Тренировки в домашни условия-11

• 44 441
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Привет, момичета! Продължавам с инсанитито, ще пиша резултати , иначе е яко1
Браво на Весито за темата! Това ми е любимата тема във форума!
Пишете за Синди - един-два пъти съм я правила , може би трябва по-олямо внимание да й обърна!
Може като свърша инсанити, да мина на нея!

# 16
Ахой! Първи ден от втората серия на Джилиан. Меко казана съм мокра. Баси, дано да има ефект  Praynig

# 17
Благодаря за новата темичка  Hug

Аз се отчитам с тичане 8 км по едно шосе извън Благоевград и откакто се върнах от там едно голямо нищо  Blush

# 18
Пишете за Синди - един-два пъти съм я правила , може би трябва по-олямо внимание да й обърна!
Може като свърша инсанити, да мина на нея!

След Инсатитито, Синде ще ти е като разходка в парка  Laughing Общо-взето не е кой знае колко тежка програма. Аз карах на нея години наред преди да открия руския торент и възможностите му  Mr. Green
На мен Шалийн и Джилиан ми харесват повече, защото са по-натоварващи  Peace

Аз днес се отчитам с една 10мин Салюшън - Кикбокс, преди работа  Grinning

Радвам се, че ви харесва темата, момичета  Hug Следващите ще са все тематични  Grinning

# 19
  • Torino,IT
За тази седмица 2 пъти 10 дневките-долна част, един път горна и филометрик кардиото на Инсанити Peace
Днес си измерих обиколката на бедрата и имам намаление в сравнение с миналия месец.

# 20
Линдита, честит минус, другия месец пак да се похвалиш  Wink
Аз днес бях на пюър кардио  Crazy Луда работа, доста се озорих, но го завърших, де ще ходя  Laughing
Синди наистина си е като разходка в парка в сравнение с Инсанити, а и с Джилиан.

# 21
# 22
  • Sofia
Нали обещах да се присъединя - днес за 1 път направих Метаболизма на Джилиан. Мнооого ми хареса тренировката. Благодарности, че сте я открили и споделили, страхотна е!   bouquet
От понеделник тръгвам отново на работа :cry Ще бъде сложно, но смятам да  тренирам редовно. Следващия път ще пробвам Зоните и ако ми хареса ще  редувам двете тренировки. Ако нямам време, ще правя 10 дневките, които мн.ми допадат(особено за долна част) и пилатеса за крака и дупе.

# 23
  • В сънния Люлин, прибулен...
Прекрасно оформление на новата тема, благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 24
Искам и аз да се запиша в темата. Нямам проблем с теглото, от два месеца спортувам, за да се постегна. Карам крос по 6 дена в седмицата за около 40 мин, по 11-12 км/на 5-6 степен/. От време на време играя и упражненията на Сидни. Искам да почна упражненията на Jillian Michaels, но се чудя как да ги комбинирам с кроса. Правя и едни за грака с гирички -  за изчистване на ханша.
 http://www.letsgym.com/2009/08/24/butts/, мисля си че има някакъв ефект/но тях едва от месец/
 Знам, че мускулите помнят и се чудя след колко време ще трябва да променя тренировките, за да не зациклям.  Вие сте ми голям стимул и ви чета с удоволствие.

# 25
А аз се записвам с тренировки със 7 - килограмова ревяща тежест /вече расте зъб/

Шегичка, чудесно оформление

# 26
  • София
Днес Проблемните зони на Джилиън.

veselina_s_p, браво за новата тема, невероятна естетика за очите и душата   Hug

# 27

Прегледах Инсанити, но тя е за хора, които имат вече солидна физическа подготовка. Не може да не си тренирал изобщо и да почнеш с нея, това би те отказало от спорта завинаги  Mr. Green

# 28
jalana, наистина е доста трудно Инсанити, аз преди около 6 месеца го изтеглих, прегледах го и го изтрих  Laughing То не че сега съм с някаква особена физическа подготовка, но редовните тренировки си казват думата, поне по отношение на издръжливостта (Джилиън,   bouquet).
Завърших първата седмица  Party, остават още 8  ooooh!

# 29
  • Ст Загора
запис в новата тема ,аз днес правих 2 ден  от Insanity - Plyometric Cardio Circuit . Мерси на мацката  дето вкара упражненията на  Jillian Michaels в докса   bouquet . Сега ще изтегля и некои други упражнения .

Общи условия

Активация на акаунт