предполагам,че се е писало по темата,но се надявам да се поднови, тъй като немерих резултати от преди няколко години.
Детето ми,което е вече на 1 год. и 3 месеца се разболиява за 2 път от плевмония и вече изпиваме ужас и страх от най-малката хрема и незнаем как да го пазим и какво да правим. Толкова добре го гледаме. Първият път се разболя през юни и донякъде разбирам защо, патувахме на дълъг път с кола, и явно заради климатика, промените, стреса (за пръв пътува бебчо на такова разтояние и всичко му беше ново включително и хората) имунната му система се е била отслабила най-вероятно. Разболя се след известно време, бяхме 5 дни в интензивно отделение и след това 5 в нормално, всичко бе6е точно бяхме при едни от най-добрите специалисти, модерна техника, добро обслуване, специлаизирана болница само за деца, изписаха го след като беше оздравял, и хоп след 2 месеца започнаха сополки, оше същия ден отидохме на лекар, след изследвания му изписаха антибиотик, а на следващия ден вече се беше влошило положението и ни оставиха в болница пак,но този път не двустранна,а само на едното дробче. А през двната месеца му давахме витамини, храним го с органична храна, все яде плодове, зеленчуци, протеини.
Кажете ми какво да правя, сега е добре,но как да знам,че след месец няма да последва пак също същото, изпитвам страх и ужас, толкова е стресиращо в болницата и ме е страх от хронично увреждане.
Моля помогнете. Сега ни изписаха нещо доста скъпо за имунната система и капки срещу анемия.
Благодаря Ви майки! Тоя кошмар, който изживяхме ние не го пожелавам на никой!