Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 647
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Somewhere far away
Ок - мерси - ще потърся!

# 466
  • В къЩи.

Хумата и маслото от гроздови семена е за мазна коса Peace Благодарение на тях успявам да мия косата си през ден,а преди я миех всеки ден.

# 467
Здравейте! Тамън и аз търсех инфо за косопад, защото не знам какво ми стана, но мнооооого ми капе косата от 2 месеца, горе-долу откакто спрях да кърмя. Не знам има ли общо...  newsm78 От време на време нали си ви чета и викам я да влезна да питам, а вие точно това обсъждате  Laughing Ами по препоръка на 1-2 момичета от вас съм поръчала в апетеката шампоант Фитовал и лосион за втриване. Но в системата им пишеше, че са 2Х40мл, толкова малко количество ли е 12-13лв? Sad И за колко време стига, щом се втрива всеки ден?

Втори въпрос. Естественият цвят на косата ми е кестеняв. До преди почти година имах руси кичури, но през декември тъй като бяха много израснали, а кърмех и не исках да ги подновявам оеднаквих цвета с някакво безамонячно черно на Гарние. И ви казвам тази боя няма падане!  Shocked Поизмила се е, но все още не е моят цвят и не става за кичури. Проблемът е, че след няколко месеца трябва да се върна на работа и искам задължително кичури. Въпросът ми е, моля за идеи какво да плескам, че боята да пада по-бързо! Може би да се мия с лайка? Знам, че е за изсветляване...  newsm78

Предварително благодаря за отговорите!   bouquet

Иначе да кажа, че и аз съм страшно доволна от маската с тривитаминол! Правих я 2 седмици, после по стечение на обстоятелствата не я правих 2 седмици и коренна разлика ви казвам.  Shocked С нея косата става адски мека, жизнена, просто я чувствам по-плътна и здрава. Да не говорим, че по принцип съм с мазна коса, която трябва да мия през ден, а като слагам маската косата ми е чиста до четвъртия ден! Направо се чувствах гузна, че не съм се мазала 2 седмици!  Grinning Ноооо продължавам до завършване на първия курс!

# 468
Какво ще кажете за тези спрейове без отмиване? Търся си нещо такова, мислех за кристали, но те нали са само с козметична цел - не подобряват самия косъм. Много ми харесаха и двата шампоана от серията, Liquid Silk Gloss и този с кашмир и ший. И мисля, че са с по-лека текстура и няма да ми омазнят косата. Искам блясък, гладкост и мекота. Да ми препоръчате иначе нещо друго?

P.S. Забравих да кажа каква ми е косата - пускам я дълга, израствам едно изсветляване и не ми се иска да я боядисвам пак, склонна към омазняване в корените и цъфтящи краища, но не много. =)

# 469
първият току що ми свърши, доста е икономичен, мирише хубаво друго незнам , моята коса си е мека по принцип, не се е случило някакво чудо докато  го ползвах

# 470
И аз в момента ползвам първия. Цикламеният с дива роза е по - добър, по интензивен.

# 471
Това е моят фаворит за блясък  Mr. Green

Но ако трябва да си купя продукт от серията Gliss kur на Schwarzkopf за блясък, то бих си купила  Liquid Silk Gloss. Спреят придава лек блясък, но по никакъв начин не е подобрил състоянието на косата ми - става въпрос за Liquid Silk Gloss

# 472
  • Somewhere far away
Тези спрейчета съм ги имала всичките - не са кой знае какво, но си ги купувам често, просто съм свикнала да ги използвам. При мен главното за тях е, че ми мирашат хубаво - чудеса не очаквай.

# 473
Какво ще кажете за тези спрейове без отмиване? Търся си нещо такова, мислех за кристали, но те нали са само с козметична цел - не подобряват самия косъм. Много ми харесаха и двата шампоана от серията, Liquid Silk Gloss и този с кашмир и ший. И мисля, че са с по-лека текстура и няма да ми омазнят косата. Искам блясък, гладкост и мекота. Да ми препоръчате иначе нещо друго?
http://img401.imageshack.us/img401/4041/glisskur.png http://www.proveri.bg/Content/items/large/schwarzkopf-gliss-deep … -bez-izmivane.jpg
P.S. Забравих да кажа каква ми е косата - пускам я дълга, израствам едно изсветляване и не ми се иска да я боядисвам пак, склонна към омазняване в корените и цъфтящи краища, но не много. =)
Имам първия Liquid Silk - нищо особено, по-лесно се сресвам с него и друго не мисля, че прави. Обикновен спрей балсам без отмиване. На мен даже не ми харесва миризмата му и не го ползвам, така си седи.

# 474
Бърборанка косопада ти е хормонален, каквото и да си купиш, докато не се успокоят хормоните след кърменето и раждането, няма да се оправи.

За блясък харесвам скини серума на Пол Мичъл.

# 475
http://img401.imageshack.us/img401/4041/glisskur.png http://www.proveri.bg/Content/items/large/schwarzkopf-gliss-deep … -bez-izmivane.jpg
Имам първия Liquid Silk - нищо особено, по-лесно се сресвам с него и друго не мисля, че прави. Обикновен спрей балсам без отмиване. На мен даже не ми харесва миризмата му и не го ползвам, така си седи.
Ами в него има силикони, за това косата се сресва по-лесно. При мен се забелязва много лек блясък, но ако се прекали с него, косата става лепкава и на клечки  ooooh! За миризмата е въпрос на вкус - на едни им харесва на други не. Миризмата е доста интензивна в началото и ако се използва и парфюм, то комбинацията между парфюма и Liquid Silk ми е адски неприятна  Sick
Аз предпочитам да си купя един продукт на Kerаstase, който ще ми върши работа, вместо да си купя 3 спрея на Schwarzkopf, които ще заминат в кофата.

# 476
Фитовал дали ще помогне за косопад на нервна основа???

# 477
  • Somewhere far away
Аз предпочитам да си купя един продукт на Kerаstase, който ще ми върши работа, вместо да си купя 3 спрея на Schwarzkopf, които ще заминат в кофата.
Е хубаво - обаче тези продукти на Керастаз струват три пъти повече от спрейчетата на Глис... не всеки може да си го позволи, така че... кво да си говорим Whistling
И на мен ми се искат по- скъпи и по-качествени продукти, ама няма! Mr. Green Crazy

# 478
Мерси много за отговорите  Hug Мисля засега да пробвам или този с дива роза, или да се отбия в магазин Зара да ми препоръчат нещо малко по-сериозно. =) Ще видим резултата и тогава ще се ориентирам към по- високия клас козметика.

# 479
  • Sofia

аз имам втория спрей. Бях много доволна от него и го използвах около 2 години почти непрекъснато. После дали косата ми свикна с него или му развалиха качеството, но започна много да ми омазнява корените. Сега имам 1/2 шише останало и рядко го ползвам. Определено помага при заплетена коса.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт