? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 031
  • 836
  •   1
Отговори
Момичета, заповядайте в новата ни тема. И тук се извинявам, че не мога да я оформя, но нямам възможност в момента.

Тема 7
TEMA 6
TEMA 5
TEMA 4
TEMA 3
TEMA 2
TEMA 1

P.S. Всички линкове, които са информация, ще може да откриете в старата тема. Още веднъж се извинявам Blush

# 1
  • област Варна
Аз докато се изкажа в старата и то....   bouquet

# 2
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
че кога успяхме да ги навъртим 50стр.То тея дни нещо скука но ще го компенсираме.

# 3
Когато е много дълга колоната на светофар и не се вижда маркировката, и съм от друго населено място, няма как да знам, че платното е за на ляво или дясно,а не направо, ако този пред мен не е подал мигач.

# 4
  bouquet
Аз имах един период в който мигачите ми отказваха и докато ми ги оправят беше някакъв ад. Не разбирам тези които не ги използват,явно си мислят че са сами на пътя.

# 5
  • при него
Да ни е честита новата тема!
Диди  Hug
На всички - Безаварийно шофиране!
ДАВАЙТЕ МИГАЧИ! КАРАЙТЕ НА КЪСИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ДЕНОНОщИЕ! и моля СЛОЖЕТЕ ЗИМНИТЕ ГУМИ!

от онзи ден вече имам пакет с морска сол в багажника, струва само 50 стотинки, но ще ме измъкне ако някъде се заледя  Grinning

# 6
  • о`майна лунна нощ е
Да се отъркалям и аз тук.
Леко и безаварийно в новата тема.

Нашата кола от две седмици е със зимните патъци и не ме е страх от падането на снега, дето всяка година ни изненадва.
За мигачите .... тук замълчавам и свеждам глава. Винаги, винаги давам, независимо има или не участник в движението, който да ги регистрира. Но ... откакто лостът на мигачите е прецакан, ми е голяма мъка и признавам - на десен завой, ако няма кола около мен си спестявам мигача, а не бива  Sad. Скоро ще има парички и отивам да го оправя. Страшно ми е смърцафърцано /по Споделете/ от това.

# 7
Poly. в закона си пише кратко, точно и ясно (перефразирам по памет) - при извършване на маневра (потегляне, преминаване в друга лента или напускане на текущата и всякакво по-голямо отклонение) водача е длъжен да подаде своевременен светлинен сигнал.

Приемам, че е така, да като се престроявам  от средна в лява лента подавам сигнал, но когато стоя в колоната за наляво, не виждам смисъла да ми цъка.  Говоря за примери като бул. България, Сливница, Константин Величков, Ситняково и подобни с отделен светофар и лента.

# 8
Навик са ми и светлините,и мигачите, и колана. Никой да няма на пътя пак давам мигач.

# 9
# 10
Явно доста съм изпуснала, че чак на втората пропусната  тема се включвам.  ooooh!

..., но когато стоя в колоната за наляво, не виждам смисъла да ми цъка.  Говоря за примери като бул. България, Сливница, Константин Величков, Ситняково и подобни с отделен светофар и лента.

Цъка ми и на България, и на паркинга на суперите, и въобще когато ще променям посоката си на движение.

# 11
Запис, нищо че напоследък си гледам колата в гаража и съм съботно-неделен шоФер  Flutter Crossing Arms

Диди, мерси за темата  bouquet

# 12
# 13
  • Бургас
Хайде и аз да се запиша да ви следя. Hug
Леко и безаварийно шофиране дами!

# 14
Poly. в закона си пише кратко, точно и ясно (перефразирам по памет) - при извършване на маневра (потегляне, преминаване в друга лента или напускане на текущата и всякакво по-голямо отклонение) водача е длъжен да подаде своевременен светлинен сигнал.

Приемам, че е така, да като се престроявам  от средна в лява лента подавам сигнал, но когато стоя в колоната за наляво, не виждам смисъла да ми цъка.  Говоря за примери като бул. България, Сливница, Константин Величков, Ситняково и подобни с отделен светофар и лента.

А, точно на България като се включва някой на ляво ми е любимо да не дава мигач.То принципно, за излаз на България от Т.Каблешков например всички се опитват да правят ляв завой без мигач, даже често и тези, които са заели крайна дясна лента, която е само за на дясно-и те ляв завой правят.И ти се озоваваш приклещен в средната лента за направо, и никой не се сеща един мигач да пусне даже.Та на това прекрасно място-няма лента само за на ляво, както и на по-следващия светофар.Там пък, на Луи Айиер има само по една лента и няма светофар даже.Това означава, че ако не си дал мигач-си за направо.Да, ама не-половината завиват и те изненадват. Crazy

На паркинга на Билла е повече от задължително.Три пъти се удрят заради това, а хората са разграфили даже, ленти има, знаци, всичко-един мигач подай само... CrazyИли масово се запушват муцуна в муцуна на колата, защото и двамата не са си дали мигачи и никой ен знае другия на къде ще кара.И си махат от вътре с ръце, хахахаха-единя маха на ляво, другия на дясно, голям смях.Имат мигачи, ама с ръце си махат и сочат на къде са. Crazy

Имам въпрос.В багажника имам два триъгълника.Понеже аварирах вече, та ползвам и ги разгледах по-обстойно.Един е за поставяне на улицата, има си метална подпора.Него използвах.Другия обаче няма нищо, предполагам е за окачане на самия багажник.Обаче никъде не намерих как точно да го закача, може би има чалъм?Споделете за вашите триъгълници плз.

Общи условия

Активация на акаунт