Тайната на дългата и здрава коса - 79

• 96 646
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти Люлякова HugДано да имат ефект Cry
Най-големия ми проблем е ,4е отзад на темето ми нямам никаква коса по4ти,адски рядка е.Има ли някакъв спрей,шампоан или просто нещо което да уплътни косата???Категори4но няма да слагам екстеншъни пове4е Naughty #2gunfire

# 661
  • в 1001-та нощ
всъщност - аз не знам екстеншъните какво точно са ти направили на косата - накъсване на косъма или са тежали и са увредили луковицата.... newsm78

а дали е само от тях или и на хормонална основа  освен всичко други?

важно е да стимулираш растежа и появата на нови космчета - да събудиш луковиците, ако не е нещо сериозно хормонално - вземи си и ампули против косопад за втриване и всеки ден втриване с масаж(може на виши), вземи и такъв шампоан против косопад - на виши - червения деркос

а преди измиването с шампоан - масаж на скалпа с масла и витамини - аз не бих ти препоръчала маската с мляко, яйце и т.н. - само масла и витамини (тривитаминол)

ще мине време докато видиш ефекта - поне няколко месеца

за хапчетата - мисля, че тези на керастаз са най-подходящи  - съдържат всичко, но гледай - ако пиеш други - да съдържат - освен витамини Б, също и биотин, таурин, цинк или ако няма таурин - поне метионин и цистеин - от тях в организма се синтезира таурин, паралелно метионинът е отговорен за растежа, а цистеинът за производството на кеатин

успех Peace

# 662
Здравейте на всички! Малко се позагубих, нещо много ангажименти... но както и да е  Hug видях, че доста момичета се чудят дали да спрат тривитаминола  newsm78 аз го спрях  Wink но няма да спра с грижите докато не го ползвам  Wink ще ползвам стимуланта на икаров и както ме посъветваха тук- малса, за да предпазя косата си от вредното влияние на зимата  Wink така че не се притесняваите да го прекратите за известно време  Wink

# 663
Моми4ета,а хап4етата на Керастаз от къде могат да се купят???

# 664
Аз да се похваля, изпробвах овчата маска  Grinning докато седях с шапката за баня върху косата си, си представях само как я махам и косата ми остава вътре...все пак изчетох и доста негативизми като се поразрових. Ефект от един път не очаквам, но това чудо измиване няма - аз лично за мазнина сложих бадемовото масло, 1 с.л водка, 1 жълтък, 1 с.л кисело мляко и 1 с.л. тривитаминол - не знам дали не е малко, но прочетох в архивите на форума как ако се прекали (повече от 1 с.л.) можело да се стигне до косопад. Мисля да я правя веднъж седмично около 2 месеца - че 2 пъти седмично мн ми се вижда.  Rolling Eyes дано да усетя някаква разлика след време Simple Smile

# 665
Моми4ета,а хап4етата на Керастаз от къде могат да се купят???

Аз ги купувам от тези два сайта, за втория доставката е безплатна.

www.lookfantastic.com
www.feelunique.com

Първият месец пих тези -

http://www.lookfantastic.com/haircare/supplements/kerastase-nutr … ts-densitive.html

после другите -

http://www.lookfantastic.com/haircare/supplements/kerastase-age- … l-supplement.html

и третия месец се върнах на първите, четвъртия вторите ...

Имай предвид, че имат ефект само върху растящата в момента коса, предполагам, че и малко остатъчен, но няма как да повлияят на вече израсналата коса.

При мен имат много добър ефект.

# 666
Не бяха ли две супените лъжици от тривитаминола? Confused

# 667
  • В полите на Пирин планина

Зависи от дължината на косата - пропорциите се нагаждат.

# 668

Зависи от дължината на косата - пропорциите се нагаждат.
Значи за мойта съм трябвала да слагам по 1 с.л.... че тя квато ми е хилава Grinning Ама не се оплаквам, че слагах 2 Wink

# 669
  • В къЩи.
Аз да се похваля, изпробвах овчата маска  Grinning докато седях с шапката за баня върху косата си, си представях само как я махам и косата ми остава вътре...все пак изчетох и доста негативизми като се поразрових. Ефект от един път не очаквам, но това чудо измиване няма - аз лично за мазнина сложих бадемовото масло, 1 с.л водка, 1 жълтък, 1 с.л кисело мляко и 1 с.л. тривитаминол - не знам дали не е малко, но прочетох в архивите на форума как ако се прекали (повече от 1 с.л.) можело да се стигне до косопад. Мисля да я правя веднъж седмично около 2 месеца - че 2 пъти седмично мн ми се вижда.  Rolling Eyes дано да усетя някаква разлика след време Simple Smile

Добави и масло от гроздови семена и хума  Peace

# 670
Моми4ета знаете ли къде в София подстригват с гореща ножица и дали има някакъв по-особен ефект от нея?? newsm78

# 671
не съм чела скоро темата и все се каня, но поне мога да покажа как е косата ми сега

http://img219.imageshack.us/img219/5218/p1310494.jpg

http://img84.imageshack.us/img84/5715/p1310496.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/6983/p1310497.jpg

# 672
Здравейте, дългокоски Simple Smile

От месец и нещо вече ползвам маската (по моя преработена рецепта  Mr. Green ), но ми е много интересен един въпрос: Защо се слага алкохол в сместа? Мазнините разтварят ли се в алкохоли? Че хич не помня органичната химия от училище  Joy Та интересно ми е, ако някой знае моля да сподели. Аз слагам от време на време в маската по малко лавандулов спирт, че не разполагам с друг алкохол -вкъщи не пием, пък и не мога да понасям миризмата му, само лавандуловият спирт е поносим Simple Smile

Иначе приятелки са ми казваи, че ми е порастнала косата, пък и аз така мисля - сигурно около 3 см.

# 673
  • В полите на Пирин планина
~ Касиопея ~ косата ти е прекрасна, както винаги и ми изглежда доста пораснала.

wackamotto алкохолът помага по-доброто проникване в скалпа на полезните съставки, но е възможно да действа изсушаващо на краищата. Може и да не слагаш. Аз лично го прескачам.

# 674
  • София
Никой ли не знае продукт  body hair.............. Sad

Да попитам и как се справяте с влагата? До следобяд косата ми ужасно се е накъдрила без да ми е къдрава....Отдавам го на влагата и многото дъждове. Слагате ли нещо, което предотвратява това?

Общи условия

Активация на акаунт