Интервално хранене - тема №3

• 35 289
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Елди,много се радвам,вече ще си имам компания във въртенето.То зора е първите 2-3 дни да не се откажеш,после ще ти стане навик и да ти кажа не си въобразявам,има ефект.
Днес ми е контролното теглене,ама сутринта се пооспах и като се прибера ще е и ще се отчета.
Лулумба,дано всичко е наред и да не ти се налага повече да пиеш лекарства,стискам палци.

# 211
Мамамиши, я кажи как го караш - сменяш ли степени, колко време, бързо, бавно - всико, което се сетиш  Hug
И за да не е спам, споделям снощното хапване - салата домати, краставици и сирене + зехтин, 2 яйца, 2 филийки типов хляб, няколко резена филе и кашкавал. Туй то. После имаше тренировка и днес ми е СУУУУПЕР  newsm44

# 212
Първо да се придържам към темата,та снощи моето ядене в прозореца беше почти като твоето Елди:краставици и сирене,яйца,кашкавал и наденица малко и праскови.
В началото Асса,доколкото си спомням,ме посъветва карането да е интервално,т.е. редувам много бързо с нормално темпо.Аз винаги съм си въртяла на най-високата степен,8-ма,не ми беше трудно и затова.Продължителността е 1 час,като гледам телевизия през това време.Хубавото е,че със захлаждане на времето и по-малко се потя,че иначе бяха реки от пот.Стягането на краката и дупето при мен е факт,чувах мнения че не е добре да се тренира всеки ден,но аз за сега мисля да си продължавам така.Успех ти пожелавам и никакво отказване,воля и инат му е майката,аз имам в повечко от второто Laughing

# 213
Пак съм аз момичета,ама ще ме търпите Laughing
Включвам се с данни от контролното ми теглене,понеже вече съм си в къщи,петък е WinkКантара закова 56,доволна съм,макар че имам +200гр.,ама кой ти гледа такива нищожни повишения,то и не го смятам даже за такова.Пък и понеже тренирам и мускулите ми започнаха да тежат hahaha.Мерките са без промяна.Това,което ще ме радва истински е,да изляза от зимния сезон не повече от 57кг.,ама едва ли.Та това е от мен,фаст-5 работи перфектно,няма да спра да го повтарям.Единствения режим,при който ядеш каквото и колкото си поискаш в прозорец,наслаждаваш се на вечеря със семейството си,не се лишаваш от излизане и хапване и сръбване с приятели и не броиш всяка хапка.Съжалявам само за едно нещо и то е,че не съм открила по-рано интервалното и теб Ели Hug,а и всички вас момичета  bouquet

# 214
  • Габрово
Аз,че изчезнах,изчезнах за цял ден,ами Вие къде сте?
Елди,честито,да свикваш бързо.Аз също мога да подкарам вело-то,че тука има и прашасва в килера,но няма къде да го сложа.Не може да им го тръсна насред луксозния хол и да карам и гледам тв,а в моята стая нямам тв.Пък и ми е неудобно да им го поискам.Май си намирам оправдания hahahaче ме мързи,нали?
Мамамиши,радвам се с теб newsm10
А аз няма да казвам колко съм качила- тайна #Crazyсвят ми се зави -кантара е повреден/то така ми се иска/ eatолях се,а сега кантара е виновен.Да се оправдая за великото плюскане и днес -голям стрес,ама ще трябва да се овладява ,че от него се напълнява. hahahaизбива ме на рими
Отворих рано,ще затворя късно,после ще  ви се оплача и ще си поплача,абе ....като беше малка ,малката ми дъщеря-преди 10-12 години каза веднъж на кака си-"не ядосвай мама,че е в истерическа"аз я поправих,а кака и каза"не,не точно така -мама е в истерическа ,не в критическа"'та какво да се прави от дългия пубертет,влязох направо в истерическа,която не ме пуска вече десетина и повече години Joy
Но наистина се чуствам потисната и уморена,и все ме избива на глад и рев.
 HugПродължавам с нережимното хранене във френския прозорец и Ви търся,да споделите вашите менюта и резултати

# 215
ох, Илианче, аз винаги съм насреща , щом трябва да се оплаквам.Мъчих няколко дена моно , без ефект , то хем го мъчех , хем бях с главоболие. Пък като ми просветна снощи  , като подбарах манджата - ела да видиш велико ядене. Тая вечер същата работа - печено пиле , пушено сирене , препечен хляб , шопска салата  , круши  , руло Севън дейс.Просто нямам спиране. Обаче ядох , без да ми  е вкусно , не знам дали ме разбираш , забравих да купя масло  и си умрях от яд като се прибрах. Мързеше ме да се връщам  , утре  обаче ще поправя тази грешка.

Чакай да си допиша  , че ти  изчезна много скоростно.
Сега ми  е тежко  и много ми се приспа  , че последните нощи не съм спала заради главоболието, та съм в леглото  и аха -аха , нали се сещате? И друго да се оплача - от другата седмица ми започва ада в службата , та направо не ми се мисли....Давайте сега вие .

