Тренировки в домашни условия-11

• 44 660
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
ivka76,пилатесът е много приятен. Велото прави след това, както ти е казал Поци.

Аз се отчитам за  вчера скромно с пилатес за дупе и крака, а днес с Метаболизма на кака Джилиан.
През седмицата не се чувствах добре и правех само пилатес колкото да отчитам дейност. Бях прихванала летния вирус  и съм минус 1 кг,  изведнъж изглеждам много по-слаба. Най-после съм 52кг, макар че целта ми е да стана 50! Майтапехме се с мъжа ми как цяло лято тренираме, за да отслабнем, а то какво ни трябвало, за да помръднат кг Laughing Който иска да отслабва, да дойде да го прегръщам докато е време Hug

# 166
Flip, благодаря за предложението  Hug Аз си я намерих в руския торент  Hug Преди това нещо не съм я била довидяла  newsm78

В петък правих на Деби -  Cardio Core Express. Е, вчера такава мускулна треска имах на паласките около кръста  Joy
Едвам ставах от леглото и се пораздвижих с една тренировка на Били  Wink

# 167
Днес упражнения за крака и 40 мин на кростренажора. Започнах да правя напади и клякания с гири по 5кг. и искам да попитам по колко серии, и колко дни в седмицата се правят/засега правя 3х10 и от двете/.

# 168
Здравейте, момичета  Hug
Имам доста килограми да свалям и тъй като започнах диета ми се иска и някакви  упражнения.
Много добри отзиви чета за тренировките на Джулиан и бих искала да попитам дали някои може да ми помогне и да ми каже от къде да си ги изтегля  Sad  (май ги няма да първа страничка доколкото видях  Embarassed)
Много благодаря предварително  Hug

# 169
Аз да си призная, че 2 дни не бях правила нищо (единият обаче бях на танци Crazy) , но вчера направих Проблемните зони на Джилиан, а днес ще правя метаболизма Peace Малко нанагорно ми идват обаче и 2те вече към края и едвам си казвам заглавието Crazy Предпочитам 30 дневната, че тренировките са по 30минутки само  Laughing

# 170
  • Sofia
Аз днес направих 10 дневката за долна част на тялото+10 мин. pilates for buns and tighs+8 мин стречинг. Чувствам се добре натоварена, може би и  в резултат на вчерашната  тренировка с Джилиан.

# 171
# 172
Марги, златна си  Hug
Благодаря   bouquet

# 173
абонирам се за темата започвам да я следя

# 174
Дойде и моят ред да се включа в темата.
От 2 седмици съм горда притежателка на кростренажор, и то от хубавите  Wink
Тренирам през ден по 40 мин, а в деня за почивка ако имам желание се качвам за 20 мин. Правя го когато се събудя, на гладен стомах. Редувам бързо с по-бавно каране. Пулсът ми е висок, изпотявам се. Разтягам се после. Не съм на диета, но гледам да се ограничавам и............резултат Н Я М А!!!!  smile3511
Обиколките са си същите. Малко се обезкуражих, но ще продължавам, както каза една съфорумка по-горе "няма да навреди".
Другото, което е че след тренировка не мога да си стоя на краката, едвам си правя разтягането. Много се натоварват прасците.  Simple Smile
Ходих и на народни танци, и за 2 4аса подскачане получих мускулна треска и голяма умора, която не съм имала с крос-а.   261uu
Ще си търся и някои упражнения от тук посочените, ама кога ли..... newsm78

# 175
Дойде и моят ред да се включа в темата.
От 2 седмици съм горда притежателка на кростренажор, и то от хубавите  Wink
Тренирам през ден по 40 мин, а в деня за почивка ако имам желание се качвам за 20 мин. Правя го когато се събудя, на гладен стомах. Редувам бързо с по-бавно каране. Пулсът ми е висок, изпотявам се. Разтягам се после. Не съм на диета, но гледам да се ограничавам и............резултат Н Я М А!!!!  smile3511
Обиколките са си същите. Малко се обезкуражих, но ще продължавам, както каза една съфорумка по-горе "няма да навреди".
Другото, което е че след тренировка не мога да си стоя на краката, едвам си правя разтягането. Много се натоварват прасците.  Simple Smile
Ходих и на народни танци, и за 2 4аса подскачане получих мускулна треска и голяма умора, която не съм имала с крос-а.   261uu
Ще си търся и някои упражнения от тук посочените, ама кога ли..... newsm78
Само с кростренажора, при това през ден, нищо няма да стане. Трябва си всеки ден по 1 час интензивна тренировка. И л-карнитин половин час преди тренировката на гладно.
Другият вариант е кростренажор, упражнения и хранителен режим.
Питай патило, 2 деца съм родила, и след двете си върнах килата от преди раждането, а хич не свалям лесно  Peace Всеки път се пробвам по-лежерно в началото (само с велоергометъра), и като видя, че 2 месеца нищо не става, вкарвам тежката артилерия - вело, упражнения и салати  Mr. Green Л-карнитина го пазя за краен случай  Whistling

Да се отчета и аз: 3 дни до финала на 30-дневката на Джилиън. Второ ниво определено е по-трудно от трето. Чувствам се много добре, определено по стегната (макар, че плочки не се появиха  Crossing Arms). Толкова съм сериозна, че чак се учудвам от себе си - и на морето правих упражнения (за ужас на целия хотел  Mr. Green)
После ще правя микс от 10-дневките за горна и долна част (10 дни). Не смея да си дам почивка, че лесно ме хваща мързела  Whistling

# 176
някой може ли да ми каже програмата на 30дневката на джулиан

# 177
5 поста по-нагоре я има

# 178
5 поста по-нагоре я има
добре ама всеки ден всички нива ли се правят

# 179

То хубаво, ама 2 пъти ги свалям и при отварянето ми с Win.zip ми изписва: 'insert disc in drive C: и следва името на файла с упражненията. Какво да направя?
Гледах в Ebay za dvd-то, ама е към 15 паунда. В Zamunda го няма, къде да го търся?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт