Юлски деца-Тема 37

• 32 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 690

Дани е малко по-добре, обачееее....има разстройство  ooooh!-най-вероятно е от свещичките Панадол, които й слагах, за да й понижа Т /сиропи отказва вече да пие/. Та, снощи се принудих да й дам Ентерол. Цяла нощ дпа добре, не вдигна Т и не се "разстрои" в памперса. Сега като стане, се моля да се чувства по-добре от вчера и по-зле от утре, че да я изкарам поне за 1 час навън....

# 691
Здравейте,
като чета как на всички деца са им омръзнали играчките ми дойде идея.
Искате ли да си организираме"размяна на играчки". Организацията си я представям така, който иска да участва ми изпраща имена и точен адрес, аз правя списък, и всеки изпраща 1 играчка на човека под него в списъка. Изпращането с бг пощи струва не повече от 2 лв за пратка до 2 кг. . Имам предвид размяна на нещо, което може да се изпрати по пощата(а не големите играчки). Какво мислите?

# 692
Здравейте,
като чета как на всички деца са им омръзнали играчките ми дойде идея.
Искате ли да си организираме"размяна на играчки". Организацията си я представям така, който иска да участва ми изпраща имена и точен адрес, аз правя списък, и всеки изпраща 1 играчка на човека под него в списъка. Изпращането с бг пощи струва не повече от 2 лв за пратка до 2 кг. . Имам предвид размяна на нещо, което може да се изпрати по пощата(а не големите играчки). Какво мислите?
newsm10 smile3521 newsm10

# 693
  • Видин
Интересна е идеята, само че трябва има някакви изисквания към самата играчка. Не мога да очаквам аз да ми пратят играчка за 100лв, а самата аз да съм пратила такава за 20, нали  Wink
Имам въпрос - какви са ви летните колички? Аз бях с Abc design take off, но ще я продавам  Rolling Eyes И търся нещо друго. Засега само отглеждам, но определено след пролетта ще си ми трябва и лятна количка. Споделете, моля  Praynig
И друг въпрос - има ли деца, които още да не са слагани на гърне?  Embarassed
Ние от тази вечер ще започнеме да ходим при майка ми през ден - да спим там, за да свиква Габ. Че като ида да раждам не ми се мисли какво ще прави  Crazy Затова да свиква от сега със спането при баба.

# 694
  • София
И аз съм навита  Peace, връщам се да ви дочета  Hug

# 695
Добро утро и от нас...ние сме много кисели... Идеята ви е страхотно за играчките,но ние не бихме могли да се включим ,защото като ни омръзне нещо и го пращам на едно бебе в Хасково.
amanita тебе съм те изпуснала с коремчето,сега забелязах линийката,честито   bouquet Сигурно таткото е на 7мото небе Simple Smile

# 696
  • Видин
Благодаря. Таткото още е ошашкан, но взе да мисли за друга количка, нова детска стая и т.н.  Crazy

# 697
  • София
Ваня, масата ми излезе около 20 лири общо, краката и се махат и я бяха опаковали компактно, доставката до английския ми адрес беше около 7 лири. Другото вече е късмет ти на колко ще я спечелиш.  Всъщност нашата май не е Фишер прайс, но музиката по нея е джаз, за удоволствие на баща и  Laughing. Изобщо се убеждавам, че няма смисъл да купувам ново, поне не и скъпите неща над 100 лв Peace
Джил, снощи бяхме в новото Джъмбо, имаше пързалки около 60 лв, но тази която мога да взема за около 60 лв от Англия, там беше 149 лв.  Ще обмислям още, а и не е захладняло още за вкъщи.
Карелия, заповядай  Hug Ми то май затова сега гледаме да накупим от всичко  Crazy Добре, че има начини да се намерят и по-евтини, от Продавалника, от Ибей ...
Чочи, минаха ли 10-ина дни от ваксината, помня, че скоро и я биха на Дани? От нея ще да е  Thinking
Аманита, много съм доволна от Макларъна  Peace  В момента ползваме Куини Зап на съседката, еми не ми харесва, София спи права  Shocked Ти за Габ ли количка, или за новото бебче  newsm78 ? Ако е за него търси някаква ползвана, предполагам другото лято мнооого трудно ще го сложиш в количка. А таткото тепърва ще те учудва с идеи за бебо, сигурна съм  Hug
Аз нещо не съм добре  Sad Снощи си отворихме бутилка вино от Южна Африка, и сега главата ми я няма  ooooh! Егати и силното вино  Shocked.
Линет, идеята за играчките ми харесва  Peace Може даже да си снимаме играчките ,които мислим да разменяме, и да си направим албумче. Отдолу ще пишем за какво евентуално разменяме, а ? Нали знаете, че говорещото куче на ФП може да е купено за 30 лв и за 79 лв. Така че цените са относително нещо  Peace
Маймунче, Стейси и София си играят по един и същ начин  Peace
Цветен, по същия начин бибероната ни е "Биби", вика я като приятелка  Laughing Прибира си я, вози я с количките, като я загуби нанякъде голямо търсене пада. Проимали сте крачета значи  Hug, честито  Laughing
Нели, тука по новините много даваха торнадото с умрялата жена и бая ви мислих  Blush

