Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 699
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Тривитаминола прави косата невероятна

# 451
Djona - поузвава ли си тривитаминола ?

# 452
Как точно го ползваш фитовала като маска или ? Това не съм го чувала до сега . Simple Smile

Шампоан е!

Не, не е! Защо си толкова категорична???
 Аз съм ползвала лосиона Фитовал ( от аптеката и струва между 10-13лв.). Втрива се в корените през ден. Препоръчва се за 3 месеца, но аз разбира се не издържах повече от месец и ефекта беше видим. Спря косопада и драстично косата ми порасна.Най- важното, е че изсъхва и забравяш. Аз го втривах вечер и си лягах. Не омазнява. Не съм ползвала шампоана и не зная какъв е ефекта му.

Pepiiiii  тук са малко момичетата, които не са правили маската с тривитаминола. Върни се на зад и чети. Ще видиш колко впечатляващ е резултата от тривитаминола.

# 453
Djona - поузвава ли си тривитаминола ?

В момента го ползвам, защото имам проблем с косопада. За растеж не ми трябва, защото косата ми е доста дълга/до кръста/.

Не, не е! Защо си толкова категорична???

Извинявам се, но от поста ти така го разбрах, по-точно не беше пояснила за какво става дума.

# 454
Шампоана Fitoval аз лично не го харесвам - прави косата прекалено мека. 

# 455
Здравейте, от доста време чета темичката и сега срам не срам се престрашавам да питам: по кои съставки мога да позная дали даден балсам/маска дали е с протеини или хидратиращ. Например жълтия балсам/маска на Лореал /тия масовите, по маркетите/ какъв е? Хидратиращ или протеинов /подхранващ/.  Ползвам го от 4-5 години, в началото много добре ми се отразяваше на косата, стана много еластична, не цъфти. Но нещо в последно време не я усещам жива и еластична, имам съмнение че съм попрекалила с протеинова терапия.

# 456
  • в 1001-та нощ
ами то в съсъдржанието е написано с думи какво съдържа - би серамид, пшенични протеини, соеви протеини....

смени маската - на хидратиращите маски си пише, че са такива и пооставай малко с маската, като я затоплиш

# 457
ами то в съсъдржанието е написано с думи какво съдържа - би серамид, пшенични протеини, соеви протеини....

смени маската - на хидратиращите маски си пише, че са такива и пооставай малко с маската, като я затоплиш
Благодаря, a.l.e.n.a . Сега пак се мъчих да разчета съдържанието, но май ще се наложи да си купя лупа / и за хранителните стоки ще ми трябва/. Толкова ситен шрифт! Иначе на предната фаца чета само за някакъв цимент. Ще потърся някаква хидратираща маска.

# 458
  • в 1001-та нощ
съдържанието може да е вписано и някъде по описанията в нета, каот казваш жълтата - на мен нищо не ми говори, но щом е nutritive, вероятно има масла и притеини, хидратираща мисля имаха Lorys, а съм сигурна и много други

# 459
Аз си купих вчера шампоан Фитовал против косопад и хининова вода на Adda. Есенно време ми пада повече коса и реших да направя нещо.
След като се измих с шампоана мога да кажа, че първите ми впечатления са много добри. Косата ми е по-мека, няма нужда от балсам или спрей за разресване. Има повече обем и е по-лъскава  Peace
Намазах се с хининова вода и оставих косата почти да изсъхне, след което я доизсуших със сешоар Crazy

# 460
Точно търся нещо против есенен косопад, ей го на - попаднала съм на точното място.
Значи, echolalia, шампоан Фитовал - от аптеките ли и колко струва? А хининовата вода за какво е?

# 461
  • Somewhere far away
Направих си маска с хума, бадемово масло, жълтък и го разредих с малко вода - надявам се да има ефект и да ми спре омазняването поне малко тази хума /тя нали е подходяща за мазна коса??/..защото ми писна косата ми да се омазнява на втория ден! Супер досадно ми е вече с тая мазна коса! Пфу!

# 462
Направих си маска с хума, бадемово масло, жълтък и го разредих с малко вода - надявам се да има ефект и да ми спре омазняването поне малко тази хума /тя нали е подходяща за мазна коса??/..защото ми писна косата ми да се омазнява на втория ден! Супер досадно ми е вече с тая мазна коса! Пфу!

Хумата и жълтъка ми се струват удачни за омазняването, но бадемовото масло не е за препоръчване. Замени го с масло от жожоба. То регулира мастната секреция, придава блясък, обем и гъвкавост на косата. Аз не съм го ползвала лично, но с една приятелка се чудехме кое масло е за нея и открихме, че за жожобата се споменава, че е за мазна кожа. Тя го ползва за маската за коса и е доволна. Препоръчва се и за лице, но тя лично не го използва за тази цел и не знам отзиви. Каквото и да е ще е по- добре от бадемовото за теб. Аз го ползвам, моята коса е суха и пак ми омазнява  Wink

# 463
  • Somewhere far away
А.. тъй ли- аз мислех че и бадемовото е добре..
 Стана объркващо хах- а това от жожоба не съм го виждала никъде от доста време- него от къде да си го купя??

# 464
Маслото от жожоба е най-близо до естествения себум, и контролира омазняването когато скалпа е пресушен. Иначе за мазна кожа - масло от гроздови семки и чаено дърво.
И трите се продават в повечето аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт