"Дързост и красота"-тема 63: "Моето име е Голямата грешка"

• 37 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Dream Team жалко, че се пишеш фен...
Тази си изпя своята песен.
Успешно предаде щефетата на следващата.

Ако всички фенове сте такива...  ooooh!

Не съм фен  на Бет лоуган  Peace Никога не ми е била приятна, както и всички от семейството й. Та в колко серии участва въпросната?

Робин Райкър беше първата, тази е втората, участвала през 1987 год, следват Марла Адамс и Робин Райкър. Та какво по-точно те интересува или ти като ветеран знаеш по-добре от нас  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 17:26 от Dream Team

# 661
Та въпроса ти е "Кога ще се появи или кога ще умре?"  Crazy

rotfImbo rotfImao newsm62

И аз не разбрах точно какъв е въпросът  Thinking
После пак ще кажат, че не сме човечни и не отговаряме  Crossing Arms

# 662
та коя е тази...
че също живо ме интересува?

Аз лично не знам коя е тази  Crazy Crazy май не е от Д&К

# 663
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ам сИга де .. Mr. Green..Коейййй е туй нЯщо!!!!! Аз съм 2-годишна ''ветеранка'' пък не се сЯщам... Joy..Некои други ''ветеранки'' дъл'ш сетят... hahaha.И вместо тъпи въпроси, да дадат един умен отговор......дали,дали...ама едва ли!? rotfImao rotfImbo

# 664
"Тъп въпрос" и дежурната реплика на тъпото парче.  Щото тъпи въпроси НЯМА. Има тъпи и неадекватни отговори. Това са ме учили висшите управленски кадри, и им вервам, напълно и безрезервно.  Hug
Ама кво ли ви разправям тука.. 

Пп. anastasja, мерси.   bouquet
Мерси и на Марсито, заради чиийто включвания се включвам и аз, когато изпусна събитията.   bouquet

# 665
 Joy Joy Joy

Някой ще се осмели ли да разясни коя е тази?  newsm78  Mr. Green И ако не е от ДиК, какво общо има с темата?  Thinking

# 666
Странно, но отрицателната Шийла май е интересна и желана от доста хора в темата ДиК.
След последните обяснения  на Георги разбирам защо и при мен са така неопределени спомените за това трето дете на Масимо. Щом в тогавашните епизоди то се е появило внезапно и е изчезнало пак така набързо... останало е неизяснено за всички. И аз тогава като Георги почти не гледах сериала ... ясно защо не помня нищо за него.
Тези сценаристи май вече не ни четат темата  newsm78  щом с оглед на интереса още не са  вкарали Шийла и фамилия обратно в ДиК  Joy
Аз продължавам да вярвам, че те всичките ще се появят. Сега сигурно обеднелият Масимо и Шийла са се намерили и се гушкат на някой остров и си гледат детенцето. И чакат подходящия момент да се появят. Не може едно братче на Ридж и Ник да остане не използвано за бъдещите серии  Naughty Е ако не ние - то нашите деца ще го гледат  Joy

И последно тази неизвестната на снимката от Шани сега Бет ли е или не е Бет?
Или това е отговора на Шани на поста на Дрийм ("защо така живо се интересува Шани от смъртта на Фийби?  Thinking Някакъв преломен момент в сериала ли е? Или като умре "Фибката", ще питаме за Бет"  )
Е ето и ние вече питаме за Бет  hahaha
А иначе бъдещето нещастие с Фийби всякак е преломен момент за доста от главните герои... И ако човек рядко гледа, може да иска поне това да не изпусне.

Пп. anastasja, мерси.     bouquet Мерси и на Марсито, заради чиийто включвания се включвам и аз, когато изпусна събитията.      bouquet
Цвете си и сигурно затова раздаваш толкова цветя   Joy  А не трябваше ли СЕГА и за мен    bouquet newsm78

Л Е К А !

# 667
Ужасно е, че някои хора влизат в темата от дъжд на вятър само да създават дрязги, но ...  Confused Татти гледа, надявам се.

СуперГеорги, съгласна съм с поста ти - на Шийла сюжетите винаги са били интересни, макар че беше психопат  Crazy Ако я връщат, дано й измислят също толкова интригуващи случки, както преди  Crazy

# 668
  • somewhere near the sea

Всички са около леглото на Кейти. Тя се чувства по-различно. Треската си е отишла. Прегръщат се развълнувано.

Стефани идва и намира Стефи. Казва ѝ шеговито, че по телефона звучи точно като баща си. Моичето споделя, че бизнесът ѝ харесва.
Пам се появява, докато Маркъс работи. Той я пита дали има съобщения за него. Пам сухо отговаря, че не му е секретарка.
Бриджит обяснява, че от Стокхолм са ѝ съобщили за ново, експериментално лечение.
Стефи пита баба си за Дона. „Работата не е нейното форте(сила)” – казва Стефани кратко. Стефи я информира, че лелите и чичо ѝ се опитват да направят бунт. Баба ѝ я съветва да стои настрана, но Стефи не е съгласна.

Дона отива да види Маркъс. Той веднага ѝ разказва за настроенията в семейството срещу нея. Искало му се е да им каже, че неин  син.
Брук съобщава на Стефани, че Кейти е по-добре.
Дона препоръчва на Маркъс да се опознае по-добре с Ерик, но той не знае как да стане. Тя му подсказва да се сближи със Стефи.
Пам прави негативни коментари за Маркъс пред Стефи и това я дразни, пита я защо толкова не може да го понася. Пам отговаря, че се чуди как е назначен без да е проверен. „Ами питай го” – стросва ѝ се Стефи. Но Пам я убеждава да потърси информация за него.

Стефани  показва подкрепа на Брук за случилото се с Кейти, дори се прегръщат.
Бриджит и Ник си казват, че се обичат. Тя го прегръща.

През рамото ѝ той гледа към леглото на Кейт.(както винаги прави, когато е с Бриджит)

# 669
Горката Бриджит! Така да не и върви. Да съживиш съперницата си леля!
Аз май не разбрах добре - Кейти от "любовта" на Ник ли ще оживее или от новия метод на Бриджит или и от двете?

Ужасно е, че някои хора влизат в темата от дъжд на вятър само да създават дрязги, но ...  Confused
Търпение му е майката. Че то за да стане един конфликт са необходими две страни (както и при разводите или в ДиК). Ето няма да има Брук проблеми, ако нямаше антиБрук пресонажи. Така, че както ти казаха мъдро -  като те дразнят "Ами,пропускай ги!Лесно е!" и ще има мир.

Аз и днес няма да гледам...то не че става нещо интересно...ПиснА ми от сълзи лоугънови...!    Mr. Green Да се оправя КейтитУ и да сменят малко сюжета,че .....   
Защо? Интресно си е. И всички са днес там и Форестърови и Лоъгънови и Маронетата. И смърт предстоеше и внезапно излекуване дойде и дай боже да се оправя по-бързо и "изневяра" (Ник) имаше и нова любов Форестър-Лоугън се заформя със Стефи и тн. Та не е добре така да "стачкуваш" - пристрастна си май.  И тук търпение му е майката и  бъди по-милостива. Ето каменното Стефкино сърце се разтопи и тя изрази днес съчуствие на Брук и фамилия Лоугън. Ами като Тейлър-Джак-Стефка и сие имаха здравословни проблеми, ние си гледахме и гък не казахме, че ни писва от сълзите им  Naughty

# 670
Аз и днес няма да гледам...то не че става нещо интересно...ПиснА ми от сълзи лоугънови...!    Mr. Green Да се оправя КейтитУ и да сменят малко сюжета,че .....  
Защо? Интресно си е. И всички са днес там и Форестърови и Лоъгънови и Маронетата. И смърт предстоеше и внезапно излекуване дойде и дай боже да се оправя по-бързо и "изневяра" (Ник) имаше и нова любов Форестър-Лоугън се заформя със Стефи и тн. Та не е добре така да "стачкуваш" - пристрастна си май.  И тук търпение му е майката и  бъди по-милостива. Ето каменното Стефкино сърце се разтопи и тя изрази днес съчуствие на Брук и фамилия Лоугън. Ами като Тейлър-Джак-Стефка и сие имаха здравословни проблеми, ние си гледахме и гък не казахме, че ни писва от сълзите им  Naughty

Е,кое му е интересното?  newsm78
КейтитУ ту шъ умира,ту не й се мре...Другите Лоугън ред сълзи,ред сополи...
На който му е интересна тая плява,да гледа...аз си намерих по-интрестинг занимания!  Peace
А това ,че сте гледАли сагата с Джак ,си е ваш избор...не помня да сме карали някого насила да гледа!  Mr. Green

Ай дано утре има нещо по -вълнуващо от "умирающата!"  Laughing

# 671
Е,кое му е интересното?  ...КейтитУ ту шъ умира,ту не й се мре...Другите Лоугън ред сълзи,ред сополи...
Ай дано утре има нещо по -вълнуващо от "умирающата!"  Laughing
Ама точно. Определено не и се "мре" на Кейти. И да възкръснеш от любов си е чудо! И след тарансплантация и казват и бебе имало заченато дори - супер сензация! Дай боже да са така всички трасплантирани  hahaha

# 672
Сега, душко, по-леко с менторския тон и наставленията, не се чувствай длъжна да отговаряш на всеки пост с поучителни думи, не се хАби толкоз, пък ние няма да ти се сърдим  Naughty

И на мен последните серии никак не ми се нравят и не са ми интересни, надявам се скоро да се премести фокуса от онази пародия на семейство Логанови  Crossing Arms

# 673
Сега, душко, по-леко с менторския тон и наставленията, не се чувствай длъжна да отговаряш на всеки пост с поучителни думи, не се хАби толкоз, пък ние няма да ти се сърдим  Naughty
И на мен последните серии никак не ми се нравят и не са ми интересни, надявам се скоро да се премести фокуса от онази пародия на семейство Лоуганови  Crossing Arms
Е това се казва мил и нежен пост Hug За пример си на Тейлърки Naughty Дали да не взема да се прекръстя, че това мило обръщение взе да ми харесва. Затова на тези ти мирни думи и гък повече няма да кажа. И щом няма и да се сърдите ... може и да не се  "хабя" следобяда да отговарям hahaha на хората.
И без това няма много остри сблъсъци в ДиК в момента за обсъждане -  само прегръдки: Кейти се оправя слава богу след като се прегръщаха с Ник. Брук и Стефка се "прегръщат". И Ник и Бриджит и те уж hahaha  Стефи и Маркъс са на път. Мир в ДиК и в темата какво повече му трябва на човек.

# 674
  • somewhere near the sea
Горката Бриджит! Така да не и върви. Да съживиш съперницата си леля!
Аз май не разбрах добре - Кейти от "любовта" на Ник ли ще оживее или от новия метод на Бриджит или и от двете?
От вчера си мисля какво ще да е това чудотворно "лечение". Слагам думата в кавички, защото тя предполага известен период от време, прекарано в болнична обстановка. А при лечението на Бриджит има чудо- както изстиваше и й се губеше пулса, изведнъж отвори щастливи очи. Shocked И то - у дома.
Брех да се не види и лечението! Naughty Доктор Куин ряпа да яде. Тя така с голи ръце трансплантираше ретини, бъбреци, лекуваше рак...
И все пак явно от него оздравя, защото ако човек разчита на Ничовата любов.... Sick ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт