ВМ-НВХ 43 ЧАСТ

• 50 549
  • 757
  •   1
Отговори
# 720

забелязах, че след Бъдни вечер и т.нар. бавни въглехидрати
на другия ден бях като отровена....... ама целия ден.......
...

и аз съм така, ако се случи да прегреша
става ми зле, после ми се приспива
затова вече внимавам и гледам прегрешението да е макс 50гр
а да не говорим после колко бързо тялото ми се опитва да се освободи от отровата, след няколко часа в 00

...
Вече ми се изчерпаха идеите, искам нещо немесно, дайте идеи, че малко много месо ми стана  newsm78
Освен миш-маш и всичките му там вариации с яйца, не ми идва на ъкъла, някаква постна, пък мазна и протеинеста манджа   Twisted Evil
гювече със сирена и яйца
или салата с риба тон
снежанка и зелен фасул
гръцка или шопска салата

# 721
  • GYM
...
Вече ми се изчерпаха идеите, искам нещо немесно, дайте идеи, че малко много месо ми стана  newsm78
Освен миш-маш и всичките му там вариации с яйца, не ми идва на ъкъла, някаква постна, пък мазна и протеинеста манджа   Twisted Evil
Може и броколи/карфиол със сметана и сирена , може спанак със същите неща, мусака от тиквички с котидж чийз и яйца...Безкрай са вариантите Hug

# 722
Благодаря момичета, понякога наистина нищо не ми идва, ама и не съм кой знае какъв кулинар.
Идеята за мусака с котидж и яйца ме заинтригува, как точно се прави, тоест кога се слага котиджа и яйцата  newsm78

# 723
  • GYM
Аз лично настъргвам тиквичките и добре ги изстисквам, овкусявам по желание - чесънче, подправки, сол и ги разбърквам с котиджа. Пека във фурната и накрая заливам като мусака -яйца, разбити с кисело мляко или течна сметанка малко. Може и кашкавал да се настърже, става мммм. За съжаление млечните не ми понасят, но който ги яде - има базкрайни възможности Grinning

# 724
Я, кажете някоя рецепта за свински пържоли със сметана....може и масълце и гъбки да сложа... Mr. Green

# 725
Аз тъкмо това обядвах. Сложих един котлет в керамична тавичка, сол, черен пипер, отгоре изсипах една кофичка закв. сметана, малко чесън на прах, една печена червена чушка и няколко замразени гъби. Покрих с фолио да се задуши, след като махнах фолиото пекох докато водата се изпари. Изключих и поръсих с настърган чедър и оставих във фурната да се разтопи. Стана един път. Масло не слагах, но и така стана много мазничко. Направо си облизах пръстите.

# 726
  • София/Осло
...
Може и броколи/карфиол със сметана и сирена , може спанак със същите неща, мусака от тиквички с котидж чийз и яйца...Безкрай са вариантите Hug
Брюкселско зеле с масло, гъби и бекон...в тиган .. и отгоре малко пармезан.............ммммммммммммм

# 727
 bye Завръщам се!
 newsm43 виновна съм!
Реших,че като съм бременна мога малко по свободно с въглехидрата и резултата е на лице.Повече обиколки отколкото трябва да съм.
И сега пак почвам сначале.Овесените ядки и лененото семе отивам да ги кисна за закуска в киселото мляко.Цунки отивам да ви чета  Wink

Я, кажете някоя рецепта за свински пържоли със сметана....може и масълце и гъбки да сложа... Mr. Green
Накисваш си месцето в марина.Примерно малко коняк,соев вос и мед.12 часа.
В тиган с капак на слаб огън ги задушаваш.Да се свари,да няма кръв.Все пак ти ще го ядеш,а не то теб.И накрая преди да го махнеш от огъня му слагаш сметаната отгоре.Да покъкри със сметана още известно време. Дано да ти се получи  Wink

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 06:10 от Щък

# 728
щък, внимавай все пак
не спирай рязко въгл и не изцяло
хапвай повече пълномаслени млечни, месце, салати
но нека да има и плодове за всеки случай
и успех
 Hug

# 729
Ще внимавам  Wink До момента съм:
Закуска половин кофичка мазно кисело мляко с овесени ядки 2с.л. 1с.л ленено семе
2 закуска сок на 1 грейпфрут
Обяд: 4 курнишона зехтин,половин задушена наденичка с 3 яйца объркани.100гр. салата от печени тиквички заляти със сос от сметана и чесънче.
Вечерята,като му дойде времето. Mr. Green
А за маринатата на свинското за да няма нережимности с мед,може и само коняче,соев сос и черен пипер.
Имам агнешко,може и да го метна за вечеря.Цунки   bouquet

# 730
  • Варна
Привет Simple Smile
Честити отминали празници! Сигурно сте ги изкарали по живо и здраво, весело и вкусно  Grinning

Щък,вече не помня-честитих ли ти,не ти ли честитих, то е ясно ,че ти желая честитки и хубава Нова година  Heart Eyes

Та..Мма, WASP, Bothnia и .....така нататък-ясно е за кой говоря  Laughing ....Не мога да поддържам повече темата, за това -ако имаш желание и време ти прехвърлям щафетата, ако не си ти-то нека някой друг, който проявява същите интереси като нас да я поеме и стопанисва

Не че би ми отнело много време да подготвя една тема на 3-4 месеца веднъж, но вниманието ми е съвсем другаде насочено и общо взето съм много далеч от вълненията на ВМ НВХ обзора.

Остана да ви пожелая Весело посрещане на Новата година и да обещая, че при първа възможност ще минавам да споделям храната и живота с ВМ НВХ
УСпех на всички  Simple Smile

Щък, знае ли се пола вече?  Simple Smile

# 731
...
Та..Мма, WASP, Bothnia и .....така нататък-ясно е за кой говоря  Laughing ....Не мога да поддържам повече темата, за това -ако имаш желание и време ти прехвърлям щафетата, ако не си ти-то нека някой друг, който проявява същите интереси като нас да я поеме и стопанисва
...

става, но нека е след 3 седмици, като ми мине олелията по местенето
а и съм тук само днес и може би утре
после май другия петък и после не е ясно кога
още нямаме договор за нет на новото място
а през iphone-a не ми се пише, ужасно ме изнервя

весели празници и на теб
много здраве, любов, късмет и успехи догодина
 Hug

# 732
Възможно ли е да ми е намалял значително целулитът? newsm78

# 733
Опалка!Пак съм на линия  Wink
гУспоице  Grinning засега ми казаха мома  Wink което много ме радва.Ще да го видим другата седмица,може да потвърдят.
Вчера изкарах режимно.Сега си варя агнешко на курбан и за обяд миш маш с масло  Grinning
За целулита Жозеф Simple Smile ако има спорт може да се е позагубил.
Отивам да си нагледам мъжу,че му казах да изчисти едни неща  Wink да не се увлече

# 734
Има, да, Щъки, 2 пъти седмично силов фитнес. С тежести, тоест, само.

Общи условия

Активация на акаунт