"Дързост и красота"-тема 63: "Моето име е Голямата грешка"

• 37 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Пак съм пропуснала голяма трагикомедия. Този въпрос на Катето " В рая ли съм? " искренно ме разхили, да не би Никито да и е заприличал на дядо боже Joy, може и на  херувимче

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 21:40 от dmaria

# 646
  • somewhere near the sea
Пак съм пропуснала голяма трагикомедия. Този въпрос на Катето " В рая ли съм? " искренно ме разхили, да не би Никито да и е заприличал на дядо боже Joy, може и на  херувимче
Не си далече от истината. Той се беше надвесил над нея, един такъв рошав, отзад му бяха пуснали светлина, която му създаваше нещо като аура

# 647
  • София
Пак съм пропуснала голяма трагикомедия. Този въпрос на Катето " В рая ли съм? " искренно ме разхили, да не би Никито да и е заприличал на дядо боже Joy, може и на  херувимче
Не си далече от истината. Той се беше надвесил над нея, един такъв рошав, отзад му бяха пуснали светлина, която му създаваше нещо като аура
Караш ме да се ядосвам на себе си, че съм пропуснала, това гениално решение на сценаристите.Очевидно грагедията е била огромна, като гледам и НикиТО с тази брошчица, тя е сурно от неговата абитуриентска вечер преди 1345години Laughing. Вие сти по  готини коментаторки от сценаристите.

# 648
  • с/у ОколоМръсТното
аз не мога да разбера, от какво се дразните?
Ми не ми е най-ценното тоз филм. Не съм го гледала от поне 2-3 седмици... Много важно.
Питам един-единствен въпрос и ако някому много му тежи, да не ми отговаря. Все ще се намери човечен индивид, на който няма да му тежи.
Дори не можете да си представите, как изглеждате отстрани, като започнете да се дърляте кат' махленки за този сериал.

Айде чао. До по-добри времена... или до изтерзняване от опианението ДиК Wink

# 649
не мога да разбра защо Ридж се нахвърля така срещу Дона....май е забравил че преди време я нарече неговата нова лоуган

# 650
Я вижте някакъв клип на Ейдриън Франц (Амбър)

http://www.youtube.com/watch?v=fnq1txzCEeM

# 651
А аз сериозно питах за Шийла преди време, че ми е интерсно какво стана с нея? И сега пак бих попитала дали ще се весне пак ... да по-разчисти тоз оня. "Безвредна" е - жертвите и после така и така си възкръсват отново hahaha и  Тейлър и Ридж - (шегичка, да не се впрегне някой). Дори не съм сигурна не умря ли по едно време и самата Шийла?  
А също и за детето й знае ли се нещо ново - сега или в бъдещето?

След ДиК, Шийла се пренесе в сериала-сестра "Младите и неспокойните", където постоя известно време и накрая я убиха. Преди време се говореше за евентуално нейно завръщане в ДиК, но това си останаха само слухове.
А иначе за двете й деца май нищо повече не се споменава никъде- нито за дъщерята от Джеймс, нито за сина от Масимо.

# 652
Имам предчуствие, че ще ги върнат, ако не Шийла - поне децата й занапред. Особено момичето на Джеймс, което ми се видя свястно, проблемът тогава бе Шийла, доколкото си спомням провала му при Форестър. И може и да я "свържат" пак с Рик някой ден (поне му е връстница) и да я конфронтират с Амбър например  newsm78

О, Ерика (Мери) съвсем не беше връстница на Рик. Тя беше още бебе, когато той се обвърза с Амбър за първи път. Дори по едно време Амбър й беше детегледачка и на нея. После обаче няколко години не я даваха и изведнъж се появи около 20-годишна, почти догонваща Рик и Амбър по възраст. Joy

# 653
Започна да ми става интересно  Crazy Защо така живо се интересува Шани от смъртта на Фийби?  Thinking Някакъв преломен момент в сериала ли е?  newsm78 Или като умре "Фибката", ще питаме за Бет  ooooh!

# 654
На Шийла последното й появяване в Д&К беше през 2003 и надали ще се появява пак. Като самата тя е била във филма от 1992 до 1998 без прекъсване след това се завръща през 2002, когато уж застрелва Тейлър и пак през 2003 когато отвлича Ридж в Южна Америка.
В The Young and the Restless Шийла се появява през 1990 като остава само две години до 1992, появява се от декември 1994 до март 1995 когато уж и там убива Джак Абът, следващите й появявания са през 1999 като преследва Лорън. Голямото завръщане на Шийла се състои през март 2005 година като остава в сериала чак до ноември 2006,тогава избягва от затвора и си прави пластична операция да прилича на Филиз Нюман.......но я разконспирират бързо е застреляна през февруари 2007 (В този период ролята се изпълнява от Мишел Станфорд декември 2006-февруари 2007).
 Шийла се появява като дух на Лорън през: Май 2007 и декември 2008
През април 2010 се оказва, че Шийла има сестра, на име Сара която идва в Дженоа Сити, прависи операция и изглежда като Лорън.......и Сара е убита на 4 юни 2010.

С това нещо се слага край на тая история.
Иначе актрисата Кимбърлин Браун сега ще се появява в All My Children, като ще поема ролята на адвокат Джейкинс ( преди изпълнявана от Ребека Нейтън 2007-2010)

Надявам се да съм била полезна  Flutter

# 655
На Шийла последното й появяване в Д&К беше през 2003 и надали ще се появява пак. Като самата тя е била във филма от 1992 до 1998 без прекъсване след това се завръща през 2002, когато уж застрелва Тейлър и пак през 2003 когато отвлича Ридж в Южна Америка.
В The Young and the Restless Шийла се появява през 1990 като остава само две години до 1992, появява се от декември 1994 до март 1995 когато уж и там убива Джак Абът, следващите й появявания са през 1999 като преследва Лорън. Голямото завръщане на Шийла се състои през март 2005 година като остава в сериала чак до ноември 2006,тогава избягва от затвора и си прави пластична операция да прилича на Филиз Нюман.......но я разконспирират бързо е застреляна през февруари 2007 (В този период ролята се изпълнява от Мишел Станфорд декември 2006-февруари 2007).
 Шийла се появява като дух на Лорън през: Май 2007 и декември 2008
През април 2010 се оказва, че Шийла има сестра, на име Сара която идва в Дженоа Сити, прависи операция и изглежда като Лорън.......и Сара е убита на 4 юни 2010.

С това нещо се слага край на тая история.
Иначе актрисата Кимбърлин Браун сега ще се появява в All My Children, като ще поема ролята на адвокат Джейкинс ( преди изпълнявана от Ребека Нейтън 2007-2010)

Надявам се да съм била полезна  Flutter

Добра есенция на появите на Шийла!
Аз лично и преди съм споделял, че много бих желал Шийла да се завърне в ДиК. Макар и психопатка, тя си беше уникален персонаж и сюжетите покрай нея винаги бяха интересни. Честно казано, последния сюжет с нея в ДиК така и не успях да го гледам, защото тогава бях на училище, а сюжета беше само от няколко епизода. И всъщност така и не разбрах какво точно направиха с детето от Масимо, тъй като не помня той да си го е взимал да си го отглежда. newsm78 Бива ли такова нещо- син му е детето, а на Ники и Ридж им е братче... Къде ли са го зарязали...
И като споменах Масимо- спомняте ли си как навремето той се появи някакъв такъв самотен, без деца, което беше повод постоянно да недоволства от живота, и от това, че никой няма да продължи рода му. Скоро след това обаче се оказа, че Ридж му е син, после се появи и Ник, а най-накрая изскочи и бебето от Шийла- като всичките деца бяха създадени само от по една нощ с майката. Joy

# 656
Масимо - многодетният баща  Peace Жалко,че го разкараха от сериала и няма да може да се порадва на синовете си. Но знае ли човек  Wink

# 657
  • с/у ОколоМръсТното
та коя е тази...
че също живо ме интересува?

# 658
Ти гледаш много напред в бъдещето, още не са излъчвани серии с нея  Mr. Green

Та въпроса ти е "Кога ще се появи или кога ще умре?"  Crazy

# 659
  • с/у ОколоМръсТното
Dream Team жалко, че се пишеш фен...
Тази си изпя своята песен.
Успешно предаде щефетата на следващата.