Пневмония

• 1 532
  • 12
  •   1
Отговори
Здарвейте на всички майки,
предполагам,че се е писало по темата,но се надявам да се поднови, тъй като немерих резултати от преди няколко години.
Детето ми,което е вече на 1 год. и 3 месеца се разболиява за 2 път от плевмония и вече изпиваме ужас и страх от най-малката хрема и незнаем как да го пазим и какво да правим. Толкова добре го гледаме. Първият път се разболя през юни и донякъде разбирам защо, патувахме на дълъг път с кола, и явно заради климатика, промените, стреса (за пръв пътува бебчо на такова разтояние и всичко му беше ново включително и хората) имунната му система се е била отслабила най-вероятно. Разболя се след известно време, бяхме 5 дни в интензивно отделение и след това 5 в нормално, всичко бе6е точно бяхме при едни от най-добрите специалисти, модерна техника, добро обслуване, специлаизирана болница само за деца, изписаха го след като беше оздравял, и хоп след 2 месеца започнаха сополки, оше същия ден отидохме на лекар, след изследвания му изписаха антибиотик, а на следващия ден вече се беше влошило положението и ни оставиха в болница пак,но този път не двустранна,а само на едното дробче. А през двната месеца му давахме витамини, храним го с органична храна, все яде плодове, зеленчуци, протеини.
Кажете ми какво да правя, сега е добре,но как да знам,че след месец няма да последва пак също същото, изпитвам страх и ужас, толкова е стресиращо в болницата и ме е страх от хронично увреждане.
Моля помогнете. Сега ни изписаха нещо доста скъпо за имунната система и капки срещу анемия.

Благодаря Ви майки! Тоя кошмар, който изживяхме ние не го пожелавам на никой!

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 15:07 от maria_mihai

# 1
Детето доносено ли се роди?
Ваксинирано ли е скоро, преди да се разболее?
Има ли анемия?

# 2
Не няма анемия, изписаха нещо против анемия, за да не развие. Роди се малко по-рано, тъй като раждах със секциум.
Беше ваксиниран,когато навърши 1 год, да значи бяха минали 2 седмици от ваксината. Защо да не би проблема да е бил във ваксината?

# 3
Ясно.
А понеже се роди по- рано, бяха ли му отложени ваксините или си беше надлежно набоден?

# 4
Защо да не би проблема да е бил във ваксината?
Твърде вероятно от ваксината да се е понижил имунитета на бебето. След МПР - ваксината ние вече 3 пъти за 4 месеца се отчетохме в болница, последният път с пневмония.
Като кихне вече изтръпвам, напълно разбирам притесненията ти.

# 5
Но това е ужастно какво правите? Изписаха ни нещо за имунната система надявам се да помогне. Ваксините сме му ги били всички както на останалите, роди се на 8 вместо на 25. Незнам какво да правя, ще го водя в планината за известно време, да диша чист въздух!

# 6
Детето е супер, всичко ще е наред, цветя и рози!

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 16:25 от Джуличка

# 7
Но това е ужастно какво правите? Изписаха ни нещо за имунната система надявам се да помогне. Ваксините сме му ги били всички както на останалите, роди се на 8 вместо на 25. Незнам какво да правя, ще го водя в планината за известно време, да диша чист въздух!
Надявам се да ви помогне чистият въздух в планината, както и имуностимулаторите, аз за себе си съм решила, че 10 деца да имам още МПР ваксина няма да дам да сложат.

# 8
Към дамата по-горе Джуличка,
нито съм първата нито последната, която слага ваксина на детето си,но аз съм сигурна че има решение за моето дете и все ще го намеря, според думите ви, които са направо ужастни, това за нас е края на света.

Благодаря и на другата дама за подкрепата, предполагам,че ще се обърнем и към специалист хомеопат.

Поздрави, Мария

# 9
Надявам се да ви помогне чистият въздух в планината, както и имуностимулаторите, аз за себе си съм решила, че 10 деца да имам още МПР ваксина няма да дам да сложат.
Чистият въздух ще помогне, мила. И аз до там опрях след дълго боледуване в резултат на поставени ваксини и на двете ми деца.
Обаче и аз тази МПР от всички ваксини ми е най -омразна. Второто дете го спасих от някои отрови наречени ваксини, обаче за първото разсъждавах като теб. Така че не питай старило, а патило. Подробности, ако искаш ще пиша.  
Да ти кажа и още нещо важно - детето си го гледаш прекрасно от всичко описано в първия пост. Просто не "умирай" от невежество.
Не се обиждай на Джуличка, вероятно е огорчена, може би с чувство на вина, че не е знаела по- рано за скритата страна на ваксините  и не иска и на теб това да ти се случи, затова е малко рязка.
За съжаление не ни оставят дечицата да заякнат и ние да се огледаме къде сме в новия свят след раждането и ни набождат децата още слабички и неукрепнали.
Евала на японците!  Sunglasses

# 10
Дали е от ваксина или не, остава само в сферата на преположенията.
Пробвайте наистина с хомеопатия /при класически хомеопат/, не се шашкайте при всеки сопол, ако можете лекувайте го без антибиотици и др. традиционни лекарства и дано сам започне да се справя с болестите.  Peace

# 11
И ако се храни добре и хапва и плодове, не се заблуждавайте, че изкуствените витамини ще ви помогнат. първо алергизират, второ  отнемат част от калция, за да се усвоят от организма, трето - възможно е в по-късна възраст по зъбите на детето да избият бели петна. Начинът за мен е каляване, пълноценно хранене, непрекаляване с хигиената, колкото и странно да ви звучи, и не капки за нос и антибиотици за щяло и нещяло. Хомеопат, читав, класически - то е ясно. (за ваксините не ми се коментира, те са право на избор, но аз също не бих повторила мпр или пентаксим) Ще видите, че детето ще закрепне.

Да добавя - имуностимулантите са пълна боза - представи си една пружинка, каквато е имунната система. Колко време ще издържи да я разгъваш, докато се счупи? Ваксините са имуностимулатор, витамините дори донякъде, сега и тези капки?!?! Имунната система се възпитава по друг начин.

# 12
Благодаря на всички за отговорите, искрено се надявам хомеопат да помогне!

Много здраве на всички!

Общи условия

Активация на акаунт