Тренировки в домашни условия-11

• 44 449
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Вчера  Slim Series - Cardio Sculpt.  Днес Slim Series - Tone It Up!.
Утре почивка и от понеделник смятам да започна по схемата за 4 седмици. Ще трябва да си запиша мерките, та дано в края има смаление.
Имам мускулна треска отзад на бедрата и лека на плешките.
Приятен уикенд  Grinning

# 31
  • Torino,IT
Viv, по каква програма тренираш?

# 32
Днес по Витоша 3 часа.
Крайно време е да се стегна и да почна с тичането на стадиона.
По-рано от нас качвах Черни връх, сега се позадъхвам от средата още  Blush

# 33
Viv, по каква програма тренираш?
по Инсанити  Crazy

# 34
  • Torino,IT
Сега прегледах Tear it up, на пръв преглед много ми хареса, ще видим като го играя как ще е, но мисля че е страхотна програма.
Чакам след време Ves_sv да се похвали как й се отразява 4 седмичната програма със Слим сериите, аз за съжаление няма как да си ги изтегля Sad

# 35
Здравейте момичета,
от днес и аз съм сред вашите редици и да не пропусна да се отчета Слим и 1 час бързо ходене Wink
Веселина, мерси за новата темичка, любима ми е !

Приятна и спортна неделя на всички  bouquet

# 36
varnagir мерси , Veselina   bouquet  Аз още се чудя кое да почвам-Синди или Джилиян.Може ли някои да ми препоръча.

Като за начало ти препоръчвам Синди, първа част или 30 дневката на Джилиан. Ти си преценяваш в процес на тренировка кое ти допада повече. Но моето лично мнение е че Джилиан е за по-издържливи. Успех   bouquet

# 37
  • Велико Търново
Здравейте, приемате ли нови попълнения Simple Smile

Понеже имам доста килца да свалям и съм на диетичен режим, реших че е много добра идея да започна някоя програма, която да подпомогне свалянето на килограми и стягането. Започнах с 30-дневната програма на Джилиън (добре че ви чета от време на време, че съм в крак с нещата). Днес ми е 7-ми ден от 1-вата част. Програмата на Джилиън ми харесва, пък и такава пот се лее... чак се очудвам на себе си, че до сега я правя всеки ден без да съм издъхнала накрая, като се има в предвид, че по принцип съм скарана със спорта.

Приятен ден на всички!

# 38
  • Torino,IT
Преди малко свърших Tear it Up, хареса ми, въпреки че не се изпотих колкото с други програми, но упражненията са много ефективни. Кратки кардио серии с редуване на упражнения с гирички, като тя редува кардио, гирички за горна част, кардио, гирички за долна част, кардио, тук следва една по дълга част с гирички с комбиниция долна и горна част на тялото, пак кардио, упражнения  с ластик които аз пропуснах, последна част с гирички долна част, корем и рапзускане, общо е час и 15 минути, малко дълго ми идва, но когато имам повече свободно време ще я правя.
Единстваните програми с които успявам да се изпотя максимално за минималко време са 10 дневките за горна и долна част на Синди и кардио кик бокса на Джилиън.
Приятна неделя и до утре!

# 39
Аз минавам набързо да се отчета за днес с тренировка на Кати Смит /Мадам Чинийки, както й викам аз  Laughing/ с еластична лента  Peace

# 40
  • Sofia

Преди малко свърших Tear it Up, хареса ми, въпреки че не се изпотих колкото с други програми, но упражненията са много ефективни. Кратки кардио серии с редуване на упражнения с гирички, като тя редува кардио, гирички за горна част, кардио, гирички за долна част, кардио, тук следва една по дълга част с гирички с комбиниция долна и горна част на тялото, пак кардио, упражнения  с ластик които аз пропуснах, последна част с гирички долна част, корем и рапзускане, общо е час и 15 минути, малко дълго ми идва, но когато имам повече свободно време ще я правя.
Lindita,тази тренировка звучи добре:)Благодаря ти, че си описала подробно каква е. Ще си я дръпна и аз да я пробвам, нали е хубаво да сменяме тренировките периодично.
10 ДНЕВКИТЕ на Синди също са страхотни.Когато нямам време, ще правя тях.
Аз днес се отчитам със Зоните на Джилиан и ще чакам с нетърпение резултатите,която тя обещава.
Някоя от вас случайно да е теглила тренировки за малчовците от руския сайт?Гледам, има чудесни неща. Дъщеря ми (6г.)обича спортува много, харесва и' да прави йога(ходеше на  тренировки), сега прояви интерес към детската зумба. Ако някой има нещо,ще се радвам да го сподели тук.

# 41
В петък вадих плевели от райграса и цветята си около 2 часа и половина. Считам го за мно-о-о-о-ого сериозна тренировка. Вчера и днес по 35-40 минути вело.
Линдита, tear it up е част точно от slim series, всичките и тренировки са дълги. А четириседмичната програма, чиято картинка публикува vesyy e за slim series express- там са по около 30 минути. Шъ ги пробваме някой ден и тях  Joy
Джери, че 8 километра зле ли ти се струва? Супер си!

# 42
Вес,  то това тичане си беше малка част (даже капка) от заглушаването на съвестта ми на всеобщото угояване от мама  Joy

Днес тичане по стадион и малко разтягане.
Идва момента, когато времето ще се разваля и ще почне много по-късно  да се съмва, няма да може да се спортува навън  и ще започне пак великото чудене всеки ден  какво да се играе вкъщи  Joy

# 43
Здравейте дами Simple Smile

Попаднах днес на темата и се амбицирах да започна и аз някакви тренировки.  От изчетеното и споделените мнения се спрях на 30 дневката на Джилиан, но не можах да открия линк от където мога да я сваля. Надявам се да ми помогнете. Simple Smile

# 44
Влез в линка даден за руския сайт, регистрирай се и си я дръпни. Освен нея, там имат още много други интересни тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт