"Дързост и красота"-тема 63: "Моето име е Голямата грешка"

• 37 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Странно,как откровени обиди от потребител към потребители(''кухавела'',''тъпо парче'') се пропускат от Модераторите
По  темата....От 10 серии насам днес видяхме нещо стойностно.....Стефани искрено прегърна Брук,защото знае какво е да има смъртно болен в семейството...Преживяла  го е.......Дано и се признае.... Praynig

# 676
Та, както са ти казали мъдро, СЕГА, по-леко с менторския тон. Знам, че те кефят скандалите и дрязгите, но на други не ни харесва такава атмосфера в темата. Не се чувствай длъжна да се обаждаш с менторски тон, мнението ти не ме вълнува.
А тези епизоди, които сега ги дават при вас, с драмите Лоугънови ... с мноого голямо нетърпение ги дочаках да свършат. Пълнеж на екранно време и скука  Tired

# 677
ееее не Laughing Laughing
оп, здравейте първо исках да кажа  Laughing
та по темата нямам търпение да се изкажа-Бриджитката ....просто нямам думи
явно момичето е четири пъти доцент за крехката си възраст  newsm78 Crazy
радвам се за Кейтито, но лечителските способности на Бриджит вече минаха всякакви граници
тя едно време беше такъв факир и в трансплантациите на яйцеклетки  Mr. Green
а новото Стефи и кака Донка са си лика прилика-в главите са като...като да не кажа кон, но кобилки също върши работа  #Crazy

# 678
Марси, извинявай!

Днес, не само че не издържах да гледам серията, но и твоите червени буквички прескочих!  Просто нямам нерви за простотиите лоугънови. То тва умиране няма край..............................

Хиляди извинения, обаче нещо не ми е ясно - това дете на Масимо и Шийла от кога е - от миналото или от бъдещето?!? Ако е от миналото - посипвам си главата с пепел и сама се  #2gunfire

# 679
Марси, извинявай!

Днес, не само че не издържах да гледам серията, но и твоите червени буквички прескочих!  Просто нямам нерви за простотиите лоугънови. То тва умиране няма край..............................

Хиляди извинения, обаче нещо не ми е ясно - това дете на Масимо и Шийла от кога е - от миналото или от бъдещето?!? Ако е от миналото - посипвам си главата с пепел и сама се  #2gunfire

Посипвай, посипвай  Crazy

Шийла нали съблазни Масимо, правиха секс и резултатът е - брукиният - бебе  Mr. Green

Показаха го един път, когато Шийла запали леярната и повече нищо не споменаха за това дете. Дори си мисля,че беше момиче  Thinking, а не момче

# 680
Горката Бриджит! Така да не и върви. Да съживиш съперницата си леля!
Аз май не разбрах добре - Кейти от "любовта" на Ник ли ще оживее или от новия метод на Бриджит или и от двете?
От вчера си мисля какво ще да е това чудотворно "лечение". Слагам думата в кавички, защото тя предполага известен период от време, прекарано в болнична обстановка. А при лечението на Бриджит има чудо- както изстиваше и й се губеше пулса, изведнъж отвори щастливи очи. Shocked И то - у дома.
Марси,уж гледаш филма...    Mr. Green
Не разбра ли вече ,че сестри Лоугън /звучи като циркова трупа...    Joy   / са всестранно развити личности! Peace
Баба брук беше лаборантка в болница,после химична такава,после модел,после оглави мултикомпания...Буля Донка от сервитьорка пък направо се издигна до директор...    Joy
Та защо щерката брукина да не е наследила нещо от "гениалността " на мама...хората учат с години за ЕДНА специалност,пък тя разбира от все медицина...  Joy  Joy

# 681
  • somewhere near the sea

Ник сяда до леглото на Кейти и тя му признава, че  го обича. Той изглежда изненадан, но тя допълва, че е по-добре да я изслуша. Това е начинът, по който се чувства. Нещо става между тях, нека бъдат честни. Имат чувства един към друг и животът е твърде кратък, за да ги крият.
Брук казва на Маркъс, че го приветства в семейството, но той е объркан и не може да асимилира всичко това. Брук съветва сестра си да каже на Ерик, защото той цени преди всичко честността, точно това го е привлякло у Дона. (дръжте ме, да не падна )Но знае, че е един от Лоуган и трябва да си мълчи. Дона започва, че не може да лъже Ерик… EmbarassedВ този момент той влиза и я пита какво трябва да му каже.
Във „Форестър” Фелиша казва на Стефи и Ридж, че само защото не са го открили не означава, че Дона не крие нещо. Той е особно разгневен, че Дона е наела Маркъс, без да го пита.
Бриджит хвали Кейти, че се оправя, но също се шегува, че Ник ѝ е оказал благотворно влияние. „Благодаря ти, че ни остави да бъдем заедно”- сконфузено казва Кейти.

Дона дава неубедително обяснение, че уж е искала да похвали Маркъс пред него.(тя не лъже, просто спестява истината) Ерик пита  младежа за мнението му за моделите на статива. Той е хванат неподготвен и признава, че не разбира нищо от мода. Ерик вметва, че вероятно се интересува от момичета, а моделът е за млади клиентки.
Стефи търси в интернет, но не може да намери нищо съществено за Маркъс. Тримата мислят, че има нещо между него и  Дона и се заричат да разберат какво е то.
Ник донася Джак да „каже” лека нощ.  Бриджит взема детето, слага го при Кейти в леглото. Кейти го нарича ангелче. Но нарича ангел и Бриджит, продължава, че на никого няма да прости ако я види наранена. (ооох, ох тия Лоуган ooooh!)

Брук се оплаква на Ридж колко трудни са били последните дни. Моли го да не се занимава с Дона, нека ѝ даде шанс. Той обещава, че всички тези неща с Дона, баща му няма да разрушат чувствата им. Целуват се.
Ерик успокоява Маркъс, че понякога това да не си изкушен от модата помага. Дона е доволна, че Ерик е впечатлен от сина ѝ.

Торн казва на Фелиша, че  не разбира. Тя взема  раницата на Маркъс и предлага да я отворят, за да разберат повече за него. Торн предпочита да не правят нищо. Тя казва, да, тогава само един поглед може да им каже какъв е той. Ако няма нищо там, тогава той ще е на разстояние от техните радари. Ridge я съветва да го направи бързо, тъй като те трябва да  присъстват на една среща. Felicia изважда спортно списание, плеър, слушалки, в портфейла има само  малко пари, банкови карти, касови бележки. Steffy пита: "Не е таен шпионин на Дона, нали?" Felicia признава, че не са намерили нищо, но  все още мисли, че Дона  крие нещо ... ...
Когато останалите напускат, Steffy започва поставянето на съдържанието назад и установява, че има друг джоб на чантата. Тя изважда свидетелството за раждане и е шокирана да види името на Дона, като майка, същата дата на раждане,както е по неговата лична карта. Той не е шпионин на Дона, той ѝ е син!
Кейти казва Ник, че  не иска да бъде този човек, който би наранил Бриджит. Ако я нарани, няма да си го прости. Тя го пита дали  обича Бриджит и той признава: „да”. Тя казва, че не иска да я предаде. „Ти не си я предала”-успокоява я Ник. „Знам, но ако мина границата, много хора ще бъдат наранени”. Не иска Бриджит да съжалява, че я е довела в къщи и се грижи за нея. "Лоялността ми към нея ще затъмни всичко останало." Тя не бива да знае за това.

Ник целува ръката ѝ в знак на благоговение и тъжно излиза.