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 12:31 от Mime-to

# 698
Чочи, минаха ли 10-ина дни от ваксината, помня, че скоро и я биха на Дани? От нея ще да е  Thinking
На 13.09 сложихме ваксината, в събота /на 18.09/ от сутринта си личеше, че Дани не е много добре. По време на обедния й сън вдигна Т, която смъкнах едвам снощи. Сега е отпаднала, отпусната и само й се спи. Хапва си мъничко и пие много вода. Дано бързо да се възстанови  Praynig

# 699
  • Canada
Благодаря Кукумявче! Hug
Линет, идеята е много добра наистина, но и аз няма да се включа, защото имам няколко бебета около мен, но които давам. Peace
Миме-то, 20 лева нищо не е... Ей сега влизам и аз да гледам... Peace

# 700
  • София
20 лири  Peace

# 701
  • Варна
Мимеееее, сън не спах да я мисля тази масичка Mr. Green Ама на мен точно на ФП от картинката ми хареса, някъде я мярнах 180лв по нашите сайтове #Crazy #Crazy #Crazy И след като снощи ме надбиднаха, тази сутрин видях друга на бай ит нау...че така де...очаквам я с нетърпение - 26лири тотал до Емпреса Heart Eyes

Относно лятна количка мисля да изчакам пролетта, ще си изкараме зимата с Пег Перегото, пък напролет ще видим. Той Мони вече почти не спи навън, все иска да ходи...може и някое колело от тойса...я на кетлер, я на Биг...

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 15:18 от vanyaes

# 702
Изпуснахме ние и именни дни и рождени, че даже и сватба се заформила. Добре, че позакачихме нещичко от почерпките. Simple Smile

Миме, аз като дрЪта даскалица да кажа: "Сядай веднага и почвай листовките! До изпита да си ги минала три пъти. Как иначе ще го вземеш!!!"  smile3513 smile3529

Най-сетне да се похвалим и ние с първите ни самостоятелни крачки. Татко му както ми обясняваше сутринта, че при по-силен стимул Тонката ще се пусне сам и минутки по-късно детето така се забърза обратно да види едно куче, което не му позволихме да пипне, че ни остави без дъх. Много вълнуващ момент. Изпитвам смесени чувства - хем ми е по-леко, че става по-независим, хем ме е страх, че вече няма толкова голяма нужда от мен. Майка-егоист! Blush

# 703
  • Canada
Ехоооо момичета къде се загубихте бре?!?
Аз да си кажа, че на Нико му изби и 8-ия зъб след толкова безсънни нощи и ревове... Надявам се че няма всичките да ги вади така... Praynig

# 704
  • София
Миме, ама бая близо беше до нас. То торнадо силно казано, ако се е спуснало нещо е било за секунди, но голяма буря е било де. Повече ни бяха наплашили с един ураган Ърл, ама подмина.Тия хора иначе са голяма шаш и паника - почва едно следене, едно призоваване за запасяване с храна,лекарства, батерии и не знам какво си, а то обикновено се е обикновена буричка. Сигурно много филми от Холивуд гледат Mr. Green като Day after tomorrow и т.н

Общи условия

Активация на акаунт