Уайти , мило , пиши нещо  , недей да  мълчиш . Намръзнах се днес,  затова се напарих в банята хубавичко , и ефекта  е  приспивен .

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 20:01 от котана-глезана

# 216
  • Габрово
Котанке,не изчезвам,а интернетът ми се губи.Дано тази нощ си поспиш добре и утре да си свежа и с нови сили към фастенето.Уаити,видяхте на балкона,ама  ти забегна без да кажеш нищо.Аз си седя самичка и си хрупам салатка ,и си пийвам едно питие като същ алкохолик Blushама ....самота и скука това правят.

# 217
Привет!

Елди, честита нова придобивка! Много минуси и стегнато тяло да ти донесе!  Hug

Да споделя и аз - днес 7 часа по магазини с роднини... нямам думи просто. Беше забавно, но много уморително. А яденето в ненормални количества: таратор, пиле на грил, зелен фасул плакия, хляб, сладолед, сандвич от КФС+мохито (безалкохолно Wink ), филия с лютеница и сирене+ 1 пакет солети+ кола за затваряне.... Резултати като до момента.... в застой, но ям каквото си поискам  Twisted Evil - гот.

Или-ана, това с френския прозорец много ме изкефи  hahaha - да споделя и аз, че тия почивни дни може и моята капандура от 19 на 5, да стане с френски размери 10 на 14 примерно  Joy Нещо ми е едно такова.... съпротивляващо се на правилата.... да видим до къде ще я докарам. Мислех си защо не пробваш Пилатес и ти? - сваляш от нета и ще можеш да го правиш в твоята стая......или йога - за по-добре отпускане и разтоварване на напрежението.... или и 2те ако мислиш, че ти се занимава.... Не може да не помогне!  Пиша по 100 часа поста си, затова ме гледаш на балкона, а мълча като пукал  Wink

Мамамиши - много си права за мускулите - по-добре стегната и набита пред пухкава и тресяща се, нали? Mr. Green Много ти се радвам на упоритостта - уф, дали да не взема да пробвам и аз с вело.... докато си чатя тук  Laughing знам, че няма да стане - шегувам се....

Котанке, кофти, че хапваш без да ти е вкусно - недей така, като ти се хапва - хапвай, ама неща, които да ти носят някаква наслада поне, иначе още по-гузна ще се чувстваш....Аз чакам такъв пристъп на глад, за да жвакам дъвка - да видим дали ще помогне  Thinking И не се настройвай, че почва ада, защото съвсем ще си го предизвикаш сама. Ако ти се оплаква тук - ще поемаме всичко, даже ще окуражаваме. Както е дошло - така и ще мине - споко!

Това е от мен - лека, мека и отслабваща!  Hug

# 218
Минавам да отчета хапването в прозореца:печени чушки с чесън,кебапчета,свинско шишче и бисквити с овесени ядки.
Котани,с моното приключи значи,работата не я мисли,ще се справиш.
Уайти,пак си хапвала разнообразно и интересно,а най-хубавото е че си хапваш и не качваш,нали LaughingИлиянче,ще мине и това HugНакрая всичко ще е наред,ако не е,значи не е края.
Елди,въртиш ли?Няма да се отказваш,с теб съм.Другите се губят,ама и утре е ден.

# 219
  • Габрово
Здравейте!
 Много спите.Аз днес съм сърдита на кантара и не го погледнах даже.Така мисля да му се сърдя няколко дни,докато успея да овладея нещата и после ще се тегля.Ще отчета пораженията и ще се захвана отначало/за кой ли път и не само с диетите ,ами с много неща така-отчитам загубите и пораженията,ставам,изтупвам колената,залепям една усмивка и продължавам напред или почвам отначало-живот,ще го живея да му се невиди/Вчера бях на поетична вълна,днес ще съм на философска май newsm78 така че нищо страшно няма,ще се справя,нали Мамамиши,Асса...и това ще мине.
Приятен ден на всички сънливки! Hug  bouquet

# 220
Здравейте, момичета Hug
Вчера поизчезнах, ама не беше нарочно. Wink Бойлера и кафемашината се наговориха да се развалят в един ден, а тъй като не може и без двете, вчеря цял ден оправяхме кашата. Прибрахме се, тъкмо да вечеряме и да отворя да видя какво си правите и хоп - тока спря ooooh!...е, пуснаха го след около час, ама вече бях гроги и не писах.
То аз и нямам с какво да се похваля в момента...МЦ положението си е в сила, днес съм и с гавоцеп ooooh! и така...
От понеделник съм си пак с вас, на Фаст-5, с хубави, обилни вечери...
Искам да споделя нещо, за всички, на които кантарите варират постоянно, както е и моя Thinking. Сега гледах едно много интересно филмче по ТВ7, за една анорексичка и един дебеланко (179кг.), които трябваше да се подложат на съъответните програми за нормализиране на теглото за всеки от тях. Тя успя за 12 седмици да качи едва 1кг., като порциона й беше 2000ккл. дневно, той свали 6кг. за същите 12 седмици със същите калории. Ето колко е относително всичко newsm78 - и сваленото от него ми се видя малко, и каченото от нея Thinking, обаче филма е на ВВС (доклкото разбрах) и може да се вярва, че е 100% достоверен....освен това, камерата снимаше всяко ядене на двамата, както и директно показанията на кантарите им.
Така, че...не знам как става тая работа с вариращите килограми, но почвам сериозно да се замислям дали домашните кантари са полезно нещо и дали пък не се психираме прекалено Thinking...

Илианке, много ми се иска да има как да се успокоиш Hug  bouquet...Знам, виждам, че ти е трудно (не говоря въобще за килограмите!!!), но живота е шарен - не може все да е трудно и самотно Hug Heart Eyes.
Елди, честито ти вело  bouquet! С кеф да си го караш и ентусиазма да не те напуска! Peace
Миши, все забравям да те поздравя за упоритостта за твоето вело Peace Peace Peace...Браво и честити ти, съвсем заслужени резултати!
Не, че съм изненадана, но е очевидно, че спорта е наистина много важен! Peace
Мма, за бульоните си права, но аз нямам място във фризера по никакъв начин ooooh!. Не разполагам с много място и трябва да слагам продуктите по приоритети, а като се има предвид, че не мога да откажа и от пресно-замразените подправки, месото и рибата, то за друго не ми остава местенце в сегашния ми фризер...
Уити, радвам се много, че ти е харесала супичката Hug.

Ами това е засега, момичета...сигурно нещо съм пропуснала да коментирам, ама не е нарочно...просто днес толкова си мога с това главоболие Tired. Дано поне вие сте добре, да сте забегнали по разходки и затова да ви няма наоколо Wink.
Приятна събота на всички  bouquet

# 221
  Здравейте момичета,
може ли някой по-запознат да ми отговори могат ли да се ядат плодове извън 5 часовия прозорец?  Embarassed

# 222
Добър вечер момичета,днес много пусто тук,дано да си имате приятни съботни занимания WinkПри мен дежурното излизане на кафе сутринта и необичайно готварстване цял следобед.В резултат вечерята ще е агнешки ребра на фурна,картофено пюре,печени чушки,бисквитена торта,сладки топчета от овесени ядки...това май е всичко newsm78Аз вече съм с отворен прозорец,половин диня LaughingНе съм любител на агнешкото,особено пък и мазно,ама моето дете го обожава,цял следобед пита кога щяло да стане.Изобщо сина ми яде всякакво месо и риби,като баща си,а аз не обичам толкова,ама покрай тях хапвам,де ще ида.
Илиянче,дано скоро се успокоиш и да излезеш от дупката,познато ми е.Ели,много се радвам че от понеделник се завръщаш в интервалното и съм сигурна че резултатите ще са хубави,най-малкото защото ще си по-спокойна,а вътрешното състояние е много важно.

# 223
vanche02, здравей. Simple Smile
При нас, плодове няма - 19 часа са на вода, кафе (би тряблаво да е без захар) и чай. После, в рамките на 5 часа ядеш и пиеш каквото и колкото искаш. Peace
Ако ти липсват плодовете през деня, виж режима на Ори Хофмеклер, там хапват плодове през деня и правят една нормална вечеря вечер. Успех. Peace

УОУ...Миши, впечатляващо меню си спретнала Peace Crazy. Много обичам агнешко...хубаво ми напомни, да взема да направя, преди съвсем да му е минал сезона. Hug И аз готвих, ама ми е едно омотано, та направих само донъти, че дъщеря ми отдавна ме врънкаше. За вечеря скара - кюфтета "Стара планина", кърначе "Стара планина" и кебапчета, за които каймата подговям лично, че така ги предпочитаме, спретнах и турски питки, и саатка ще има естествено Wink.
А иначе, благодаря за окуражението - някак ми премина ентусиазма за диети, нищо не свалих, но вече съм уморена...Фаст-5 ме урежда идеално сега, само дано съм успяла да рестартирам изгарянето в последния месец и нещо newsm78 Grinning.

Хубава вечер на всички  bouquet!

# 224
ето ме  и мен , прибрах се  , цял ден хайманосвахме с дъщеря ми  и ММ.Успяхме да си похарчим всички  парички  , дето бяха определени за харчене за дрехи. Ама  то  и хойкането по магазини не било много лесно  , прибрахме се след 18,30 ч.   и  хайде на масата - най-напред сини сливки , после  шкембе -чорба с много люто  и кисело  , пържени картофки  и кебабчета, плечна салата  . Да ми поолекне , че  има и домашна  бисквитена  торта .  Много добре си похапнах , сега  си  почивам , че ми тупкат крачетата . Тук стана изведнъж много студено  , дъжда  е виновен , заваля следобяд. Тва беше лятото момичета  , тъжно ми е  , но  работата  е  ясна. Догодина пак  .

Миши  , да  на 19/5 съм  , полза нямаше  от  моното / моята версия моно  /. Интересно , днес от скитане  не усетих никакъв глад и изкарах   деня ,  без да помисля за храна .

Общи условия

Активация на акаунт