Тренировки в домашни условия-11

• 44 660
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Как да си запиша от youtube едни клипчета?
 Hug

# 181
Този линк е на първа страница  Peace Регистрирате се там и теглите. Абсолютно всяка тренировка, която се коментира в темата е от този сайт.
http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1544
Джери, сега виждам въпроса ти. Ти сигурно забрави какво си питала вече  Laughing Бяхме извън града. Не съм усетила някакво голямо натоварване на глезените от Инсанити, от време на време в едното коляно, но то ми е проблемно от преди. Глезените също не са ми силна страна, но за сега няма поражения.

# 182
Как да си запиша от youtube едни клипчета?
 Hug
регистрираш се и си качваш клипчета

# 183
Viv, мерси за отговора  Hug Не съм се засилила да го правя  newsm78 в скоро време. Има само един почивен ден, а аз ходя и по Витоша, и така си оставам без ден оф   newsm78
Но за зимата е добър вариант  Hug

Ивка,  виж една програмка - save2pc

# 184
  • София
Благодаря ви момичета, довечера ще пробвам, че в офиса няма как  Hug
Свалих си и слим 6 и ще започвам вече. Един ден пилатес, един слим.
Но промених програмата преди, да съм започнала дори. Вчера станах рано с мисълта, да правя упражнения, ама много сънена бях, не мога да си контролирам крайниците  ooooh!, та реших- упражненията вечер след работа, а сутрин вело.

Дано не ви надувам само главите с празни приказки, ама още съм на етап надъхване, пък тук при вас се надъхвам най- добре  Hug

# 185
Здравейте, мацки  Grinning

Аз нещо нямам много врме за форума напоследък. В работата не мога много да седя в нета, а вечер като се прибера имам да върша 100 неща. А и няма какво толкова да пиша, т.е. да се отчитам  Embarassed За жалост последната седмица тренирах само 2-3 пъти. Но вече се уреголираха нещата и мисля вече да си влизам в нормалния ритъм  Peace
За днес ес отчитам с Кикбокса на Джилиън  Grinning

# 186
Ураааааа, завърших 30-дневката на Джилиън  newsm44

# 187
За тези дето не им мърда стрелката на кантарчето - момичета, яжте предимно салати подправени само със зехтин и лимон, към тях може малко пиле, или риба или сирене или яйце, сутрин само кафе и тренировката на гладно - това е важно.
Никакъв хляб, нищо газирано и сладко, може плод, но мааалко. Ще видите, че кантарчето ще мръдне в желаната посока:)))Зеленчукът му е майката:)))

# 188
  • в баира
Ураааааа, завърших 30-дневката на Джилиън  newsm44
И? Какъв е резултатът?  Simple Smile

# 189
  • MUC
Здравейте!
Най-накрая да се запиша и аз в тази тема.

Изкарах 30 Days Shred в началото на лятото, не помръднах и грам надолу. Но за сметка на това се постегнах и мога да тичам 1 час Mr. Green
Сега редувам проблемните зони с метаболизма на Джилиян. Когато съм много гроги вечер правя само йогата ѝ.
В комбинация с диета съм -5кг и следите от отказването на цигарите изчезнаха  Simple Smile

# 190
И аз не съм мръднала като килограми (но и не искам, де, тежа 45 кг., лошото е, че са кофти разпределени - много корем, задник и бричове, малки (да не кажа никакви) цици, кльощави ръце и прасци), но съм значително по-стегната, каквато беше целта. И поприбрах малко от корема и от задника.  Но въпреки това все още като сложа дънки коремът ми стърчи отгоре.
Продължавам борбътъ  Peace

# 191
Аз да вметна,че карам тренажора 30 мин + упражненията.
Днес ще се опитам да стигна до  40,но да си призная,става ми скучно толкова време ConfusedКак издържате,не знам Simple Smile

Иначе и аз, като pachikrak,искам да махна бричовете/и паласките/.Миналта година бях с 3кг по-малко и направо нямах бричове,но на мен всеки един излишен килограм май ми отива точно там и веднага си проличава.

Ara_bella, Peace,правилно.
Напоследък съм увеличила глезотийките,въпреки,че тренирам,и ето ми ги тия излишни кг Crossing ArmsТо само с  newsm39 не става,трябва и воля за режим.Ама вечер-биричка,картофки...
От утре вече няма Laughing

# 192
може ли линк за 30-дневката

# 193
  • Sofia
А йогата на Джилиан готина ли е?
Някой може ли да я качи в Докса?
Аз тази седмица май само веднъж успях да тренирам, така се случи за съжаление.
Сега мисля да потренирам със Сидни Уитмарш , в събота и неделя съм решила да наваксвам   с Джилиан.

# 194
  • В сънния Люлин, прибулен...
Вчера 35 минути на велото - с висока интензивност (среден пулс 152)

Днес - малко пилатес - упражненията за начинаещи и някои за средно напреднали, след това 50 минути на велото.

Общи условия

Активация на акаунт