Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 613
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, дали някоя от вас е ползвала този балсам на Икаров, акко сте моля споделете впечатления?
http://www.ikarov.eu/balsam-25.html
 Simple Smile Замислям се да си го купя Simple Smile

# 511
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
а-а-а-а-а  без мен такива кофти неща не искам да ми се случват/сърбежи оплешивявания/ не така аз веднъж бях пробвала една маска с ракия,шампоан,кис,мляко и още някакви неща не си спомням какво точно беше стоиш 1 час ей след като се измих косата на пипане беше КАТО СЛАМА не ми се говори а пък за разресване не питайте и от тогава такива доммаски БЕЗ МЕН

# 512
  • Пловдив
Момичета, дали някоя от вас е ползвала този балсам на Икаров, акко сте моля споделете впечатления?
http://www.ikarov.eu/balsam-25.html
 Simple Smile Замислям се да си го купя Simple Smile

А откъде?

# 513

Откъде се купува това кокосово масло и как така е в твърдо състояние?  newsm78

Като мас е, веднага се разтапя

# 514
Откъде се купува това кокосово масло и как така е в твърдо състояние?  newsm78

С риск да бъда досадна за някои ще ти отговоря  Peace Wink това кокосово масло е в нещо като бурканче (наподобява бурканче) и при по-висока температура се разтапя (например при маз-та е същото тя е в различно състояние, когато е в хладилник и се стапя когато е на слънце та и при кокосовото масло е така) като го сложиш в дланите и то ще се стопи от телесната ти температура  Wink аз лично ще използвам кокосовото малсо на икаров, което както всичките му други продукти се купува от козметичен магазин (в моя град се води парфюмерия) но в общи линии от магазин за такива продукти  Wink

значи само на мен ми се е случвало да сърби  Cry #Cussing out Close  както казах дано не се повтаря

пепеляшка-Р  аз единствено съм ползвала от маслата на икаров и за останалите му продукти нямам отзив

# 515
Правя маска с тривитаминола един път в седмицата, но натурална /само витамините дирекно в корените и спя така/вече месец.
 Днес говорих с една фризьорка и тя ми каза:" категорично не, тази маска ако я правиш така натурално на 2 месеца веднъж трябва".

Въпроса ми е колко пъти се прави тази маска в месеца:
 Колко само с вит.?
 Колко с другите подправки/яйце, оцет. ракия...и витамините/? newsm78

# 516
Правя маска с тривитаминола един път в седмицата, но натурална /само витамините дирекно в корените и спя така/вече месец.
 Днес говорих с една фризьорка и тя ми каза:" категорично не, тази маска ако я правиш така натурално на 2 месеца веднъж трябва".

Колко само с вит.?

не е хубаво да се слага чист тривитаминол, това научих от тази тема
и ето:

Тайната на дългата и здрава коса - 79

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.
[/color]

# 517
аз не съм се консултирала с никои правя я 3 пъти в седмицата и съм доволна добре ми влияе ако се наложи ще намаля на 2 пъти но я правя вече с две масла и там всичките му екстри иначе не съм пробвала др вариант само масла или само тривитаминол и тн

# 518
със кокосовото масло ще опитам със сигурност  ще пиша но незнам кога ще се наканя косата ми не е в плачевно състояние и затова няма да действам експресно по въпроса иначе всеки път ползвам готова маска вместо балсам честно да ви кажа ме възпира времето на престой не разполагам със такова своб,време защото косата ми е дълга и не я суша със нищо /сешоар/докато ми изсъхне косата отнема поне 2часа че и повече така че това ме възпира най-вече ама според мен и 1/2час да се стои пак ще има ефект поправете ме ако греша

# 519
iv.elina точно така, може и 30 минутки да стоиш..пак ще си има ефект

# 520
косата ми е дълга и не я суша със нищо /сешоар/докато ми изсъхне косата отнема поне 2часа че и повече така че това ме възпира най-вече ама според мен и 1/2час да се стои пак ще има ефект поправете ме ако греша
Зимата съм влажна чак до обяд на др ден, а се къпя не по-късно от 15 часа, но въпреки всичко си правя маски. Който иска, намира начин Simple Smile.

# 521
  • в 1001-та нощ

Колко само с вит.?

аз смесвам тривитаминола само с масла - без другите неща....кожата ще поеме колкото може, затова дори да сложиш само тривитаминол - в хипер-концентрат на витамини - не означава, че всичките те - ще бъдат усвоени

за мен е по-добре - тривитаминолът по-разреден с масла и по-на често  Peace

# 522
ОК

# 523
  • Somewhere far away
Откъде се купува това кокосово масло ?  newsm78
От аптеката.

# 524
  Кокосово масло и аз ще си поръчам. От отдавна съм му мераклийка.

Днес бях на фризьор и питах фризьорката за маската с тривитаминол. Каза, че е правила фрикция с вит. А и Д3, отделно си е поръчвала от вън вит.Е, защото тогава го е нямало по нашите аптеки ( разбирайте 1993г.  Shocked ) .Каза, че е много хубав метод, но задължително да го втривам с фрикция. И ми показа покаралата ми коса. Такова нещо не очаквах да видя на главата си. Имам кичурчета с дължина 3-4см.  Party Каза, че не е съвсем не естествено, но са ми пораснали много и с тях няма да имам проблеми дори и ако ми пада косата.
  За косопада по време на маската- и аз го имах, но само при отмиване на бъркоча. Сега косата ми пада съвсееем малко в границите на нормалното. Масажа на скалпа е от изключителна важност. Като раздвижиш с масажни движения скалпа, трябва да усещаш как не цялата глава ти се мести, а само как скалпа се отделя. Гаранция- косопада спира и предотвратява такъв. Кръвообращението е от изключително важно за здрава, силна и блестяща коса. Винаги съм го знаела, но сега тя така ми го наби в главата ( цяла лекция ), че започвам с фрикцията със следващата маска.  Peace
  И цъфтежите- фризьорката остана страшно доволна. Нямам един цъфтеж за 3 месеца. По тази причина ми взе съвсем малко от връхчетата, колкото да оформи прическата ми.

Общи условия

Активация на акаунт