Steffy разглежда акта за раждане  шокирана, когато Маркъс внезапно влиза в стаята и иска да знае какво прави с неговите неща. Steffy го пита дали Donna Логан му е майка. Маркъс се гневи на Steffy за това, че бърка в нещата му и допълва, че не ѝ влиза в работата. Steffy е съгласна с Маркъс, че е погрешно да го прави и се извинява  за това. Той иска да знае защо го е направила. Steffy се опитва да обясни, че иска да знае повече за него, защото всички в компанията се чудят  защото  е бил нает във Forrester след като няма опит или знания за модната индустрия и не е имало  проверка за него.
Steffy иска да знае защо фактът, че Дона е майка на Маркъс се пази в тайна. Маркъс е ядосан за начина, по който Steffy и нейното семейство се отнасят към Дона и  смята, че трябва да ѝ се даде  шанс. Steffy защитава действията на семейството си, като казва, че нейната баба и дядо са иконите на Форестър и когато Ерик се ожени и доведе Дона и се опита да я направи център на компанията, всеки  би имал право да недоволства.  ooooh!
Steffy иска да знае как Маркъс може да бъде син на Дона и защо никой не го е виждал. Маркъс казва на Steffy, че  е бил даден за осиновяване от Дона, защото тя не се е чувствала способна да го отгледа. Маркъс обяснява, че Дона планира да каже на семейството, след като се опознаят първо с него и го харесат, но сега този план няма да работи, тъй като Steffy ще отиде и ще каже на  Ridge всичко за него. Стефи го пита какво го кара да мисли, че ще го издаде. Това изненадва Марк.  Той кани на вечеря Steffy като начин да ѝ каже "благодаря". Тя първоначално отказва, тъй като той е син на Дона, а  тя е дъщерята на Ridge и това няма да допадне на семейството. Маркъс закачливо подсказва, че тъй като Ridge не знае, че той е син на Дона не трябва да е проблем. Steffy е съгласна да помисли за вечеря.

Ник и Джаки обсъждат Кейти. Джаки казва, че  смята, че Кейти е малко меланхолична този ден. Ник отговаря,, че може би е изморена, но Джаки вметва пак, че е сигурна, че Кейти е влюбена в Ник. Heart EyesТой поглежда майка си, но не казва нищо. След малко ѝ припомня, че е започнал отново връзка с Бриджит. Тя му намеква, че ако сърцето му го влече…с прекъснати изречения му дава да разбере, че трябва да следва чувствата си.
Кейти казва на Дона, че счита, че тя поема огромен риск като не казва на Ерик за Марк. Брук е на същото мнение, че тази тайна може да ѝ донесе неприятности. Дона приема, че Брук е права. За себе си Брук също счита, че е в неловко положение заради връзката ѝ с Ридж. 
Кейти признава на сестрите си, че в момента мисли непрекъснато за майка им.

Дона иска да знае защо Кейти е започнала да мисли за майка им и се пита дали  не се е чула с нея напоследък. Кейти смята, че е странно, че никой от тях не се е чувал с майка им в такова трудно време за семейството им. Брук се опитва да обясни, че според баща им, майка им е прекалено объркана, за да направи пътуване от Париж до Лос Анджелис. Дона смята, че майка им е не е млада, за да пътува и им е дала подкрепата си, когато са растяли. Разбира я защо не е дошла на сватбата ѝ, като се има предвед за кого се е омъжила. На Кейти е все още  трудно да повярва, че тя е пропуснала погребението на Сторм. (то и самата тя го пропусна)Кейти казва на двете си сестри, че  се нуждае от нея  в момента. Защо не ѝ праща поне една картичка, с която да покаже, че се разва, че дъщеря ѝ е жива. Що за майка би направила това.
Ник стои извън стаята на Кейти и чува разговора.
Брук и Дона излизат от  стаята на  Кейти. Брук казва на Дона, че иска да вярва, че майка им не е в състояние да дойде при тях, но тя също няма обяснение  за отсъствието ѝ в такъв момент. Тя би отишла при децата си на всяка цена.

Ник убеждава Кейти да се обади на майка си и да я повика. Тя го прави и докато разказва за трансплантацията и се надява, че може би Бет ще дойде там, майка ѝ затваря телефона.

Кейти не може да повярва, че майка ѝ я отхвърли. Ник също е изненадан, прегръща я и я успокоява. Обажда се на пилота Стив и му нарежда да приготви самолета за пътуване. Ник отлита за Париж.

# 682
    Не си спомням да са намеквали какво става с Бет отдавна? Само дето някой бе разказал за заболяването й по-нататък? Интересно защо се се цупи сега на децата си? Дали заради болестта си не помни нищо и е така неадекватна или се сърди на Дона заради сватбата й с любовта на живота й Ерик или на Кейти, че заради нея го няма вече Сторм? Нещо да са казвали и да съм го пропуснала?
    Фелиша я  дават в не съвсем "чисти" ситуации. С това претърсване на чужда раница отново доказа произхода си. Но не владее добре още техниките   "а ла Стефани". Още има да се учи след като не тя, а Стефи откри за Маркъс. Като се махне голямата Стефка след време от ДиК - си мисля дали няма да я заместят донякъде с Фелиша, все намекват колко си приличали и затова и са имали спречквания на младини.

# 683
"Света Бет" липсва от погребението на единствения си син !    Shocked
Също и от "смъртното " ложе на щерка си!
Възможно ли е?    newsm78
След такава проява на "майчина " любов от Бет,ясно е и защо буля дона си е зарязала синчето...и защо брукаситка толкова "много се интересува " от собствените си дяца...    Joy  Joy
То като си нямаш и представа Що е то майчина любов,като как да я проявиш към децата си!    Mr. Green

# 684

Шийла нали съблазни Масимо, правиха секс и резултатът е - брукиният - бебе  Mr. Green

Показаха го един път, когато Шийла запали леярната и повече нищо не споменаха за това дете. Дори си мисля,че беше момиче  Thinking, а не момче

Аз защо си мисля, че детето на Шийла беше от Джеймс newsm78

# 685
Шийла има 2 деца - първото е от Джеймс, второто от Масимо. Дори дъщеря й си беше харесала Рик. Но и тя изчезна точно толкова бързо, колкото и се появи  Mr. Green

Краси, не можем да очакваме да има майчина обич и съчувствие в семейство лоуганови. Каквато майката, такива и дъщерите й. Много противно семейство  Sick А като прибавим и отсъстващия баща Стив става още по-противно  Sick Sick Sick

# 686
Мда, много достоверно обясняват защо сестри Лоугънови имат такова извратено поведение и мислене, далеч извън нормите, с проблемното семейство  Thinking Но пък "гениалните" им възможности на всезнайки и всеможещи просто не знам от къде идват с такова увредено детство и семейна среда  Thinking Това вече не са го доизмислили добре сценаристите. Защото за да си такъв всеможещ и всезнаещ суперталант във всяка сфера - трябва да е дошло от някъде чрез гените + средата. Пък при Лоугънови и двете липсват  ThinkingНо като на филм  Laughing

# 687
Сега, те ти една китка   bouquet
Тая грозотия Кейти ми скина нервите днеска.. и тая истерична дубльорка..  Stop

# 688
   Краси, Дрийм и Тереса, задръжте с критиките за майчината любов на добрата досега Бет. Мисля, че прибързвате с осъждането й без да знаете причината за поведението й.
   Почти съм убедена, че имаше логично обяснение на фактите и то не е в никакъв случай това за което я "плюете". Например имам спомени как някой от нашите съфоромци разказваше за болестта й и причината за смърта, че са я оставили сама без надзор и тя се удавила. Но не помня подробности... май Стефани бе намесена в това. Болестта й бе нещо коварно като Алцхаймер или от този род поради което Бет май нищо не помнеше и децата си дори ... В такъв случай поведението й е оправдано, факта,че не си развълнува за проблемите на децата си - тя може би просто не ги познава дори в това състояние. Предполагам сега Ник ще го изясни в Париж.
   Аз затова и попитах в поста си кое предположение е най-вероятно - и почти залагам на това с болестта. Нека някой от по-знаещите и гледалите напред като Щастлива или Георги да се произнесат и да ни осветлят за Бет та да не я корите "наизуст".

Мерси Минзухар! Определено си заслужавах цветята Laughing а и си ги обичам и без повод ...

Тереса теб не съм те засичала май? Да не си нова? Ако е така - добре дошла  Joy! Ако не е - пак добре дошла, че съм те забравила Simple Smile  Определено си ми позната май? Някой да не се е преименувал?

# 689
Dream Team,  Hug

Благодаря за разясненията, май си спомням за дъщерята от Джеймс и Рик и някакви стаи в мотел ли бяха newsm78
Но за дете от Масимо - нищо няма в главата ми  Crazy

Признавам те за истински фен, който помни всичко    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт