези кошари,пък и със всички други опасности като стълби,теракот,и какво ли още не,че направо не ми се мислеше какво можеше да стане Cry ooooh!,добре че беше малкия дявол.Толкова са подвижни вече тези малки човечета,че не може да предвидиш от къде ще ти дойде,очите ми вече не са на 4 ами на 8 Shocked

Айде до скоро момичета.

П.С.-забравих да честитя на Янчето-честито прохождане на Анди,много да тичка с малките крачета.Е за такова скоростно прохождане не бях чувала,браво на Пандата Wink

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 15:42 от Jijin

# 385
  • Кърджали
Появих се и аз...Ако някой е забелязал липсата ми, де
Бяхме си на село няколко дни.Другите поработиха здраво, ние с Кати си седяхме в къщи на топло Mr. Green Кати си дивя на воля, гони котета по двора, хапваше си грозденце и така. Сега сме в Джебел, при майка ми, че трябва да си оправя документите за детските.И тия в социалните ми вдигнаха кръвното, като искаха невъзможни бележки, накрая ми заявиха, че трябвало и бележка от работодателя, щото видите ли излизало на компютъра майчинството, което получавам, но не излизало, че съм в майчинство...Накрая като им казах, че шефът ми звънял в социалните в Кърджали и от там му казали кво трябав и не трябва, изведнъж реших, че можело и без тая бележка.Абе, не им се работеше днес май... Както и да е...
Сега трябва по спешност да се прибираме, че се налага на бързи обороти да си намерим нова квартира. Забавно... Чак не ми се мисли...
Иначе поне днес намерих време и мога да се похваля с нова прическа  Blush
Не съм чела нищо, само видях , че Анди на Янчето е проходила.Честито!
Другото ще чета довечера на моя си компютър.

# 386
Получехме си подаръчетата от Магаре и Деската - един жесток кон на конци, който също прави тъгъдък и цвили, като се събуди Соня ще и го  демонстрирам  Simple Smile, не е пропуснала и Емо, и за него има кораб в шише, сега горкия седи и се чуди "как хората са успели да го пъхнат вътре", голяма загадка  Laughing, има и още - соли за вана и едни хубаво миришещи листенца, днес няма как да не се пъхна във ваната Simple Smile. Магаре, много благодаря от името на всички засегнати  Wink  Grinning!

Ноктите на Соня и аз като Шайн ги режа не всички наведнъж, даже в общи линии като видя, че някой вече е тръкнал да се завива  Embarassed, ама Соня никак не седи мирна, нито капачка, нито телевизия (тя по принцип телевизия не заглежда никак), нищо не може да отвлечевниманието от ножицата.

Рени, и аз трябва да стрижа Соня пак, че и тя всичко сваля от главата си, но както си спомняш правилно  Grinning, така я накълцах миналия път, че сега се чудя и аз как да го направя подстригванто, а трябва, че вече много и пречи, и все си криви очите и ги търка. Изобщо  не знам какво да те посъветвам. Освен някой да стиска здраво и ти да режеш бързо, а и в никакъв случай не мокри косата преди това или ако я намокриш, режи по малко от колкото ти  се струва, че трябва (може бе това последното го знаеш де  Simple Smile).

Леле Jijin, то яко пребиване ще да е било, аз още не  съм сложила прегради на стълбите, какво ли чакам, да се претрепе Соня и тогава!
А те и на Соня растат бавно зъбите, но тръгват по няколко наведнъж и за това така, кучещките и кътниците още от юли баха надути и чак тия дни избиха.

Янче, аз знам, че са 20 общо до 6-7 години, но последните 4, ако съдя по Емо, излизат на по късен етап и за това така казах, че ми се иска в следващите 10 месеца поне, да  си починем от зъби  Simple Smile. А за фибите внимавам, тя ми беше до мен в краката, а и те са доста големи, трябва да е доста изобретателна, за да успее да ги нагълта.

Хаха много се смах как Ния била суетна, че даже и сама се гиздела  hahaha
И аз така  Joy, голяма е скица тая Ния.

Поли, Соня ми скри шапката ShockedНа това му се вика зъбоникнене Shocked.Хич не се учудвай, че не спи детето. Взели сте си дозата от зъби за 6м напред hahaha Joy
А дано  Laughing!

Аз да си похваля детенцето (малкото  Simple Smile), че вчера и днес си спа  до сутринта без да се буди.

И накрая да се оплача, че трябва да си купувам нова кола, моята на магистралата докато се чудя що не иска да вдигне повече от 100 и тя взе, че прегря, след малко взе да пуши и спрях, викнах си пътна помощ да ме изтеглят. Маркуча на антифриза незнайно защо беше се извадил и целия антифриз беше изтекъл, колата не става за нищо.

# 387
  • Sofia
Момичета, здравейте!
Ние се върнахме от морето, обаче си довлякохме и някакъв вирус, та сега у дома е ад. София е от 3 дни с висока Т, сополи, силна хрема, зачервено гърло, а мама и тате са като парцали. Не съм спала от 3 нощи да я следя да не вдигне случайно мнооого висока Т и да незнам какво да правя, аз съм голяма паника. И като прибавим и вируса, дето ме е тръшнал, просто е ужас! Толкова гадно отдавна не съм се чувствала.

Много съм радостна иначе, че на морето успяхме да се запознаем с Аси и Ради и с Шайн и Белослава, както и с техния татко.  Grinning С Аси беше уговорено, с Шайн непредвидено, но страшно се кефя, като се запознавам с все повече от вас. Убеждавам се, че тук сме се събрали все хубави хора!  Grinning

Хайде до скоро! Дано да оздравяваме бързо!

П.С. И ние имаме напредък: София вече се придвижва сама, не ме питайте как, защото са й много начините, главно се влачи по дупе и си пълзи по някакъв нейн начин. Освен това ходи по мебелите и се пуска, за да стигне от едно място до друго. Мамината сладуранка е болничка обаче напредва с уменията.  Grinning

# 388
Здравейте мам4ета,
Поли - аз бях с басейна,ама не сме го ползвали, 4е нямахме лято никакво и стои и 4ака догодина или н зима, ако успеем да отидем някъде  newsm78 Браво на Сон4ето за зъбките и дано си намериш най-здравата, хубава и евтина кола  Hug
Мерси на вси4ки, 4е ни мислите  Heart Eyes Аз също не съм спокойна и го заведох на лекар да го преслушат и да видят    , сливици...та нищо ни няма де. Казаха, 4е е вирус от детската, но от тия които са за адаптация на организма, а предния път са ни дали антибиотик, защото е продължило прекалено дълго. Сега сме без нищо, та да видим. Питах и кое е по-добре при вирус - да се вдигне температура или да е без и тя ми отговори, 4е са 2 на4ина на борба с инфекцията, но по-добрата, вид по-висок имунитет е ако е без Т. Та сега се 4удя да се радвам ли или не  newsm78 А Т акоп е пове4е от 2-3 дена да се води пак на лекар, нищо 4е е ниска  Peace
За топките на мом4енцата бяхте писали - разликата, ако се ка4ват горе е, 4е те природно са направени да са извън коремната кухина, заради по-високата телсна Т и образуването на сперматозоиди. Те живеят при по-ниска Т от телесната. Това незна4и 4е топката не е функционираща, а за по- малкия им брой  Peace Не се шашкайте, ами ги водете на уролог. Тези корекции са козмети4ни и на племенника ми сега му предстои, но в Гърция, защото се прави с лазер, детето си е вкъщи на следващия ден, може даа ти4а, бяга и е безплатна. В бг искали 300Е и детето в болница към седмица и 6 месеца да не ти4а, да не кара колело и т.н. което за3,5г дете е невъзможно  ooooh!
Хари - да се оправяте бързо  Praynig  Hug Много добре те разбирам. Аз от 3 седмици пера насрани дрени от-до, 4е и 4орапи. Днес ме и опика даже  ooooh! Снощи 2ч пак на ръце и се буди като го слагам в леглото му и айде наново. Мъжо се ядоса, развика, 4е го нося в нашето да спим 3-та, светна му в стаята и го остави да се нареве и мен ме експедира да лягам и тка към 3 часа му е изгасил, геройски заспал от умора, ама луда ме прави - от сега  Crazy
Жижин - с малко сте се разминали, Али е герой  Hug Голяма каскада е било, браво на нея, души4ка  Hug
магаре, Дани, Цвет4е, Поли - да стягате у4ениците и много усмихнат и слън4ев ден им желая и най-ве4е успешно завършване   bouquet (утре няма да имам време за писане и да не пропусна)
За финал (4е пиша с една ръка бебето спи в мен, на дърти години се вдетени, ама тежииииииии ) Макси стана батко  Party  hahaha  Joy Има си второ братов4ед4е тази сутрин. Да е жив и здрав малкия Борис  Praynig

# 389
И от мен да е жив и здрав малкия Борис и да е така своенравен като батко си Макси и всичките му лъвски набори, дето сме ги събрали тука...
Жижин, не ходи а каскади прави...браво бе, ти ме караш да се замисля дали не е невъзможно все пак да се изметкат и от кошарите...Като дойде време за прощъпулника, помисли и за някакъв каскадьорски атрибут  Wink
Александра, и за съм се засилила, дай инфо какви документи и къде са по дават, ако говорим за детските...
Поли, браво...Дари е с 5 броя за героя, с 16 направо не мога да си го представя какъв ще е...
Хари, бързо оздравяване..е, как не ви е подминал тоя мръсник...
Айде, очаква ме творческа вечер , така че от мен " до утре "!!!

Общи условия

Активация на акаунт