Краката ,които харесвам ;)

• 13 731
  • 83
  •   1
Отговори
За мен краката са едни от 4те най-важни части в една жена , чисто във визуален аспект- на равно с дупето , гърдите и лицето.
Правят ми впечатление оформени , слаби и дълги крака  . Намирам    тези за перфектни .  Laughing

Вие изобщо обръщате ли им внимание като важен обект предизвикващ желание  и какви харесвате .  Thinking

п.п. Ще пусна анкета специално за мъжете след малко  Laughing

# 1
  • UK
Надявам се анкетата няма да е Адриана Лима и още 2-3 моделки, няма смисъл от анкета, в която няма да можеш да сложиш поне част от най харесваните "крака" на шоубизнеса. Ако ще е с цел просто да видиш как любимата ти Адриана води, просто няма смисъл.

Обръщам внимание, да, харесвам хубави, оформени крака, не просто тапицирани кости, и в този ред на мисли не харесвам краката на Лима, както вече казах в другата тема, в която го разисквахме.

# 2
Не анкетата няма да се свързва с краката на Лима или Хайди , спокойно.  Laughing

Що се отнася до какво харесваш , давай ще ми е интересно . Темата е " какви крака харесвам " , а не "  да  въздишаме групово на краката на Лима " .   Wink

# 3
Харесвам дълги, слаби крака, с тънък глезен и добре оформен прасец. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Simple Smile

# 4
  • out of space
Аз си харесвам моите   Crossing Arms Май краката са нещото, което най-много си харесвам. Леко криви от коляното надолу, под таза леко пълни, над коляното с перфектна кожа и много малки и редки златисти косъмчета  Mr. Green

# 5
Харесвам дълги, слаби крака, с тънък глезен и добре оформен прасец. Колкото по-дълги, толкова по-добре. Simple Smile
Да... прасеца е важен Crazy Peace

# 6
Тези са ми любимите:

# 7
  • UK
Естествено, всеки харесва дълги, добре оформени крака, но всеки разбира нещо различно под това. Пуснах снимка на Мишел Хенер, за мен тя има страхотни крака.

Един крак трябва да има формата на крак, а не на клечка за зъби. Писах и в Компроматите, обиколката на бедрото не бива да е колкото на прасеца. Иначе не ми е женствено. Харесвам (естествено) и краката на тази в аватара и сигнатурата ми, но тя няма такива снимки, просто се е появявала с къси поли, по бельо и в неизменните за Фарскейп кожени панталони из епизодите. Тя ми идва малко слабичка, но пък е с прекрасно оформени крака, въпреки че са кльощави.

# 8
  • ...край Дунава

Joy Joy Joy И на мен, след моите обаче Laughing

# 9
Е, то на снимки в профил и баба знае да докара хубави крака  Simple Smile Всъщност, в нета намирам много малко снимки на крака анфас, без единия присвит пред другия и прочее трикове. Харесвам изваяни, кокалести глезени, леко мускулест, бутилковиден прасец, малко коляно. Съвършени крака има Наоми Кембъл, много харесвам на Ким Бейсинджър. Клаудия Шифер, Шарън Стоун, Камерън Диас за мен нямат красиви (подчертавам - красиви) крака. За Памела Андерсън да не говорим  Laughing

# 10
Нещо латино..средно между Джей Ло....Тина Търнър...Марая Кери Hug Peace

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 19:08 от Поци

# 11
  • София
Луда съм на тема крака, от горе до долу.

Но най-вече от коляното надолу.
Стегнато, прибрано коляно (истински красивото коляно е голяма рядкост). Фин прасец. Красив глезен. Елегантно стъпало. Поддържан педикюр.

Тази прекрасна комбинация никакви цици не могат пребори.

# 12
  • София
Всеки харесва изваяни крака.
Едва ли някой ще напише, че харесва
крака с едър глезен и прасец като на римски пехотинец.
По-хубавото в случая е, че краката могат да се скрият
под хубав панталон с подходяща кройка
или дълга до глезена пола  Hug

# 13
Харесвам си моите два броя.  
Достойно продължение на дупето ми са, където и да понеча да седна - все ми е меко и удобно.  
Здраво стъпила съм на земята, а ако се наложи при самозащита хвърлям къчове като полузащитник от Б - група.  Въобще голяма са ми утеха - колкото и грозни да са ми другите части от тялото, поглеждам си краката и се успокоявам, че в сравнение с тях другите ми недостатъци бледненят, някак си.
Представям си какви кахъри щях да бера с някакъв по-одялкан чифт, само щях да се притеснявам да не се огънат...  Embarassed

# 14
  • София
Съвършени крака има Наоми Кембъл, много харесвам на Ким Бейсинджър.

И аз много харесвам краката на Ким Бейсинджър, но не успях да намеря читава снимка да постна. Харесват ми краката и на Адриана Скленарикова-Карембьо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт